reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A znacie jakąś stronkę z listą tych "dobrych" fotelików?

Niby tam na czacie podają fotelik.info, ale chyba się stronka przeciążyła:(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz po wizycie:) a wiec malutka jest glowka w kanale rodnym;/ lekarz prosil zebym sie oszczedzala i wytrzymala jeszcze 4tyg. duzo lezac...ode mnie teraz wszystko zalezy! I wazy juz 2700g oj pultasek z niej bedzie:)
Pytalam sie lekarza o wylegiwaniu sie na sloncu, on mowi ze zadnych niema zastrzezen;p okryc sobie brzuszek i spokojnie mozna lezec:)
powiem wam ze od razu lepiej sie czuje przez wekeend ladnie sobie twarz opalilam od razu lepiej wygladam:)

Gratuluje Mężątkom i zycze wspanialych lat razem:)

ewus mam nadzieje ze maludy jeszcze pomieszkaja w twoim brzuszku! Trzymaj sie kochana

U was burzowo a u nas powialo i przyiwalo nagla ulewe zwiewalam z Olem z placu zabaw do kosciola bo byl najblizej, na szczescie szybko przeszlo

Ewus trzymaj maluchy jak najdluzej obys nie wykrakala tego 32 tyg

Liliti dzieciaczki powyzej 2 kg sa wypuszczane ze szpitali przynajmniej u nas

Zdec ja mam okno drzwi balkonowe okno i do tego firanki na calej dlugosci rowne konczace sie jeszcze przed parapetem okien wyglada niezle ale my mieszkamy wysoko i nikt nam tym dolem nie zaglda :) Panele podobnie jak takie markizy firanowe malo praktyczne przy otwieraniu na osciez

Cytrusik cisnieie zbijesz czosnkiem :)

Musze w koncu zabrac sie za zakupy bo mnie przerazacie a do tego jeszcze ta skracajaca sie szyjka jakas spokojna bylam i macicie mi ten spokoj swoimi przygotowaniami :-D

Piszecie o truskawkach i tak mi sie przypomnialo ze w srode po poludniu kupilam kg truskawek i pol kg czeresni cale truskawni wpakowalam a w czwartek rano juz zaczelam rodzic :) czeresni nie zdazylam skonsumowac ale sie balam ze Olowi wyjdzie uczulenie na te moje truskawy :) A co do wod :) mi odeszly w lozku ok 6 rano ale raczej sie saczyly ogolnie mailam wraznenie ze chyba troche popuscilam do 7 lezelismy w lozku i zastanawialismy sie czy to to czy nie :) potem troche z ksiazka czy to juz skurcze zanim sie wykapalam i dopakowalam reszte rzeczy byla 9 a wody dalej sie tylko troszke saczyly, ale slyszalam historie o wodzie lejacej sie po nogach :)

Dziewczyny w jakiej cenie kupowałyście sudocrem??

ja nie kupowałam, mam 3 małe próbki od lekarza, nie wiem czy w szpitalu też nie dostaniemy próbki w niebieskim pudełku. jak mały nie będzie miał uczulenia to kupię, ale wśród znajomych mam przypadek że dziecko było uczulone więc wolę się wstrzymać, a jest on na tyle wydajny że przez pierwsze dni poradzę sobie z tym co mam.
a w razie czego zaczęłam kupować jak część z Was w aptece internetowej doz i tu jest po 17,30
Sudocrem, krem antyseptyczny dla dzieci, 125 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

reklama
Do góry