Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witam
Lena nie spluchaj opowiesci o porodach bo czasem mozna zwariowac mysle ze kazda z nas odbiera to inaczej i napewno kazda z nas ma inny prog bolu. Wydaje mi sie ze lepiej nie nastawiac sie zle bo przynajmniej nie zaczniesz panikowac. Zreszta jak juz bedziesz miala swoje malenstwo to nawet nie bedziesz pamietala ze bolalo jeszcze minute temu. Pomysl ze po zwyklym porodzie nie bedziesz musiala zbierac sil na wstanie z lozka i lezec w bezruchu przez jakis czas a bedziesz aktywna od razu. Co oczywiscie nie oznacza ze kazdy po cesarce musi miec z tym problem. Pewnie kazdy porod ma swoje plusy i minusy ale zawsze lepiej szukac plusow
Zdec patrze jak Ty szalejesz z tymi zakupami jestesmy poprostu skrajnosciami moje wszytskie zakupy wygladaja tak ze staram sie jak najszybciej znalesc co mi potrzebne i uciekam jestes chyba nasza rekordzistka a zastanawialas sie co powiedziec gosciom jak beda pytac co przyniesc ??) ja czesc gadzetow zostawiam na takie wlasnie okazje
Milego wieczoru
To chyba przez to im bliżej porodu, tym bardziej ja sie boję;(I łapie tylko te złe wiadomości