reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

nie wiem czy wy też tak macie ale ja juz ostatnio czuje się coraz bardziej słoniowato, jest mi ciężko, w nocy spać nie mogę, nie moge leżeć za długo na jednym boku a każde przewrócenie na drugi bok to masakra, jakbym była jakąś zniedołężniałą staruszką:tak: a i do tego kłopoty z pamięcią;-) ech co to będzie na starość
ale sobie ponarzekałam z samego ranka:-D
eagle - mi do tego jeszcze wszystko wylatuje z rak ;P z tym ze to losowe - jeden dzien z "wylatywaniem" inny bez ;)

wiedzmo - dzieki, tez sie nad tym modelem zastanawialam ;) pewnie kupie pozniej niz ty, pewno nawet jak juz malec bedzie, bo to pod katem "dziadkowo-wyjazdowym", to sie nawet o uzytkowanie moze podpytam ;D

Julia - ja mam Malgosiowy kokos-pianka-gryka, bez problemu wytrzyma jeszcze nastepnego malca. Najpierw moze uzytkowac strone kokosa, potem gryczana - od okolo pol roku.

No, dzisiaj mam najbardziej wolny dzien od ostatnich ponad 3 tygodni ;> Malgosia 1 dzien w zlobku po ospie - i tak odbiore ja wczesniej, ale .. normalnie nie wiem co z czasem zrobic ;P No dobrze, wiem - badania musze jechac porobic, bo we czwartek wizyta u ginki .. ;]
No i na karuzelke do lozka musze sie zasadzic - Malgosia zbyt intensywnie z niej pod koniec korzystala i tak jakby nie kreca sie juz zabaweczki na niej ;> Jak mi sie nie uda naprawic, to kupie nowa - z tego co widze, sa o polowe tansze teraz niz jak kupowalam poprzednio ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

w końcu udało mi się z łóżka zwlec, jakaś taka słaba jestem:baffled: ciekawe co to będzie za 3-4 tyg:baffled:
paula - właśnie pisałam już wcześniej, że przewracanie się z boku na bok trwa godzinę i tez mnie brzuch przy tym boli:no:

ja juz nie wiem czy to normalne:( wogole to czuje sie tak Jak Ty dzisiaj jakas taka slaba leze w łozku i tak mi nie dobrze jakos jest a jak wstane to jakbym miala zamdlec :szok::szok::szok: nie wiem od czego to sie tak dzieje:no::no::no:

Gosiagro na czym malenstwo polozysz jak sie urodzi? na jakiej stronie? gryka czy kokos?

Bo widzisz kumpela mi mowila ze gryka od urodzenia a kokos dopiero od roku moze byc...a znow potem od innych dowiedzialam sie ze na poczatek kokos a pozniej dopiero po jakis 3 miesiach gryka...;/ i badz tu madry;/

ja słyszałam, że najpierw kładzie się na stronie kokosowej, a po około pól roku na stronie gryczanej. Może mamusie z doświadczeniem nam poradzą:laugh2:

Witajcie!
Dziś w miare się wyspałam ale co z tego jak i tak czuje się ociężała obolała i słoniowata och oby już ten maj się kończył bo naprawde zaczyna być ciężko i zaczyna się dłużyć ta ciąża
paula-ja mam to samo i to zawsze rano zjem coś i strasznie mi słabo a jak wstane to jakbym miała zemdleć póżniej to przechodzi tak koło11 myśle że to może związane ze spadkiem żelaza w tym okresie ciązy sama niewiem

Ostatnia edycja:
Witam,
na szczęście wyspana, ostatnio nawet często się w nocy nie budzę - może raz lub dwa razy więc w miarę się sysypiam.

Wszystkim wczoraj wizytującym gratuluje udanych wizyt :-)

gniesha szkoda że beta spada, ale może z drugiej strony dobrze że tak się stało i będziesz się cieszyć fasolką jak już będziesz pewna że wszystko się zagoiło i będzie dobrze. Trzymam kciuki by ułożyło się po Twojej myśli!!

Ja mam materac kokos-pianka-gryka i na początku dziecko położe na kokosie, a tak od pół roku na gryce

Miłego dnia :-D

Witajcie!
Dziś w miare się wyspałam ale co z tego jak i tak czuje się ociężała obolała i słoniowata och oby już ten maj się kończył bo naprawde zaczyna być ciężko i zaczyna się dłużyć ta ciąża
paula-ja mam to samo i to zawsze rano zjem coś i strasznie mi słabo a jak wstane to jakbym miała zemdleć póżniej to przechodzi tak koło11 myśle że to może związane ze spadkiem żelaza w tym okresie ciązy sama niewiem
ale tak to pierwszy raz mam dzisiaj boli mnie u góry brzuch i czuje sie tak jakbym się czymś zatruła:( musze zrobic morfologie bo juz 1.5 miesiaca nie robilam moze wyniki mi spadły i jakas anemia mnie dopadla:(

reklama
ja juz nie wiem czy to normalne:( wogole to czuje sie tak Jak Ty dzisiaj jakas taka slaba leze w łozku i tak mi nie dobrze jakos jest a jak wstane to jakbym miala zamdlec :szok::szok::szok: nie wiem od czego to sie tak dzieje:no::no::no:
paula wiedz kochana że nie jesteś sama ;-):-) wczoraj aż mąż sie ze mnie śmiał czy coś brałam bo taka nakręcona chodzę a dzisiaj.... ahhhh
noce też bezsenne- jak w zegarku co 2godz.pielgrzymka do toalety :-)

Do góry