reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć Dziewczynki !:tak:
Dawno mnie tu nie było, bardzo dawno.
Witam wszystkie nowo przybyłe Mamy, a wszystkie, które już miałam przyjemność czytać ściskam okrutnie.
Oczywiście nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, ale staram się (sen z ginem z przenośnym USG powalił mnie na kolana:-D)
Mam ograniczony dostęp d neta i dlatego tak wychodzi.
Kochane moje: mam już potwierdzoną prawidłową ciążę :-) Mój Okruszek ma 9,1 mm i bije mu już serduszko ( nie słyszałam, ale za to widziałam ). Następne dopiero w 12 tygodniu, a dokładnie 01/12.
Najlepsze było to, że maleństwo zobaczyłam dzień po moich urodzinach (najlepszy prezent jaki mogłam dostać).

U mnie mdłości brak, za to piersi ... masakra :eek: na brzuch spać nie mogę bo tak bolą - no ale cóż, przeżyjemy.

Ale naprodukowałam :sorry2:
Pozdrawiam serdecznie.

Witam o poranku!!:-)

Nową mamusię serdecznie!! :-D
Dostałam luteinę dopochwowo i kwas mlekowy i tylko całą noc czułam jak ze mnie leci:zawstydzona/y: masakra:-(
A teraz czas zbierać się do pracy:-(
Życzę wszystkim miłego dnia:-D To już piątek, weekendu początek!!:-)

Witam Was cieplutko z rana:blink:

aniasz83 gratuluję dorodnej fasolki i dobrych wieści:tak::-D

U mnie dziś zapowiada się mam nadzieję spokojniejszy dzień:confused:wczoraj biegala z papierami do pracy, bo jeszcze musialam resztę pozalatwiać. A do tego moja choroba się cofnęła :shocked2:gardło boli, głos tracę...:eek: Muszę dziś posprzątać trochę raczej...

Witam się z samego rana :) Wczoraj zasnęłam nawet nie wiem kiedy chwile po 20tej :confused:, a położyłam się z mężem na chwile bo on dzisiaj bladym świtem do pracy szedł i musiał o 3ciej wstać i zasnęłam... szok... ale się wyspałam jak nigdy :-D.
Musze się zmobilizować w końcu żeby na badania iść bo mam skierowanie od soboty a codziennie wstaje taka głodna że pierwsze co robie to idę do lodówki :dry: a badania na czczo mają być... może jutro mi się uda :happy2:

Witam wszystkie mamusie w ten mglisty poranek :-D Wczoraj padlam o 19 na kanapie i tylko co jakis czas oko otwieralam zeby popatrzec jak maz sie kreci i sprzata :zawstydzona/y: A wy naprodukowalyscie oczywiscie jakby tu encyklopedia 24-tomowa powstawala :blink:

JA JAK W SZPITALU bylam to nawet chciałam sie na forum dostac przez telefon, ale nie udało mi sie zalogować:zawstydzona/y:, mowie wam dziewczyny pozniej czeka mnie odwyk od was :-):-)

natucha11, mozesz z nami zawsze na ten temat porozmawiac :-) :-D:-D

Kochana są w tamtym drugim temacie na drugiej stronie :-D

Kasiulka bombowe zdjecie, jaka dzidzia juz duza!

Witam:)
wierzę że i ja będe czerwcową mamusią termin na 08.06:))) pozdrawiam:-)

Witaj paula! Jak znosisz pierwsze tygodnie?

Kochane moje: mam już potwierdzoną prawidłową ciążę :-) Mój Okruszek ma 9,1 mm i bije mu już serduszko ( nie słyszałam, ale za to widziałam ).

Aniasz to prawie 1 cm!!!, rosnie jak na drozdzach :-D Ale piekny prezent sobie sprawilas :-D

To ja też mówię dobranoc. Aż się boję zasnąć :-):-):-D:-D

Kajdusia ja az czkawki rano dostalam jak czytalam twoj sen, nawet go mezowi przetlumaczylam :-D I ten numer z Piotrusiem, co za chlopak :-D:-D Czekam na kolejne recenzje z przespanych nocy :-p

Dziewczyny a ja nie mam żadnych mdłości :(( kompletnie nic i zaczynam się troszke martwić a do tego wczoraj wieczorem strasznie napinal mi się brzuch....
Ale boje się że jak pojade do lekarza to mi powie że coś sobie wymyślam ... :((

Jakoś jestem wystraszona w tej ciazy ...

reklama
Do góry