reklama
No niestety z tych węchem to jest masakra.
Byłam dzisiaj na zakupach w H&M i normalnie wszystkie średnie rozmiary "M, 38" ktoś wykupił
Ale znalazłam na allegro takie same spodnie jak w sklepie za 189, a na allegro 110. Mam nadzieję że ten ktoś będzie miał jeszcze jakieś w moim rozmiarze ciuszki Może ma jakąś zniżkę i kupuje a potem sprzedaje taniej:-):-) Tak sobie marzę:-);-)
Popsuła nam się chyba telewizja bo mój K. próbuje coś przy niej grzebać i już się denerwuje jak on uśnie bez telewizora
Dobranoc dziewczynki Jutro to mnie wołami do południa nie ściągną z łóżka
Byłam dzisiaj na zakupach w H&M i normalnie wszystkie średnie rozmiary "M, 38" ktoś wykupił
Ale znalazłam na allegro takie same spodnie jak w sklepie za 189, a na allegro 110. Mam nadzieję że ten ktoś będzie miał jeszcze jakieś w moim rozmiarze ciuszki Może ma jakąś zniżkę i kupuje a potem sprzedaje taniej:-):-) Tak sobie marzę:-);-)
Popsuła nam się chyba telewizja bo mój K. próbuje coś przy niej grzebać i już się denerwuje jak on uśnie bez telewizora
Dobranoc dziewczynki Jutro to mnie wołami do południa nie ściągną z łóżka
natucha - lekarz mi ostatnio wspomniał że lampa wina raz na jakiś czas nie zaszkodzi ale ja nie chcę nie mogę bleee ... za to mąż nadrabia codziennie lampkę winka na lepsze krązenie heheh
Ja tam bym nie eksperymentowała w ciąży z alkoholem.
No ja własnie nie chcę... jakieś to mi się dziwne wydawało ... a tak właścicie to jak to z tym winem czerwonym w ciąży? mój doktor powiedzial że czasem mogę tak dla polepszenia krążenia... może zmienić dok (dumam)Ja tam bym nie eksperymentowała w ciąży z alkoholem.
Ja też mam takie marzenia hehheNo niestety z tych węchem to jest masakra.
Jej u mnie jest to samo tyle że ciągle polityka...Popsuła nam się chyba telewizja bo mój K. próbuje coś przy niej grzebać i już się denerwuje jak on uśnie bez telewizora
jej jak fajnie - ja się budzę o 5 a potem o 12 chodzę jak neptyk...Dobranoc dziewczynki Jutro to mnie wołami do południa nie ściągną z łóżka
ja też ale teraz to mi wszystko wybaczają hehhe gorzej jak się przyzwyczaję do fochów ...wiem ale chodzimi ze jak od kogos czuje alkohol to mnie odzrzuca..ahh i sa dni kiedy mam ochote wszystkich rozszarpac, taka nerwowa to jeszcze nie byłam :-)
Hehe, fajnie z tymi fochami- najlepsze, że wszystko nam wybaczają
Założyłam nowy wątek do wklejania zdjęć naszych i naszych dzieciaków-tych co się już kiedyś urodziły :-) - na tym poufnym forum na społecznościach. Zapraszam do oglądania i wklejania fotek :-)
Założyłam nowy wątek do wklejania zdjęć naszych i naszych dzieciaków-tych co się już kiedyś urodziły :-) - na tym poufnym forum na społecznościach. Zapraszam do oglądania i wklejania fotek :-)
reklama