reklama
tuchna
Zaciekawiona BB
witam dziewczyny
chcialam powiedziec,ze mnie niestety sie nie udalo,w poniedzialek poronilam,wlasnie niedawno wrocilam ze szpitala,mialam czyszczenie i usuwana cyste
zycze wam wszystkiego dobrego,szczesliwego rozwiazania,zdrowych bobasow i jak najmniej dolegliwosci ciazowych
pozdrawiam
Bardzo mi przykro
Witam się!
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
A u mnie nic się nie zmnienia, nadal leżę ale dla dobra fasolki wszystko, trochę boli mnie brzuch ale to podobno normalne na poczatku
Magdalena i Moniabir - znam ten strach - 2 lata temu straciłam maleństwo w 10 tygodniu - teraz mam zwolnienie i leki, siedzę w domku - leżeć nie muszę, ale jestem przewrażliwiona więc dużo wypoczywam - ale czego się nie robi dla dzidziusiaHej dziewczyny czytam was od 5 strony ale jako strasznie się bałam o swoją dzidzię bo jedną już straciłam w kwietniu tego roku i mimo że wiedziałam bałam się pisać.
Termin mam jakoś na 15 czerwca ale niestety znowu wylądowałam w szpitalu z plamieniami, leżałam 6 dni wróciłam a tu 100 stron do przeczytania. Moja dzidzia na szczęście ma się dobrze, ma bijące serduszko, ale ja niestety zwolnienie i leżę plackiem w domu. Do tego straszne mdłości i leki. Ale czego się nie robi dla maleństwa
Klementinka - ja mam zwolnienie więc chodzę w dresie - wzdęcia mam również i nie chcę, by mnie coś w brzuch uciskałonoscie wygodne spodnie, odkad ja nosze takie czarne elastyczne w gumke (cale szczescie zakrywam ja koszulami) jest mi lepiej
najgorzej jest w jeansach
Maja - przykro mi - przytulam:-(witam dziewczyny
chcialam powiedziec,ze mnie niestety sie nie udalo,w poniedzialek poronilam,wlasnie niedawno wrocilam ze szpitala,mialam czyszczenie i usuwana cyste
zycze wam wszystkiego dobrego,szczesliwego rozwiazania,zdrowych bobasow i jak najmniej dolegliwosci ciazowych
pozdrawiam
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
tak mi przykro, dla twojego Aniolkawitam dziewczyny
pozdrawiam
[*]
MAJU strasznie mi przykro wiem ze to tylko slowa a Twoje serce jest zranione ale gdybym tylko mogla to usciskalabym Cie serdecznie i tak mocno,niestety jestesmy bardzo daleko od siebie...wiec sciskam Cie mocno "przez te wszystkie lacza":-tak:
koriander
Fanka BB :)
Witajcie ja tylko na chwilke bo juz dwa razy zaliczalam kibelek, co sa masakra dzisiaj
Maju25, bardzo mi przykro, tez przez to przeszlam ale wierzylam ze duszyczka po prostu czeka na wlasciwy moment by sie narodzic. w niedziele bedziemy myslami przy wszystkich aniolkach a ja juz teraz zapalam swieczke
Przytulam i pozdrawiam wszystkie mamy aniolkow, oraz wszystkie mamy ktore pod sercem nosza pulsujace serduszka
Maju25, bardzo mi przykro, tez przez to przeszlam ale wierzylam ze duszyczka po prostu czeka na wlasciwy moment by sie narodzic. w niedziele bedziemy myslami przy wszystkich aniolkach a ja juz teraz zapalam swieczke
Przytulam i pozdrawiam wszystkie mamy aniolkow, oraz wszystkie mamy ktore pod sercem nosza pulsujace serduszka
Myślałam że nikogo to nie dotknie:--( Myślałam że tu tylko może być dobrze. Maju bardzo mi przykro:--( Wiem co przeżywasz, bo też 3 miesiące temu przeżyłam stratę:--( Ale bądź dzielna, na pewno się uda i będziesz miała drugie zdrowe dzieciątko;-) Wiem że to teraz marne pocieszenie.:-(Pozdrawiam i przytulam do serduszka:-(
Klementinka
Fanka BB :)
mi tez bardzo przykro
mialam nadzieje ze tu nie pojawi sie taka wiadomosc i nie dotknie zadnej z nas
:-(
mialam nadzieje ze tu nie pojawi sie taka wiadomosc i nie dotknie zadnej z nas
:-(
reklama
Witam wszystkie ciężarówki czerwcowe ja Was podziwiam kochane ja siedzę 8 godz w pracy i jak wracam to nie nadążam czytać (nie mówiąc o pisaniu) tyle tu się dzieje super jesteście babki.... Ja przy 1 ciąży zaprzyjaźniłam się z tym fajansem w WC (do 5 mies wymioty)- znałam wszystkie jego szepty heheh, teraz jest innaczej gdzieś do 5 tyg czułam tylko mdłości a teraz czuję się lepiej niż wcześniej ... I tylko cycuchy bolą a pamela przy mnie to pryszcz... no i zapachy - mogliby mnie wypożyczać na polownia... najgorsi są petenci w pracy (oststnio czułam że się babka niepodmyła feeeee)... co do brzucholka to wieczorami jest całkiem pokaźny ale wiecie co mój mężuś też jest w ciąży narazie ma większy brzuch heheh i mam plan obijać się na maxa ... jej jakie to piękne kiedy wszyscy koło mnie skaczą (jestem straszna) ... babeczki powiedzcie mi od kiedy jest wystwiane zaświadczenie o ciąży tak żeby w pracy przedstawić.... Buziole wieczorne
Ps. dzisiaj wskoczyłam do baru na szczawiówkę bo u mnie co innego w gankach... pycha
Ps. dzisiaj wskoczyłam do baru na szczawiówkę bo u mnie co innego w gankach... pycha