reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kochane ja juz po wizycie;)Ten ból to poprostu jakieś skurcze....dostałam luteinę wapno i magnez...mam leżeć...nie szaleć jak do tej pory....i od razu chciała zwolnienie mi dać:-)ale odmówiłam bo mówię, że mam do 21.05 także na razie ni potrzebuję;)Fajna babka i blisko bo od domu mam do niej 200 m;)

Lenko jakie bole mialas? podbrzusza? mozesz mi je opisac? z gory dziekuje i ciesze sie ze wszystko ok:)

reklama
zdec - mi sie ten termometr podoba, i myślę że będzie przydatny ;)
co do nosidełka - to nie wiem, na razie nie planuję zakupu

anecznik - powodzenia na rozmowie z promotorem, trzymam kciuki

lena - cieszę sie, że tym razem lepiej trafiłaś ;)
i leż i odpoczywaj jak pani doktor kazała!

gniesha-no szkoda że nie tym razem ale może to jednak za szybko organizm odpocznie i już niebawem ktoś zamieszka w brzuszku:tak:
lena-ja płace 15 za krew i mocz crp koło 15 a ten magnez iwapń chyba też coś koło 15 kosztuje.
zdec-nosidełka nie kupuje mam za to chuste nosidełko premaxx i musze jeszcze kupić bebelulu rapalu i będzie ok do noszenia

Lenko jakie bole mialas? podbrzusza? mozesz mi je opisac? z gory dziekuje i ciesze sie ze wszystko ok:)
Kochana ja miałam w sumie teraz chwilowo mam ciągły ból w okolicach podbrzusza i do tego twardy brzuch;(Każdy ruch maleństwa to dla mnie ból;(wzięłam no-spę forte i powinno przejść;)

lena dobrze że trafiłaś na normalnego lekarza, to teraz sobie trochę poodpoczywasz wg wskazań lekarskich. Ile kosztują badania to niewiem bo ja wszystko robię na nfz

zdec ja nosidełka niemam zamiaru kupować, przynajmniej narazie; termometr zaś kupię taki narmalny z miękką końcówką jak ten Termometr z miękką końcówką BabyOno PROMOCJA (991910574) - Aukcje internetowe Allegro

jest też taki TERMOMETR paskowy NA CZOŁO +GRATIS (989687325) - Aukcje internetowe Allegro co o tym myślicie?

Ostatnia edycja:
Kochana ja miałam w sumie teraz chwilowo mam ciągły ból w okolicach podbrzusza i do tego twardy brzuch;(Każdy ruch maleństwa to dla mnie ból;(wzięłam no-spę forte i powinno przejść;)

No wlasnie ja tez biore nospe bo mialam napinanie brzucha, a dzis mnie jakos podbrzusze bolalo i juz panikowalam ale przechodzi:) a maluda sie ladnie rusza=)

reklama
Kochane powiedzcie mi ile kosztują badania
Morfologia
CRP
Wapń
Magnez
Mocz badanie ogólne????
Bo skierowanie mam od prywatnego więc będę musiała zapłacić:(

Lena
- dobrze, że konkretna lekarka no i zwolnienie dostaniesz bez problemów:tak:
A badania - ja za mocz i morf. płacę 15, CRP nie robiłąm ale też chyba 15 a wapń i magnez - 10

Do góry