Lencja
:)
SuperLencja bardzo dziekuje za tak obszerne wyjasnienie krok po kroku bo sie udalo
Bardzo się ciesze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperLencja bardzo dziekuje za tak obszerne wyjasnienie krok po kroku bo sie udalo
do pępuszka kupiłam polecany na szkole rodzenia Octenisept - nie zawiera spirytusu
Aspirator do noska - Frida
Krem do brodawek - Bepanthen
Witam się po USG.
Serduszko zdrowe, zwapnienie się wchłonęło. Ptaszek nie odleciał a Pan doktor podsumował ,że "dziewczyny będą zadowolone"
No i mój synciu waży już 2270g. Niby jest spory ale kolosa nie urodzę. Szyja długa i ogólnie jest wszystko dobrze.
Ze szczęścia idę małżowi auto posprzątać.
Witam nową mamusie i życzę wszystkim miłego dnia a mojej kochanej Lence udanej wizyty.
Witam brzuchatki po dłuższej przerwie,
staram się wszytko nadrobić ale nie dam rady już wszystkim odpisać
ale widzę że generalnie dobre wieści, dzieciaczki rosną, przygotowania i zakupy pełną parą to już naprawdę z górki
U mnie ok, chyba w tym tygodniu będę miała wizytę zobaczymy czy się mała odwróciła a nie jestem w stanie wyczuć czy zmieniła pozycję:-(
Niestety mój synek się pochorował, więc walczymy z choróbskiem ale dzielnie znosi bo nawet nie marudzi
na piersi dodam jeszcze tylko u mnie sprawdził się krem Dax cosmetic z wyciągiem z kapusty
miłego dnia, lecę do mojej chorej kruszynki
Szykuję się do wizyty jest coraz gorzej...brzuch trochę zmiękczał ale ból jest....i nie wiem od czego;(