reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam :)

Lena nie spluchaj opowiesci o porodach bo czasem mozna zwariowac :) mysle ze kazda z nas odbiera to inaczej i napewno kazda z nas ma inny prog bolu. Wydaje mi sie ze lepiej nie nastawiac sie zle bo przynajmniej nie zaczniesz panikowac. Zreszta jak juz bedziesz miala swoje malenstwo to nawet nie bedziesz pamietala ze bolalo jeszcze minute temu. Pomysl ze po zwyklym porodzie nie bedziesz musiala zbierac sil na wstanie z lozka i lezec w bezruchu przez jakis czas a bedziesz aktywna od razu. Co oczywiscie nie oznacza ze kazdy po cesarce musi miec z tym problem. Pewnie kazdy porod ma swoje plusy i minusy ale zawsze lepiej szukac plusow :)

Zdec patrze jak Ty szalejesz z tymi zakupami :) jestesmy poprostu skrajnosciami moje wszytskie zakupy wygladaja tak ze staram sie jak najszybciej znalesc co mi potrzebne i uciekam :) jestes chyba nasza rekordzistka :) a zastanawialas sie co powiedziec gosciom jak beda pytac co przyniesc ??:)) ja czesc gadzetow zostawiam na takie wlasnie okazje

Milego wieczoru :)

To chyba przez to im bliżej porodu, tym bardziej ja sie boję;(I łapie tylko te złe wiadomości:(

reklama
Mnie się też wydaje, że nie ma co panikować z porodem...
W sumie to mogę się tylko teoretycznie wypowiadać póki co ale mam nadzieje, że nie będzie u mnie żadnych wskazań do cesarki będę mogła rodzić sn - tak bym chciała, przynajmniej na tę chwilę, w tym temacie zgadzam się z tym co napisała Milka26

Emalia82 - nie przesadzaj z tą słonicą Kochana, z pewnością będziesz wyglądała cudownie!
Zdec - fajna koszulka, no i ma fajną długość! Ja mam trochę podobną tylko ta moja ma długość do połowy łydki co mi nic a nic nie pasuję i pewnie ją skrócę :tak:

NO I MAMY 2000 STRONĘ NA NASZYM FORUM :tak:

:szok:Aaaaaaale się rozpisałyście:szok:

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i dorodnych maluszków:tak::-)

Dziękuję za gratulacje i życzenia- kochane jesteście:-) sama nie wiem kiedy zleciało 8 lat...

Hej dziewczyny :-) przyznam, że nie nadrabiałam co pisałyście, bo dużo tego, a ja nie mam siły, zrobiłam ostatnie prania, a na jutro zostawiłam prasowanie ostatniej tury ciuszków dla małej i pościele :-D udało mi się też wypełnić pit, nawet trochę ponad 550 zł zwrócą, więc jest nieźle, jutro ambitny plan udania się do skarbówki :tak: chciałam napisać, że wczoraj znajoma mojego przyszłego męża urodziła śliczną, zdrową córeczkę w 31 tc :-) mała waży 1640 i ma 44 cm widziałam zdjęcie słodziak na max :-D :tak: i pomyśleć, że moja Nina jest od niej "starsza" i większa :-) zdałam sobie sprawę, że teraz to już w każdej chwili można urodzić, więc mam nadzieję, że wszystko uda się kupić i zrobić do końca kwietnia :happy:

emalia - znalazłaś jakąś ciekawą sukienkę dla siebie???

Znalazłam jutro jadę przymierzać po poprawkach. Biała z dodatkami ecru. Wyglądam jak słonica ale czego sie nie robi dla miłości :-D
A jak tam twoje przygotowania kochana?

Heh udało mi sie załapać na 2000 stronę :-D jak miło, kurde strasznie mnie już drugi dzień gardło boli blleee :baffled:

emalia - ja też kupiłam sukienkę, ale raczej jest taka bardziej na codzień niż elegancka, chociaż chyba i tak lepiej mieć mniej elegancką i czuć sie chociaż trochę lepiej, bo nie wyglądam w niej jeszcze tak strasznie jak w innych :tak: damy radę :-D a jak u Ciebie? stresik jest?
zdec - ciekawe czy nam sie uda z pitami :-) mam nadzieję, że nie bedzie kolejek, trzeba być dobrej myśli :tak:

Witam:)

Porannie, bo czekam na Panów od szafy - jadą ;)

Muszę się pochwalić, że zamówiliśmy wczoraj łóżeczko, materacyk i 4 kółka dla naszej Małej!!!:-D:-D:-D
Ale takie rzeczy cieszą ....

PS. i mnie też sie udało na 2000 stronkę załapać ;)

Witajcie kochane,

emalia na pewno nie będziesz wyglądać jak słonica!! Ciąża to piękny stan i kobieta wygląda wtedy pięknie.
emalia i kreatorka kiedy konkretnie macie te śluby?

I mi jeszcze udało się załapać na 2000stronę;p

reklama
Witajcie Dziewczęta!
może ja też się jeszcze załapie na 2000 stronę:-)
miałam ciężką noc więc zaraz zjem śniadanko i z powrotem do łóżeczka:-)
Miłego dnia!

Do góry