witam się z Wami z rana
miałam zamiar iść dziś do laboratorium bo muszę powtórzyć badanie moczu, ale o dziwo dziś pospałam dłużej i się nie wyrobiłam
jutro będę musiała się wybrać.
wczoraj dzionek mi zleciał, nie spodziewałam się gości a aż 3 koleżanki do mnie zawitały
więc czasu na sprzatanie poremontowe zbrakło
teraz idę na zakupy, a potem czekam na stolarza, ma przyjechć zrobić pomiary bo szafę na przedpokój zamawiamy.
po 14 jedziemy do teściowej więc pewnie nie będę miała siły wieczorem żeby się odezwać, mam nadzieję że nie będzie narzekać bo uszy mi zwiędną
jeszcze dziś muszę odebrać wyniki GBSa-któraś z Was też pisała że je robiła
Lencja super że z małą wszystko dobrze
USG w szpitalu masz robione na piętrze?na tym nowym sprzęcie?a jak Twoje ciśnienie?
Mam pytanie czy ktorejs z Was pojawily sie albo wrocily mdlosci ?? ja mam powtorke z poprzedniej ciazy na poczatku nic raj na ziemi a na koniec mdlosci i zastanawiam sie czy to ja jestem taka felerna czy komus jeszcze tez sie to zdaza
oj tak u mnie też wróciły, może nie są tak uporczywe jak na początku bo do 20 tyg ciąży to była masakra 24 na dobę je miałam, ale znów są
i wymioty też się zdarzają
ale cóż trzeba to przetrzymać
paula24211 to Ci lekarz powiedział, jak na szpilkach pewnie będziesz chodzić, ale może i dobrze mieć taką świadomość że to tuż tuż.z tego co mój powiedział to jak urodzę za 13 dni to dzidzia będzie już donoszona i nie będzie wcześniakiem,ale równie dobrze może to być jeszcze 5-6 tygodni