reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam !!!! Nareszcie piątek:)
Gratuluje nowym Czerwcowym Mamuśkom!!!
Magdalena26 widze ,że z Łodzi jesteś nie będę sama:)
Powiem Wam ,że strasznie mam dzisiaj brzuch napięty i boli i napuchnięty strasznie.Rozpycha się ten Fasolinek nie ma co:)
Kartoteks szczęściara z Ciebie GRATULACJE.

Ostatnia edycja:
w4sqlhb804ybcv75.png

Paula tylko proszę Cię nie na aniołka!!:-p
Czekacie na zdrową, kochaną dzidzię:tak:

Dzięki dziewczyny, już mi trochę lżej, może jednak poczekam do następnej wizyty powiedział żeby się pojawić za 2 tygodnie. Może już tego nie będzie.
A nawet jeżeli będzie, to może jak pęcherzyk urośnie to po prostu wpadnie w tą przestrzeń i się zniweluję. Tylko czy to groźne dla fasolinki nie będzie?:-( Boże.... dobra wracam do pracy bo już powoli świruję:zawstydzona/y::-D

Witajcie,

ale sobie pospałam:szok::szok:
Alusia8989 - nie denerwuj się, przecież na forum jesrt dużo dziewczyn, które też nie mają mdłości, a wszystko jest ok!
karina78 - ja mam tak samo, ale może dlatego że spię bez stanika, chce dać im trochę odpoczać
zdec - spokojnie, nie denerwuj się, pęcherzyk pewnie zostanie wchłonięty przez ten większy:tak::tak:

Czas na śniadanko, mam nadzieję, że zostanie w moim brzuszku cały dzien a nie tylko kilkanaście minut!
Miłego dnia:-)

zdec skoro kolejna wizyta za dwa tygodnie, to spokojnie poczekaj:tak:lekarz wie co robi. Gdyby to było niebezpieczne dla dzidzi, to napewno by zlecił jakies badania, a nie czekał z założonymi rękami. Spokojnie kochana;-)

zdec- jestem tego samego zdania co Gosia , lekarz wie co robi, i napewno wszsytko bedzei dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musi byc!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nei martw sie Kochana !! mysl o dzidziolku i nie stresuj sie, bo to tylko szkodzi!!!
Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!! buzka ;-)​

reklama
Do góry