Koriander- trzymam kciuki za jutrzejsze usg, ja miałam wczoraj, ale i tak najmilej wspominam te usg, gdy mała była naprawdę malutka, teraz coraz trudniej się czegoś dopatrzec
... Piotrek względnie zdrowy tfu tfu odpukać, chodzi do przedszkola już całe 3 dni :-) Wymaz z gardła wykazał, że ma bakterie pałeczek ropy błękitnej, cokolwiek to jest
podobno straszne dziadostwo, właściwie na razie nie do wyleczenia- i od tego tak brzydko mu pachnie z buzi... Lekarka mi też zrobiła wymaz, na szczęście jestem czysta, więc mam nadzieję, że Małgoś też będzie zdrów i nie złapie nic od Piotrka... Ze studentami rozstanie takie nie do końca, bo obiecalam, że będę ich "doglądać" do egzaminu, gorzej w szkole- dzieci płakały, zrobiłam takie spotkanie pożegnalne z nimi i z rodzicami, upiekłam 2 ciasta, było bardzo milo... jak na razie dużo bardziej aktywna jestem w domu i bardziej się męczę, w szkole musiałam jedynie się wdrapać po schodach do sali i póxniej już tylko sobie siedziałam, gadałam, albo grałam- czyli mój żywioł- trochę żal teraz :-(A Wasze mieszkanko już wykończone zupełnie? A jak Wam idzie z wyborem imienia dla malutkiej? Uściski dla A no i teściów!!! :-)
liliti- ale cudowna wiadomość!!! Cieszę się razem z Tobą!
ita- udanej wizyty u teściowej
nadika- niezły sen, poród na ulicy
Kurcze, za zakupy też muszę się wreszcie zabrać...
zdec- miłych owocnych poprawek życzę:-)
Dziewuszki, no co Wy tak z tym zaklepywaniem się na maj ??
Bo zaczynam panikować
Ja zapisuję się na koniec kolejki, to Wy sobie wszyscy rodźcie, a ja sobie poczekam
A póxniej będę się od Was uczyć opieki nad maluszkiem
Dobra, pora zabrać się za porządki, pranie, malowanie itp...