P
paula24211
Gość
powodzonka na wizycieSzykuję się do wizyty jest coraz gorzej...brzuch trochę zmiękczał ale ból jest....i nie wiem od czego;(
Gratuluje udanej wizyty super ze z serduszkiem wszystko ok, tylko nie szalej z tym sprzątaniemWitam się po USG.
Serduszko zdrowe, zwapnienie się wchłonęło. Ptaszek nie odleciał a Pan doktor podsumował ,że "dziewczyny będą zadowolone"
No i mój synciu waży już 2270g. Niby jest spory ale kolosa nie urodzę. Szyja długa i ogólnie jest wszystko dobrze.
Ze szczęścia idę małżowi auto posprzątać.
Witam nową mamusie i życzę wszystkim miłego dnia a mojej kochanej Lence udanej wizyty.
przykro mi ze to nie fasolka, ale maluszek sam bedzie wiedzial kiedy ma sie pojawić oby jak najszybciej;-)hej Dziewczyny
No niestety, nie tym razem...Betka spada.
Poprzedni wynik przekroczył 25, dzisiejszy jest 19,16... No trudno. Powiem Wam że nawet się nie smucę...Cały czas myślałam o tym, że to za wcześnie i że denerwowałabym się okropnie, że to coś skomplikuje... Próbuję się teraz dodzwonić do lekarza, bo coś mi tu jednak nie pasuje... Skoro to jest pozostałość po ciąży, to dlaczego tak długo i jakim cudem miałam miesiączkę i owulację?? Może do zapłodnienia jednak doszło, tylko się to po prostu nie zagnieździło i już... Martwi mnie tylko ten bolący jajnik...Boje się że to jakaś torbiel, albo co gorzej ciąża pozamaciczna... I wiecie co? dziwi mnie, że po zrobieniu tej bety dziś rano zrobiłam ostatni test sikany jaki miałam w domu i on wyszedł pozytywny, a ma czułość od 25...Nic z tego nie rozumiem...
ostatnio polozna opowiadala o tym Katarku szok ze do odkurzacza czego to nie wymyślaSzkoda Chyba rzeczywiście najlepiej będzie jak najszybciej udać się do lekarza, bo nie wiadomo co to może być Lepiej to sprawdzić..
Dziewczyny czy to jest to samo co ta Frida na noska o której piszecie??
KATAREK ODCIĄGACZ KATATRU DLA DZIECI, APTEKA (989149980) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko jak przczytałam że to podłącza się do odkurzacza w celu odciągnięcia katarku, to aż mnie zmroziło
widze ze nadal szalejesz z zakupami hi hi
A ja pojechalam do galerii, chcialam sobie kupic baleriny bo upatrzyłam sobie jedne w Venezii, ale oczywiscie nie bylo rozmiaru ;/ Dziwny jest troche ten sklep bo mają po jednej sztuce z rozmiaru... No ale z pustymi rekami nie wrociłam, co to to nie Kupiłam sobie super spodnie z cieniutkiego dzinsu z bawełnianym ściągaczem na gorze i dwie bluzeczki Wszystko bedzie sie nadawalo do noszenia po ciązy, wiec git Od razu humorek mam lepszy
fajnie ze zakupi udane
czarna wiedźma- mysle ze na sam poczatek lepsze jedynki są troszke mniejsze, kolezanka użyla dwójek na poczatku i kupka ciekla po nogachco do szyjki to u Ciebie chyba jeszcze nie tak zle ja mam 2cm-1,5 cm
Ostatnio edytowane przez moderatora: