reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Hej ciężaróweczki witam się piątkowo:-)Witam !!!! Nareszcie piątek
Gratuluje nowym Czerwcowym Mamuśkom!!!
Magdalena26 widze ,że z Łodzi jesteś nie będę sama
Powiem Wam ,że strasznie mam dzisiaj brzuch napięty i boli i napuchnięty strasznie.Rozpycha się ten Fasolinek nie ma co
Kartoteks szczęściara z Ciebie GRATULACJE.
Meg zawsze raźniej
A u mnie nic się nie zmnienia, nadal leżę ale dla dobra fasolki wszystko, trochę boli mnie brzuch ale to podobno normalne na poczatku
To normalnie spałaś w staniku????
Nie:-), zawsze spałam bez:-), ale niektóre osoby wolą w ciązy spać w staniku, żeby właśnie złagodzić ból.
Ojj dziewczyny ledwo siedzę w tej pracy , już nie wyrabiam brzuchol tak boli dzisiaj....
Powiem Ci że mam podobnie, też mnie pobolewa, pewnie od tego siedzenia, albo wzdęcia.. :-(
Macie też tak ze wzdęciami teraz?? Po prostu jakiś koszmar, jak dwa razy w tygdniu przysiądę na tron to i tak cud.
moniabir
Fanka BB :)
Hej dziewczyny czytam was od 5 strony ale jako strasznie się bałam o swoją dzidzię bo jedną już straciłam w kwietniu tego roku i mimo że wiedziałam bałam się pisać.
Termin mam jakoś na 15 czerwca ale niestety znowu wylądowałam w szpitalu z plamieniami, leżałam 6 dni wróciłam a tu 100 stron do przeczytania. Moja dzidzia na szczęście ma się dobrze, ma bijące serduszko, ale ja niestety zwolnienie i leżę plackiem w domu. Do tego straszne mdłości i leki. Ale czego się nie robi dla maleństwa
Termin mam jakoś na 15 czerwca ale niestety znowu wylądowałam w szpitalu z plamieniami, leżałam 6 dni wróciłam a tu 100 stron do przeczytania. Moja dzidzia na szczęście ma się dobrze, ma bijące serduszko, ale ja niestety zwolnienie i leżę plackiem w domu. Do tego straszne mdłości i leki. Ale czego się nie robi dla maleństwa
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Hej dziewczyny czytam was od 5 strony ale jako strasznie się bałam o swoją dzidzię bo jedną już straciłam w kwietniu tego roku i mimo że wiedziałam bałam się pisać.
Witaj serdecznie
Gratuluję dzidzi, nie stresuj się, wypoczywaj, w wolnej chwili przeczytaj te zaległe 100 stron... hihihi
Dziewczyny, piszecie o mdłościach, mnie pomagała witamina B6. Z pierwsza córką to był koszmar... Ale wit B6 pomagała, może i Wam pomoże
I bardzo się cieszę, że się fasoleczki tak pięknie rozwijają... Podczytuję Was na bieżąco, bo tak samo byłam szczęśliwa ok i dwa lata temu :-) pozdrawiam Was serdecznie
I bardzo się cieszę, że się fasoleczki tak pięknie rozwijają... Podczytuję Was na bieżąco, bo tak samo byłam szczęśliwa ok i dwa lata temu :-) pozdrawiam Was serdecznie
reklama
koriander
Fanka BB :)
Witaj moniabir, tym razem na pewno bedzie dobrze Dbaj o siebie i wypoczywaj!
Zdec ja na zaparcia dostalam Colon (produkt naturalny, blonnik z babki) i ruszylo, czuje sie duzo lepiej i wzdecia tez nie mecza. Nie mylic ze srodkami przeczyszczajacymi, blonnik poprawa perystaltyke jelit i moze byc stosowany w ciazy!
Acha i czasami pare suszonych moreli lub sliwek, i sporo plynow trzeba w siebie wlewac.. co nie zawsze sie udaje jak mdli
Klementinka to ty mloda jestes Ja rocznik 80'
Zdec ja na zaparcia dostalam Colon (produkt naturalny, blonnik z babki) i ruszylo, czuje sie duzo lepiej i wzdecia tez nie mecza. Nie mylic ze srodkami przeczyszczajacymi, blonnik poprawa perystaltyke jelit i moze byc stosowany w ciazy!
Acha i czasami pare suszonych moreli lub sliwek, i sporo plynow trzeba w siebie wlewac.. co nie zawsze sie udaje jak mdli
Klementinka to ty mloda jestes Ja rocznik 80'
Ostatnia edycja: