Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Klementinka to ty mloda jestes Ja rocznik 80'
ej, ej, a co, my z 80 rocznika to może stare jesteśmy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ej, ej, a co, my z 80 rocznika to może stare jesteśmy?
Macie też tak ze wzdęciami teraz?? Po prostu jakiś koszmar, jak dwa razy w tygdniu przysiądę na tron to i tak cud.
dokladnie to samoPowiem Ci że mam podobnie, też mnie pobolewa, pewnie od tego siedzenia, albo wzdęcia.. :-(
Macie też tak ze wzdęciami teraz?? Po prostu jakiś koszmar, jak dwa razy w tygdniu przysiądę na tron to i tak cud.
Ja właśnie odpukać nie mam z tym problemu, codziennie rano siadam i robię to co się powinno, ale może wpływ na to ma dieta (staram się jeść samą zdrową żywność)
witam dziewczyny
chcialam powiedziec,ze mnie niestety sie nie udalo,w poniedzialek poronilam,wlasnie niedawno wrocilam ze szpitala,mialam czyszczenie i usuwana cyste
zycze wam wszystkiego dobrego,szczesliwego rozwiazania,zdrowych bobasow i jak najmniej dolegliwosci ciazowych
pozdrawiam
witam dziewczyny
chcialam powiedziec,ze mnie niestety sie nie udalo,w poniedzialek poronilam,wlasnie niedawno wrocilam ze szpitala,mialam czyszczenie i usuwana cyste
zycze wam wszystkiego dobrego,szczesliwego rozwiazania,zdrowych bobasow i jak najmniej dolegliwosci ciazowych
pozdrawiam