reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie.
Ja dziś trochę wyspana nawet, synio już się chyba lepiej czuje bo spał jak suseł:tak::-) Mąż wrócil wczoraj z pracy po 23:baffled: a dziś jechał już o 4:szok: niedługo zapomnę jak wygląda:-( A dziś mamy rocznicę ślubu- to już 8 lat:-) Dobrze że kolacyjkę zaliczyliśmy na tę okzaję już w sobotę bo dziś chyba niemiałby siły...

No to uciekam, będę tu zaglądać:tak: Miłego dzionka;-)

reklama
Czesc dziewczyny kolejna noc nie przespana śniły mi sie morderstwa, krew bleeee nie moglam spac, a do tego kazde przekręcenie z bolu na bok w nocy to koszmar Was tez wtedy tak brzuszek boli?

Gratuluje udanych wizyt wszystkim mamusiom:-):-):-) oby maluchy juz rosły i rosły
ja wcinam mleczko z płatkami ryżowymi na śniadanko

u nas pogoda lipna chyba byl przymrozek w nocy bylo tylko 2 stopnie jak wstalam a szyby w samochodach biale:szok::szok::szok::szok:
wogole coś ostatnio mnie zaczynaja plecy boleć tak jak na okres i mieśnie nóg normalnie jak 1 dzien @:-:)-:)-:)-(
mała jak sie wierci to boli cały brzuch juz chce zeby bylo koniec maja:-):-):-)

lena*- ja kupowalam na allegro tetre ale robilam zakupki u jednego sprzedawcy wiec przesylke mialam jedna

Witajcie.
Ja dziś trochę wyspana nawet, synio już się chyba lepiej czuje bo spał jak suseł:tak::-) Mąż wrócil wczoraj z pracy po 23:baffled: a dziś jechał już o 4:szok: niedługo zapomnę jak wygląda:-( A dziś mamy rocznicę ślubu- to już 8 lat:-) Dobrze że kolacyjkę zaliczyliśmy na tę okzaję już w sobotę bo dziś chyba niemiałby siły...

No to uciekam, będę tu zaglądać:tak: Miłego dzionka;-)

Gosiu miłego dnia i udanej rocznicy:)

Czesc Kobietki ;)
Nie dam rady Was doczytać bo kompletnie nie mam czasu ... Ładna pogoda to ciągle siedzimy z Jasiem na dworze ;) wracamy kąpiel i spać węc wybaczcie proszeeee !! :))

Wczoraj miałam wizyte ale nie mam pojęcia ile mój maluszek waży bo od początku nie był ważony bo lekarz twierdzi że nie trzeba narazie tego robic ... :( Jest ułożony miednicowo czyli główką do góry i cesarka jak nic :( nawet nie mam szans próbować rodzić normalnie :(( Szkoda no ale czego się dla dzidzi nie robi :) Nooo i tak do końca to nie wiem czy chłopak czy dziewczynka :p podsumowując wizyte to nic sie nie dowiedziałam :D ale w czwartek ide prywatnie to może dowiem się więćej ...

Piszecie o praniu ;) No ja mam to już za sobą :) jeszcze zostały mi kurtki i kombinezony bo my w połowie sierpnia jedziemy nad morze to niestety musze mieć kurteczke. W tamtym roku jak byliśmy z Jasiem to myslalam że nam głowy pourywa i dopiero nad morzem kupiłam mu kurtke ;P w tym roku już wiem ;D nooo ale co do prania to miałam jakieś 3 suszarki ;) + jedna suszarka samych pieluch tetrowych które dostałam od teściowej z kopalni :) no a prasowałam mi mama bo nie mam siły stać przy desce :D:)

Gosiu gratuluje wspólnie spędzonych 8 lat :)) :))

A mój mąż od soboty zrobił się jakiś miły ... hmmm ... nie wiem o co chodzi ale wole się nie zastaanwiać i przyjąć to tak jak jest :) Może wreszcie zmądrzeje ... ;)

Wczoraj zrobiłam sobie też morfologie i mam tragiczne wyniki krwi :(( dostałam tabletki ale powiedzcie mi co moge jeszcze jeść żeby troszke to podnieść? ;)

Dziewczyny Miłego dnia ;) nie obiecuje że zajrze bo śliczna pogoda to polece na dwór z Jasiem a potem jedziemy do chrześnicy mojego męża (ma 10dni) :))

Ja również witam się porannie,

Czekam na śniadanko, które mój K. pichci w kuchni:p:p

Gosiu gratulację z okazji tak długiego stażu:) Gratuluję wtrzymałości:) Nam jeszcze daleko do takiej rocznicy:)

Witam porannie!
Zaraz biorę się za drobne naprawy mojej magisterki, tak, żeby już była "nieskazitelna":-D:-D:-D, ale wcześniej postanowiłam Was odwiedzić i się ładnie przywitać.:-)

Lenka, ja kupowałam pieluchy na allegro, tetrowe grube 80x80 po 1,4zł za sztukę. Ale ja generalnie wszystko kupowałam w internecie - kosmetyki i leki w aptece internetowej DOZ.pl, wózek w sklepie internetowym BOBO-WÓZKI, a ciuszki i całą resztę(pościele,łóżeczko, materac, laktator, wanienka, itp)na allegro. Obliczyłam że jeśli zamawia się dużo od jednego sprzedawcy to nawet z kosztami przesyłki (czasem przy dużym zamówieniu koszty były gratis) wychodzi duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo taniej niż w sklepie. Jeszcze pól biedy jakieś tam Tesco albo inny supermarket, ale jak porównałam ceny w Askocie to zdębiałam bo nie wiedziałam czy oni zwariowali czy mi się cena dwoi w oczach;-) Naprawdę kolosalne różnice:tak:No choćby taki wózek - różnica 500zł na komplecie X-lander XA 2010 3 w 1:szok:, fotelik Maxci Cosi Cabrio Fix u nich jakoś 700zł a ja w necie widziałam za niecałe 500zł:szok:. No to takie tam bardziej tylko wyraziste przykłady, ale wierz mi że przycinają na każdym kroku niestety:-(
Gryzka a nianie planuję tą NIANIA ELEKTRONICZNA SWITEL BCC 51 KOŁYSANKI (999247789) - Aukcje internetowe Allegro . Może już ja nawet dziś zamówię razem z podgrzewaczem to będę już miała z głowy i nareszcie nie będe już musiała zaglądac na allegro bo szczerze mówiąc mam już po kokardę tych zakupów ;-)

Życzę Wam miłego dnia kochane!!!

witam was dziewczyny,pare dni sie nie odzywałam ale starałam sie czytać regularnie u mnie wsio ok w zeszłym tygodniu miałam wizyte było dobrze w czwartek mam przyjść do mojego gina na usg na oddział zobaczymy jak ma sie nasz synek o ile nie zmieni sie w dziewczynke :-D:-D

reklama
witam sie rano z wszystkimi brzuchatkami:-)
dzis mam wizyte w szpitalu i dowiem sie kiedy zrobia mi cesarke,wiem tylko tyle ze do 20 maja,ale nie czuje sie dobrze,rana po 2 ostatnich cieciach bardzo boli,nogi puchna,zobaczymy jak wyniki dzisiejszych badan,bo moze byc tak ze powiedza mi dzis ze za 3 dni cesarka,bo pierwszy termin mialam na 15 i mi przesuneli o tydzien.

Do góry