reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja mam taki:_MULTI_ ESPIRO BABY DESIGN Z ADAPT. DO ATLANTIC (1012798538) - Aukcje internetowe Allegro

no wlasnie niemoglam obejrzec reportazu i jestem ciekawa, gdzie moge sprawdzic czy jest bezpieczny?

Na czacie znalazłam taką opinię do tego fotelika:
~wika10 (21:20) : do radek wroc espiro: ja mam fotelik z kompletu wozek atlantic - porazka, dziecko sie w nim niesamowicie meczy, zbyt zapadniete przygniata sobie brzuszek, to byla pomylka - nie kupuj, nie polecam

Najlepiej sprawdzić na stronie fotelik.info - ale w tej chwili niestety ten adres nie działa:(

reklama
ja też mam fotelik Maxi-Cosi Cabrio Fix- podobno najlepiej przeszły crash testy

Z tego co udało mi się dowiedzieć to tylko 5 fotelików w kategorii 0-13 ma 5 gwiazdek. Nie wiem ile w tym prawdy, mam nadzieję że w najbliższym czasie uda mi się dostać na tą stronkę.
Bo nie jestem do końca pewna, czy te 5 gwiazdek to nie w momencie kiedy ten fotelik jest wpięty w Isofix.

Na czacie znalazłam taką opinię do tego fotelika:
~wika10 (21:20) : do radek wroc espiro: ja mam fotelik z kompletu wozek atlantic - porazka, dziecko sie w nim niesamowicie meczy, zbyt zapadniete przygniata sobie brzuszek, to byla pomylka - nie kupuj, nie polecam

Najlepiej sprawdzić na stronie fotelik.info - ale w tej chwili niestety ten adres nie działa:(

Kurcze to jest najgorsze jest to ze ja juz mam ten fotelik;/;/;/ wczoesniej nic nie znalalam na ten temat...a szkoda:(

Kurcze to jest najgorsze jest to ze ja juz mam ten fotelik;/;/;/ wczoesniej nic nie znalalam na ten temat...a szkoda:(

W sumie to i tak wszystko zależy od tego jaki to będzie wypadek. Bo jak to będzie jakaś czołówka, przy 100km/h to sądzę że żaden fotelik nie pomoże....

Uciekam do łózeczka, bo głowa mi pęka.... Miłego wieczorku wam życzę:)

reklama
cześć dziewczyny

Byłam dziś na wizycie. Mały waży 1980 g- pięknie ziewał, otwierał buźkę i ssał paluszka. Jest ułożony główką w dół. Moja szyjka oki. Troszkę się zdziwiłam bo kolejną wizytę mam dopiero za miesiąć

ita85- dobrze że się odezwałaś:-) bo nawet dziś myslałam o sąsiadce z Targowej że się coś nie oddzywa

Do góry