reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam Was z rana. U nas pogoda kiepska- pada:baffled:

Gratuluję wszystkim udanych wizytek i sporych maluszków:tak:widzę że Wasze takie "dobrze ułożone":-Dgrzecznie głową w dół leżą, a moje jakieś zbuntowane...

Życze Wam miłego dnia:-)

Witam sie z rana ze wszystkimi brzuchatkami w ten smętny pochmurny poranek:-:)-:)-(
wczoraj było 21 stopni a dziisaj 7 masakra czy nie moze byc kilka dni cieplo a teraz mgła wieje dobrze ze nie pada ale to pewnie kwestia czasu:-D:-D:-D

ja sie dziisaj nie wyspałam:no::no::no: 3 razy w nocy sie budzilam do wc
mała buszuje sobie wlasnie a mamusia zjadla sniadanko i chyba jeszcze walnie sie spac czas szybciej zleci bo DZISIAJ WIZYTKA :-D:-D:-D:-D juz sie nie moge doczekac ciekawa jak tam nasza kokoszka sie ma:-D:-D:-D

Gratuluje udanych wczorajszych wizyt duze te bąble już:tak::tak::tak:

Co do fotelika to my kupiliśmy wozek 3w1 razem z fotelikiem narazie jego bedziemy używac a potem kupimy tez jakis dobry
Wczoraj była kumpela na plotach i przyniosła mi prezent dla małej troche ciuszków kupiła i kosmetyki Jonhsona, posmarowałam sobie brzuszek oloiweczke i uczulenia nie mam zadnego wiec moze mala tez nie bedzie miała ale Jonsona zużyję dopiero pozniej na poczatek mam Nivejke:-):-):-):-)

Zycze wam miłego spokojnego poranka, trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu ide sie kimnąc jeszcze:tak::tak::tak: :tak:Buźka

no i już pada a nie mowilłam:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie brzuchatki,

Rzeczywiście pogoda nas słabo rozpieszcza, wczoraj tak ładnie a dzisiaj już zimno:(
Noc miałam ciężką, bo strasznie mnie głowa bolała:(

Życzę wam wszystkim pomimo tej pogody dobrego dnia. Ja dzisiaj jadę trochę popracować:-) A potem do mojego promotora, ciekawe co znowu mi w pracy nakreślił:wściekła/y:

Witam sie i ja z rana :-)
Młody już w przedszkolu a ja zaliczam błogie lenistwo :-)
wczoraj wieczorem miałam tak opuchnięte nogi i wygladały jak serdelki :-( a dzisiaj rano juz palce popuchnięte i nawet troche buzia:-( normalnie dziewczyny czuje sie jak balonik:-(

witam :D nie dalam rady wczoraj napisac,bo brat mnie nie chcial wpuscic na kompa,przechodzi teraz diablo 3...
maly wazy 2kg, wszystkie wymiary ma o dwa tygodnie wieksze ,i glowke, i brzuszek i kosc udowa. szyjka sie nie skraca, widzialam przez chwile jego pyszczek na usg,jaka slodka mordka:) za dwa tyg ide na Polna na badania.

wczoraj kupilam posciel do lozeczka,i generalnie mam juz wszystko:) pzdr

Nasza ewus została wczoraj w szpialu. Odpisała mi na sms:
"Robili wczoraj ktg i wychodziły coraz większe skurcze.... podłączyli od razu pod kroplówki, zastrzyki i tabletki i trochę się uspokoiło...mam nadzieję że wytrzymamy chociaż do maja....zaraz znowu mam ktg bliźniacze bo coś z tętnem jednego jest nie tak..." :-:)-:)-(
Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku, jak tylko będę coś wiedzieć to będę was informować na bieżąco.

Nasza ewus została wczoraj w szpialu. Odpisała mi na sms:
"Robili wczoraj ktg i wychodziły coraz większe skurcze.... podłączyli od razu pod kroplówki, zastrzyki i tabletki i trochę się uspokoiło...mam nadzieję że wytrzymamy chociaż do maja....zaraz znowu mam ktg bliźniacze bo coś z tętnem jednego jest nie tak..." :-:)-:)-(
Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku, jak tylko będę coś wiedzieć to będę was informować na bieżąco.

biedna ona:(( 3mam kciuki!

julia fajny taki duży dziabąg już :) powiedz mi tylko... Ty to w jakiś sposób odczuwasz że maly jest tak daleko z główką?

Kochana w sumie idzie odczuc ze jest tak nisko...ale niewiem jak to ci opisac...

Powiedzcie mi czy to prawda zejesli jest juz w kanale rodnym to porod pojdzie jak pomasle czyli szybciej? bo tak znajoma mi napisala...

Ewus modle sie was zebys jeszcze troszke dala rade!!!

reklama
Witajcie dziewczęta!

jeśli ma któraś z Was troszkę zbędnego słońca to bardzo proszę o wysłanie go do Szczecina, bo u Nas szaro,ponuro i zimno, a dziś muszę jechać odebrać Patryka do przedszkola, bo mąż zostaje dłużej w pracy i nie da rady, a w taką pogodę to nie jest miła wycieczka. Ale sobie dziś pospałam, wymyśliłam sobie,że położę sobie na materac łóżkowy taką grubą puchata kołdrę i będę na niej spać i to był doskonały pomysły, bo mogłam w końcu spać na lewym boku, tym, gdzie miałam pęknięte żebro bo mnie twardy materac już nie uciskał i nawet na siusiu wstałam tylko raz.

ewuś- Kochanie trzymaj się dzielnie, wytrzymaj jeszcze kilka dni, dobrze,ze jesteś pod dobrą opieką i na pewno wszystko będzie dobrze!

julia- jedna z moich koleżanek tez miała synka bardzo nisko w kanale rodnym pod koniec ciąży i jak już dostała silnych skurczy porodowych to przyjeżdżając do szpitala mały tak napierał,ze miała rozwarcie na 6cm a z resztą porodu uwinęła się w niecałe dwie godziny, więc u Ciebie tez może tak być, bo wtedy omija Cię czas kiedy dziecko podczas skurczy schodzi główką do kanału rodnego

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!:-) Tak sobie pomyślałam,że niektóre z Nas niedługo nie będa pisały o wadze dzieci w brzuszkach tylko wadze urodzeniowej!

Miłego dnia!

Do góry