Sądzę że za same zdjęcia to nie weźmie dużo. Szczerze to my za sesję w plenerze i nagrywanie - całe wesele, błogosławieństwo, ślub w kościele zapłaciliśmy 1000. Ale to było trochę po znajomości.
Nie ma co panikować z tym porodem. Nie będzie tak źle. Już raz rodziłam i wcale tego nie wspominam tak źle
Milka26 szczerze to ja też nie lubię za bardzo zakupów
Co was wszystkich pewnie zdziwi
Jak mam sobie coś do ubrania kupić to chodzę miesiąc i nadal nic nie mogę kupić, bo nic mi się nie podoba
Teraz wiem że wybór jest ograniczony więc biorę co jest, a koszulka na prawdę śliczna wpadła mi dzisiaj w oko
A rzeczy dla malutkiej, to że tak powiem "same" się po prostu kupują. Te rzeczy dla dzieci są takie słodkie, że aż szkoda ich nie kupować
))
Ale spokojnie już bastuję.... przynajmniej do następnego wpływu funduszy na konto
bo już na prawdę patrzę na nie z wielką obawą
A najlepszy był mój mąż dzisiaj, który w ogóle nie zna się na cenach w sklepach(tylko na tych żywnościowych) mówię mu że kupiłam koszulkę, ale nie powiem ile kosztowała, bo masakra. A on do mnie co 200zł?? A ja takie oczy, nie "tylko" 80zł... A on tak na mnie: A to dużo? To ile kosztują takie koszulki?
Dlatego mam taki luz, bo podobnie jest z rzeczami dla dzieci, on zupełnie nie ma pojęcia że można kupić rzeczy tańsze niż ja kupuję, a ja na tym korzystam
kreatorka dzięki że mi przypomniałaś o PIT-cie, bo dawno wypełniony a nie chce mi się go zanieść
Chyba też jutro będę musiała to zrobić