nie nigdy nie pisalam ze do niego hehe pisalam ze do Białogardu
aaaaa a ja skojarzyłam z nim, bo on z białogardu jest własnie. Gdzie chcesz sie rozpakowac ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie nigdy nie pisalam ze do niego hehe pisalam ze do Białogardu
A ja właśnie wróciłam ze szkoły bo byłam wezwana moja mądra córka z innymi koleżankami upatrzyły sobie jakomś dziewczyne i cały czas się z niej naśmiewają i coś jej robią no i oczywiście całe zebranie było ach ten głupi wiek kiedy jej to przejdzie wiedząc po sobie to pewnie jeszcze ze trzy lataale najlepsze jest to co zrobiła jej mądra przyćmiona ciążą matka kazali nam się podpisać pod czymś tam i napisać date oczywiście co ja zrobiłam ładnie się podpisałam i napisałam date swojego porodu zamiast dzisiejszej a co tamniewiem co ta pedagog i dyrektorka sobie pomyślały że nawet niewiem który dziś jest zwróciła mi tylko uwage prosze wpisać prawidłową date
Laseczki z Wrocławia i okolic szukam fotografa na ślub
aaaaa a ja skojarzyłam z nim, bo on z białogardu jest własnie. Gdzie chcesz sie rozpakowac ?
he he ja rozpakowywawać się bede tak jak pisałam w Kołobrzegu
no tak jesuuuu ,jaka ja zakrecona jestem jak słoik po ogórach :-)
Dziewczyny, a widziałyście ile już majówek się rozpakowało? hihi :-)
Kochana a ile bierze za same foto na ślubie od błogosłwieństwa wraz z zabawą weselną oraz małą sesją w plenerze??No to nieźle. Kobietom w ciąży wybacza się nie takie rzeczy Ale historia niezła.
Ja znam faceta z Obornik Śląskich, który w zeszłym roku nagrywał nam film i robił zdjęcia na weselu i w sumie wziął za to niewiele Teraz czekam na informację od niego, kiedy rzepak znów zakwitnie....
Byłam dzisiaj u mojego promotora i w sumie to masakra Najpierw się czepiał że mam za mało cytatów i przypisów, a jak już zrobiłam więcej to teraz za dużo
Znowu namieszał mi coś w spisie treści i tak znowu jutro będę musiała poświęcić cały dzień żeby coś tam mądrego napisać, bo w sobotę chcę mu znowu coś tam zanieść.
Ale z fajniejszych rzeczy, to szukałam dzisiaj drugiej koszulki do szpitala i nic nie znalazłam w Arenie, a stwierdziłam że drugiej torby jak ta pierwsza nie kupię. I trafiłam niechcący do sklepu HappyMum I normalnie kupiłam śliczną, dokładnie taką:
Koszula ciążowa do karmienia Alles Sweet 02-II M (988339768) - Aukcje internetowe Allegro
Na prawdę jest przepiękna Trochę kosztowała, ale stwierdziłam że to jedyna koszulka jaką będę mogła po porodzie ubrać
Przed chwilą również odgruzowałam balkon i wstawiłam tam wózek, wracam do roboty bo jeszcze do odguzowania cały pokój