reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć dziewuszki

Dziś na sobie przekonałam się jaki ZUS jest bezmyślny. Jestem u rodziców w domu (wiadomo, u mamy zawsze najlepiej :-)) a tu listonosz puk puk z listem poleconym do mnie.... Nie wspomnę, że już od listopada nie jestem tu zameldowana. Wzywają mnie na komisję i to nie tam gdzie mam najbliżej, tylko niedaleko moich rodziców, czyli około 150 km odemnie. Ach... Zadzwoniłam tam, a Pani mówi , że to widocznie pomyłka, bo rzeczywiście na moim zwolnieniu jest kod B. i że ktoś tego po prostu nie zauważył iże kobiet w ciązy z reguły się nie wzywa.Ale czemu wezwanie tutaj a nie tam gdzie mieszkam... tego nie wiem.....Na zwolnieniu były moje nowe dane....ach ten ZUs..

Mam nadzieję, zeu was w brzuszkach wszystko dobrze. Mój mały tak kopie , chyba hasło ZUS na niego też źle działa.

Apteka doz.pl jest super :) też u nich zamawiam i odbieram osobiście. Pracuję w budynku w którym właśnie ta apteka się znajduje i naprawdę jest mega wygoda bo na spokojnie można sobie wybrać to co się chce przez internet :)
gosiagro też zastanawiałam się nad tym termometrem.

Witam

a my dzisiaj po wizycie. Mała ułożona główką w dół i raczej się już nie obróci. W tej chwili ma 1500 g. nie wiem czy to dużo czy mało ale podobno przyrost masy bardzo prawidłowy:)

Pozdrawiam
Basia

siaba gratuluję wizyty:)
Ja jestem jednak kobieta w ciąży, to widać po moim zakręceniu.
Dzisiaj sobie w sklepie uświadomiłam, że te wszystkie zabawki jakie kupuję są na baterie:szok::szok::szok: Niektóre nawet 4 baterii potrzebują:szok::szok: Teraz biedna szukam ładowarki, odpowiedniej do wszystkich rodzajów akumulatorków, bo przecież a ola boga ja zbankrutuję na te wszystkie baterie;-)

reklama
Do góry