Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe no byłby klops na miękkonooo,bo bedzie dopiero klops
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe no byłby klops na miękkonooo,bo bedzie dopiero klops
Ja dzisiaj truskawki w polo dostałam, niestety nie było serka mascarpone, ale danio waniliowy go dzielnie zastąpił + pokruszone herbatniki... mmm pycha :-)
U mnie dzisiaj strasznie duszno, więc chyba też na burzę się zbiera.
Zastanawiam się, jak to jest ze zgłoszeniem w USC, jak się już nasze bobaski wuklują. Jest jakiś termin? Czy może szpital zgłasza? Wiecie może?
Ja dzisiaj truskawki w polo dostałam, niestety nie było serka mascarpone, ale danio waniliowy go dzielnie zastąpił + pokruszone herbatniki... mmm pycha :-)
U mnie dzisiaj strasznie duszno, więc chyba też na burzę się zbiera.
Zastanawiam się, jak to jest ze zgłoszeniem w USC, jak się już nasze bobaski wuklują. Jest jakiś termin? Czy może szpital zgłasza? Wiecie może?
Ale u nas burzaJa lubię
Współczuje prasowania mi mama wszystko poprasowałaU nas na całe szczęście przeszło. Małż wziął się za sprzątanie, a ja za prasowanie. Znowu 1,5h przy desce, nóg nie czuję a z torby mi nadal nie ubywa Jeszcze tyle przede mną, a następna torba czeka w kolejce... To co zostało u mamy to mama już mi obiecała że poprasuje. Jakoś nie miałam pojęcia że tyle tego wszystkiego jest, dopiero teraz widzę na kupkach
A z fajnych rzeczy na dzień dzisiejszy, przywożą nam mebelki w czwartek Będą je też skręcać, już jestem tak strasznie ciekawa efektu
Dziewczyny dziś w Uwadze ma być na temat fotelików samochodowych. Może warto obejrzeć. http://uwaga.onet.pl/32562,news,,cz...pieczne_w_foteliku_samochodowym,reportaz.html