eagle - mi do tego jeszcze wszystko wylatuje z rak ;P z tym ze to losowe - jeden dzien z "wylatywaniem" inny beznie wiem czy wy też tak macie ale ja juz ostatnio czuje się coraz bardziej słoniowato, jest mi ciężko, w nocy spać nie mogę, nie moge leżeć za długo na jednym boku a każde przewrócenie na drugi bok to masakra, jakbym była jakąś zniedołężniałą staruszką a i do tego kłopoty z pamięcią;-) ech co to będzie na starość
ale sobie ponarzekałam z samego ranka
wiedzmo - dzieki, tez sie nad tym modelem zastanawialam pewnie kupie pozniej niz ty, pewno nawet jak juz malec bedzie, bo to pod katem "dziadkowo-wyjazdowym", to sie nawet o uzytkowanie moze podpytam ;D
Julia - ja mam Malgosiowy kokos-pianka-gryka, bez problemu wytrzyma jeszcze nastepnego malca. Najpierw moze uzytkowac strone kokosa, potem gryczana - od okolo pol roku.
No, dzisiaj mam najbardziej wolny dzien od ostatnich ponad 3 tygodni ;> Malgosia 1 dzien w zlobku po ospie - i tak odbiore ja wczesniej, ale .. normalnie nie wiem co z czasem zrobic ;P No dobrze, wiem - badania musze jechac porobic, bo we czwartek wizyta u ginki .. ;]
No i na karuzelke do lozka musze sie zasadzic - Malgosia zbyt intensywnie z niej pod koniec korzystala i tak jakby nie kreca sie juz zabaweczki na niej ;> Jak mi sie nie uda naprawic, to kupie nowa - z tego co widze, sa o polowe tansze teraz niz jak kupowalam poprzednio
Ostatnia edycja: