reklama
Ja juz po wizycie a wiec malutka jest glowka w kanale rodnym;/ lekarz prosil zebym sie oszczedzala i wytrzymala jeszcze 4tyg. duzo lezac...ode mnie teraz wszystko zalezy! I wazy juz 2700g oj pultasek z niej bedzie
Pytalam sie lekarza o wylegiwaniu sie na sloncu, on mowi ze zadnych niema zastrzezen;p okryc sobie brzuszek i spokojnie mozna lezec
powiem wam ze od razu lepiej sie czuje przez wekeend ladnie sobie twarz opalilam od razu lepiej wygladam
Gratuluje Mężątkom i zycze wspanialych lat razem
ewus mam nadzieje ze maludy jeszcze pomieszkaja w twoim brzuszku! Trzymaj sie kochana
Pytalam sie lekarza o wylegiwaniu sie na sloncu, on mowi ze zadnych niema zastrzezen;p okryc sobie brzuszek i spokojnie mozna lezec
powiem wam ze od razu lepiej sie czuje przez wekeend ladnie sobie twarz opalilam od razu lepiej wygladam
Gratuluje Mężątkom i zycze wspanialych lat razem
ewus mam nadzieje ze maludy jeszcze pomieszkaja w twoim brzuszku! Trzymaj sie kochana
Milka26
Fanka BB :)
U was burzowo a u nas powialo i przyiwalo nagla ulewe zwiewalam z Olem z placu zabaw do kosciola bo byl najblizej, na szczescie szybko przeszlo
Ewus trzymaj maluchy jak najdluzej obys nie wykrakala tego 32 tyg
Liliti dzieciaczki powyzej 2 kg sa wypuszczane ze szpitali przynajmniej u nas
Zdec ja mam okno drzwi balkonowe okno i do tego firanki na calej dlugosci rowne konczace sie jeszcze przed parapetem okien wyglada niezle ale my mieszkamy wysoko i nikt nam tym dolem nie zaglda Panele podobnie jak takie markizy firanowe malo praktyczne przy otwieraniu na osciez
Cytrusik cisnieie zbijesz czosnkiem
Musze w koncu zabrac sie za zakupy bo mnie przerazacie a do tego jeszcze ta skracajaca sie szyjka jakas spokojna bylam i macicie mi ten spokoj swoimi przygotowaniami
Piszecie o truskawkach i tak mi sie przypomnialo ze w srode po poludniu kupilam kg truskawek i pol kg czeresni cale truskawni wpakowalam a w czwartek rano juz zaczelam rodzic czeresni nie zdazylam skonsumowac ale sie balam ze Olowi wyjdzie uczulenie na te moje truskawy A co do wod mi odeszly w lozku ok 6 rano ale raczej sie saczyly ogolnie mailam wraznenie ze chyba troche popuscilam do 7 lezelismy w lozku i zastanawialismy sie czy to to czy nie potem troche z ksiazka czy to juz skurcze zanim sie wykapalam i dopakowalam reszte rzeczy byla 9 a wody dalej sie tylko troszke saczyly, ale slyszalam historie o wodzie lejacej sie po nogach
Ewus trzymaj maluchy jak najdluzej obys nie wykrakala tego 32 tyg
Liliti dzieciaczki powyzej 2 kg sa wypuszczane ze szpitali przynajmniej u nas
Zdec ja mam okno drzwi balkonowe okno i do tego firanki na calej dlugosci rowne konczace sie jeszcze przed parapetem okien wyglada niezle ale my mieszkamy wysoko i nikt nam tym dolem nie zaglda Panele podobnie jak takie markizy firanowe malo praktyczne przy otwieraniu na osciez
Cytrusik cisnieie zbijesz czosnkiem
Musze w koncu zabrac sie za zakupy bo mnie przerazacie a do tego jeszcze ta skracajaca sie szyjka jakas spokojna bylam i macicie mi ten spokoj swoimi przygotowaniami
Piszecie o truskawkach i tak mi sie przypomnialo ze w srode po poludniu kupilam kg truskawek i pol kg czeresni cale truskawni wpakowalam a w czwartek rano juz zaczelam rodzic czeresni nie zdazylam skonsumowac ale sie balam ze Olowi wyjdzie uczulenie na te moje truskawy A co do wod mi odeszly w lozku ok 6 rano ale raczej sie saczyly ogolnie mailam wraznenie ze chyba troche popuscilam do 7 lezelismy w lozku i zastanawialismy sie czy to to czy nie potem troche z ksiazka czy to juz skurcze zanim sie wykapalam i dopakowalam reszte rzeczy byla 9 a wody dalej sie tylko troszke saczyly, ale slyszalam historie o wodzie lejacej sie po nogach
Dziewczyny w jakiej cenie kupowałyście sudocrem??
Ja kupilam sredni za 17 zl wagowo ma 125 gr
Dziewczyny w jakiej cenie kupowałyście sudocrem??
ja nie kupowałam, mam 3 małe próbki od lekarza, nie wiem czy w szpitalu też nie dostaniemy próbki w niebieskim pudełku. jak mały nie będzie miał uczulenia to kupię, ale wśród znajomych mam przypadek że dziecko było uczulone więc wolę się wstrzymać, a jest on na tyle wydajny że przez pierwsze dni poradzę sobie z tym co mam.
a w razie czego zaczęłam kupować jak część z Was w aptece internetowej doz i tu jest po 17,30
Sudocrem, krem antyseptyczny dla dzieci, 125 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Mierzyłam sobie dzisiaj dwa razy cisnienie i mam niedocisnienie,ale moze jutro bedzie lepiej :-)
A co do fotelikow, to jakie wy macie ?
Ja mam taki:_MULTI_ ESPIRO BABY DESIGN Z ADAPT. DO ATLANTIC (1012798538) - Aukcje internetowe Allegro
no wlasnie niemoglam obejrzec reportazu i jestem ciekawa, gdzie moge sprawdzic czy jest bezpieczny?
reklama
Ja mam Maxi-cosi Cabrio fix
Ja też go mam. Wiadomo że jak z wózkami tak i tu opinie będą podzielone.
Ale z tego wszystkiego co czytałam w internecie wydaje mi się on najbezpieczniejszym fotelikiem.
Chociaż i tak nic nie da żaden fotelik, jeżeli kierowca będzie jeździł bez wyobaźni;p