reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
co do wzków to ja ma Tetonie Spiryt3 i jest niesamowice funkcjonalny i leciutki ,latwo sie skada wymienia elementy gondola jest z duża i z rączką, wszystko zdejmuje sie do prania i jest 100% UV......co do tych z pompowanymi kołkami: nie kupiła bym, dwoje moich sąsiadów jezdzi na kapciach bo za duzo kosztuje wymiana kółek ;-((

Zapomniałam że dzisiaj czwartek... dzień mierzenia brzuszków...
U mnie jakoś wydaje się że jest coraz większy a dopiero mam 97cm... może kurcze źle liczę...:)

cytrusik-dobrze że obeszło się tylko strachem:tak:
sealet-ja w poprzedniej ciąży brałam fenoterol od 31 do36tyg i sama go sobie w 36 odstawiłam bo miałam dosyć i pierwszy dzień38 urodziłam a czułam się po nim fatalnie:no:teraz tylko się modle żeby obeszło się bez tego leku no ale zobaczymy.Jak dostałam pierwszą dawke wtedy w kroplówce to położna mówi do mnie niech się pani nie przejmuje będzie się pani czuła po tym leku jak przed zawałem ale to normalne po tym leku.
zdec-chyba dobrze mierzysz mi też się wydaje że mam ogromny brzuchol a to zaledwie 96:-D

Hej Dziewczyny!!!
Ja już w domku....nie wiem na jak długo ale choćby pare dni to dla mnie wiele znaczy...ulga i odpoczynek od szpitala....Płytek nadal ponad 166.000 wiec jest ok....Za pięć dni morfologia i sie okaże..ale mam nie panikować ... dopóki nie spadną płytki poniżej 50 tysięcy.... Także pożyjemy zobaczymy.....Naraziejestem spokojna i zamierzam troszke odpocząć....dzieki Kochane za trzymanie kciukow i dobre słowa......Teraz postaram sie Was podczytywac częściej......

hej widze ze dzien uklada sie szczesliwie Cytrusikowi udalo sie nietrafic do szpitala a Aga z niego wyszla :)

czytam o Waszej pieknej pogodzie patrze za moje okno i nie wierze ze mieszkamy w tym samym kraju u mnie juz 3 dzien z rzedu plucha az sie nie chce wyjsc z tego wszytskiego mam dola i chodze 2 dzien w okularach i nieumalowana:zawstydzona/y: za to szybko da sie zaliczyc wieczornr kapanko. Jednak praca nie dosc ze dawala mi motywacje do wyjscia z lozka to jeszcze zapewniala mi okolo godziny marszu dziennie liczac droge do pracy i z pracy. Siedze drugi tydzien w domu i powiem Wam dziala to na mnie deperesyjnie :szok: prawie nie wychodze z domu bo o co .... Oili 3 dzien nie poszedl do przedszkola sklep zalicza maz normalnie rownia pochyla :)

Mierzycie brzuszki musze to zrobic u mamy nie mam miarki w domu ale mierzylam jakies pare dni temu i mialam 88 cm widac moj smyk do olbrzymow sie nie bedzie zaliczal podobnie jak starszy brat. Od wczoraj wsytawia jaks twarda nieduza kulke i uparcie nia wierci , boli calkiem niezle. Ostatnio byl ulozony glowa w gore ciekawe jak bedzie teraz ale wizyta dopiero za tydzin

Ktoras z was martwila sie o t0 ze dzidzia zle jeszcze ulozona , moj gino opowiadal mi ze mial dziewczyne do cesarki ze wg na ulozenie potwierdzili to usg a 2 godz pozniej przy cesarce okazalo sie ze dziecko zdazlylo sie odwrocic:-)

Wozek mamy jeszcze po Olafku taki 3w1 Quinny Speedi SX, Maxi-Cosi Cabrio, kol FUDGE (1001990357) - Aukcje internetowe Allegro bylam z niego bardzo zadowolona raczka tez nie ruchoma ale lekki i zwrotny

Milego wieczoru moze jutro tez doczekam sie slonka ;-)

Hej Dziewczyny!!!
Ja już w domku....nie wiem na jak długo ale choćby pare dni to dla mnie wiele znaczy...ulga i odpoczynek od szpitala....Płytek nadal ponad 166.000 wiec jest ok....Za pięć dni morfologia i sie okaże..ale mam nie panikować ... dopóki nie spadną płytki poniżej 50 tysięcy.... Także pożyjemy zobaczymy.....Naraziejestem spokojna i zamierzam troszke odpocząć....dzieki Kochane za trzymanie kciukow i dobre słowa......Teraz postaram sie Was podczytywac częściej......

Super że już Cię wypuścili!
Mam nadzieję że już teraz wszystko będzie dobrze, aż do czerwca:)
Ja mam dzisiaj jakiś ciężki dzień, czuję jakby mi się tak strasznie skóra na brzuchu naciągała:( I do tego tak jakoś ciężej niż zwykle jak chodzę:( Muszę chyba iść się położyć, może przejdzie.

reklama
Cytrusik na szczęście obeszło się bez szpitala i wszystko dobrze się skończyło.

Agi78 fajnie że już w domku, dobrze że te płytki wzrosły. Trzymam dalej kciuki za to aby ich poziom utrzymywał się w normie.

A co do wózków na kołach pompowanych to moja siostra dwuch synów woziła w jednym wózku z takimi kołami (służył 3lata) i tylko raz czy dwa musiała je dopompować. Gdybyśmy chcieli to jeszcze dla naszej małej by się nadawał.

Do góry