reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam się z Wami Kochane:-)
starałam się Was podczytywać, ale miałam ciężki-intensywny miesiąc, remontowaliśmy salon i pokój Maluszka:-D często przez ten remont nie miałam dostępu do neta:-( ale już jest OK. teraz zostało nam posprzątać ten bałagan:szok::szok::szok: i dokupić trochę detali(ale z tym musimy się wstrzymać bo kasy zbrakło:angry:) i złożyć szafę na ciuszki dla Tymonka.

wyprawkę mam już chyba skompletowaną, brakuję mi spirytusu do pępuszka, ale tak jak któraś pisała mi polecili kupić taki zwykły ze sklepu i rozcieńczyć w stosunku 2:1 a jutro chyba przyjdzie paczuszka z allegro z pierdółkami:-p
no jeszcze zastanawiam się nad drugą pościelą do łóżeczka, nie mogę wybrać odpowiedniego wzoru, najchętniej kupiłabym taką jak pierwsza-główna(pochwaliłam się na odpowiednim wątku) ale trochę za droga:no:

Tak poza tym to dawno się na forum nie odezwały ita85 i Olimpia, jak nas podczytujecie to dajcie znać co tam u Was!
zmotywowałaś mnie Kochana żeby się odezwać:-D

widzę że kilka dziewczyn w szpitalu leży:no: przykro mi dziewczyny ale musicie się trzymać dla Maluszków liliti, ewuś, Anecznik, badaicka i jeśli którąś ominęłam to przepraszam trzymajcie się dzielnie, niedługo nasze bąble będą z nami:-D

ja we wtorek byłam u lekarza, mały ważył 2650:-D duży chłop z niego, lekarz powiedział że jeśli urodzę za 2 tygodnie to będzie już uznane za poród w terminie więc czas zbliża się nieubłaganie:tak:

piszecie że Wam coraz ciężej...mi teoretycznie też, nie mam zupełnie sił na sprzątanie po tym remoncie, ale ogólnie czuję się rewelacyjnie, jakoś już się tak nie przejmuję, wiem że teraz to już nawet jak urodzę będzie dobrze i mam mega pozytywne nastawienie i zwracam mniej uwagi na niedogodności związane z ciążą.

kreatorka, emalia dla Was najlepsze życzenia na nowej drodze życia

witam się z Wami Kochane:-)
starałam się Was podczytywać, ale miałam ciężki-intensywny miesiąc, remontowaliśmy salon i pokój Maluszka:-D często przez ten remont nie miałam dostępu do neta:-( ale już jest OK. teraz zostało nam posprzątać ten bałagan:szok::szok::szok: i dokupić trochę detali(ale z tym musimy się wstrzymać bo kasy zbrakło:angry:) i złożyć szafę na ciuszki dla Tymonka.

wyprawkę mam już chyba skompletowaną, brakuję mi spirytusu do pępuszka, ale tak jak któraś pisała mi polecili kupić taki zwykły ze sklepu i rozcieńczyć w stosunku 2:1 a jutro chyba przyjdzie paczuszka z allegro z pierdółkami:-p
no jeszcze zastanawiam się nad drugą pościelą do łóżeczka, nie mogę wybrać odpowiedniego wzoru, najchętniej kupiłabym taką jak pierwsza-główna(pochwaliłam się na odpowiednim wątku) ale trochę za droga:no:

zmotywowałaś mnie Kochana żeby się odezwać:-D

widzę że kilka dziewczyn w szpitalu leży:no: przykro mi dziewczyny ale musicie się trzymać dla Maluszków liliti, ewuś, Anecznik, badaicka i jeśli którąś ominęłam to przepraszam trzymajcie się dzielnie, niedługo nasze bąble będą z nami:-D

ja we wtorek byłam u lekarza, mały ważył 2650:-D duży chłop z niego, lekarz powiedział że jeśli urodzę za 2 tygodnie to będzie już uznane za poród w terminie więc czas zbliża się nieubłaganie:tak:

piszecie że Wam coraz ciężej...mi teoretycznie też, nie mam zupełnie sił na sprzątanie po tym remoncie, ale ogólnie czuję się rewelacyjnie, jakoś już się tak nie przejmuję, wiem że teraz to już nawet jak urodzę będzie dobrze i mam mega pozytywne nastawienie i zwracam mniej uwagi na niedogodności związane z ciążą.

kreatorka, emalia dla Was najlepsze życzenia na nowej drodze życia
Witaj Kochana a łóżeczko już doszło??
Ja pisałam o roztworze dostałam go od położnej tzn przepis;)

Ale się u nas burza szykuje:(
ita pochwal się kącikiem dla Tymka;)
Ja biorę się za prasowanie, bo inaczej dostanie mi się inna domowa robota:p

Witaj Kochana a łóżeczko już doszło??
Ja pisałam o roztworze dostałam go od położnej tzn przepis;)

łóżeczko doszło:-)jutro małżon będzie składał:-D ale ten miś mi się podoba:tak: bo wyciągnęłm części z kartonika i musiałam podejrzeć:-p:-p:-p
a mi o tym roztworze farmaceutka powiedziała;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry