reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kochane ja juz po wizycie;)Ten ból to poprostu jakieś skurcze....dostałam luteinę wapno i magnez...mam leżeć...nie szaleć jak do tej pory....i od razu chciała zwolnienie mi dać:-)ale odmówiłam bo mówię, że mam do 21.05 także na razie ni potrzebuję;)Fajna babka i blisko bo od domu mam do niej 200 m;)

Gratuluje udanej wizyty to odpoczywaj teraz i leżakuj:)

reklama
Kochane powiedzcie mi ile kosztują badania
Morfologia
CRP
Wapń
Magnez
Mocz badanie ogólne????
Bo skierowanie mam od prywatnego więc będę musiała zapłacić:(

Hej wam :) Ja już po pracy i zakupach spożywczych...

Ja byłam na poczcie, a że z poczty blisko do Ascota to zajrzałam jak zwykle bez celu, a wyszłam z pełną torbą i kolejnym brakiem w portfelu:(

No i niby nic człowiek nie kupi, a 150zł zapłaci:no::no:
A jeszcze tyyyyyyle zostało.......:(
Widziałam też w Ascocie Sudocrem, ale jakiś strasznie drogi 45zł za 250g, na allegro to widziałam po 25zł:-(
I jeszcze pytanie do was?? Jaki termometr w końcu kupujecie?? Bo te brauna są strasznie drogie:-(

Super zawieszka :) A co do Askotu to ja omijam go szerokim łukiem bo kasa tam idzie jak woda i tyle fajnych rzeczy ;-)
My kupiliśmy taki termometr: Termometr elektroniczny TOPCOM | Pielęgnacja i zdrowie | Pomiar temperatury | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla ni w Saturnie. A do noska Fridę (muszę tylko domówić w aptece dodatkowe filtry).

gniesha przykro mi strasznie :( Ale może to lepiej, organizm będzie miał czas żeby nabrać siły na maleństwo...

LenaDTR ja z tego co pamiętam za mocz i morfologię płacę chyba 16zł w Mediconcepcie. Reszty badań niestety nie robiłam więc cenowo nie wiem jak jest.

Zmykam poodpoczywać bo ostatnio coś w nocy się nie wysypiam a po pracy padam ze zmęczenia...
Miłego wieczoru.

Ostatnia edycja:
lena cieszę się że wizyta udana, teraz się oszczędzaj:tak:ceny badań są chyba uzależnione od tego gdzie się je robi...:tak:u mnie mocz 6 zł a morfologia 7 zł:tak:

Kochane powiedzcie mi ile kosztują badania
Morfologia
CRP
Wapń
Magnez
Mocz badanie ogólne????
Bo skierowanie mam od prywatnego więc będę musiała zapłacić:(

Ja ze skierowaniem od prywatnego lekarza zawsze idę do lekarza pierwszego kontaktu i on mi wypisuje skierowanie na wszystkie badania, robię je zawsze za darmo.
Anecznik - nie stresuj się rozmową, trzymam za nią kciuki
Gniesha - mam nadzieje, że wizyta u lekarz Cię uspokoi a już po terminie zielonego światełka będziesz się w pełni cieszyła Kruszynką, bez dodatkowych obaw jak teraz, będzie dobrze - zobaczysz!

Ostatnia edycja:
Co do badan to tez proponuje isc do rodzinnego, na pewno da skierowanie na morfologie, mocz i CRP. Co do magnezu i wapna to nie wiem ,bo nie robi sie tego stadardowo ale mysle ze nie powinno byc z tym problemu. Jestes w ciazy:) Uwazam,ze nie ma sensu placic dodatkowo, i tak placsz za wizyty.
Tylko nie mow mu ze skierowanie dal Ci gin pryw bo na niektorych dzala to jak plachta na byka, bo rodzinni nie maja obowiazku dawania skierowania od lek pryw.. Powiedz, ze potrzebujesz do kolejnej wizyty lek bo masz teraz skurcze i lekarz zalecil, zebys zrobila. Na peno Ci da :-)!!!!

Ja w Diagnostyce jakoś za mocz+morfologia płacę coś koło 18zł.
A CRP wiem że zazwyczaj kosztuje 15zł.
Reszta nie wiem, bo nigdy nie robiłam....

reklama
anecznik będzie dobrze, nie stresuj się jakąś rozmową, bo to nie warte zachodu. Na pewno napisałaś super pracę, a ten promotor chce się po prostu do czegoś przyczepić i dlatego co chwilę coś marudzi....
Podziwiam Cię jak piszesz bezstresowo o tym że jeszcze nic nie masz... a masz już na suwaczku 34tydzień:) To ja jestem daleko do tyłu a powoli zaczynam finiszować.... tylko kurcze mówię to i mówię, a nadal czegoś brakuje:(

Kochana lenko jakie bole mialas? mozesz je opisac? z gory dziekuje:)
No i super ze wszystko u ciebie w porzadku:)

Do góry