Super że już Cię wypuścili!
Mam nadzieję że już teraz wszystko będzie dobrze, aż do czerwca
Ja mam dzisiaj jakiś ciężki dzień, czuję jakby mi się tak strasznie skóra na brzuchu naciągała I do tego tak jakoś ciężej niż zwykle jak chodzę Muszę chyba iść się położyć, może przejdzie.
u mnie tez od kilku dni olow w nogach. czuje sie jak pojazd pancerny
do tego skora na brzuchu ciagnie. pewnie maly bedzie schodzil nizej, co naturalnie robi nadzieje, na powrot normalnego glebokiego oddechu...
chyba cisnienie znowu do kitu, bo jestem ciezka i ociezala. efekt podwojny jest fatalny.
agi, teraz powinnas sobie zrobic jakas 5-6 tygodniowa przerwe ze szpitalem
a potem to juz z dzidziusiem wrocic
liliti,
szkoda, ze jestes taki kawal ode mnie, bo tak moglabym zajrzec do ciebie na pogaduchy :-) ale Hamburg, to nie moje regiony. zreszta w ciazy too chyba bym sie tam niechetnie wybrala, bo to miasto ma tutaj status takiego z niezwykle szczuplymi, zadbanymi i wygminastykowanymi ludzmi ))) a ja teraz przy moich blisko 93kg to raczej do zoo ze sloniami sie moge pobratac
bylam dzis z moim synkiem na zakupy dla milusia. kupilismy kilka fajowych boodziakow odpinanych z boku (zalecenie mojej mamy juz przy pierwszej ciazy, abym w pierwszym etapie maluszka lepiej ubierac na guziczki niz przez glowe). antoni kupil swojemu braciszkowi pierwsza przytulanke z pozytywka, z ktora obiecal przyjsc do szpitala. kupilam takie fajowe polspiworki na nozki, ktore sa super praktyczne nawet przy wyjmowaniu z wozka, bo maja taki golfik na brzuszku i inne duperelki. wlasciwie do torby bedzie mi brakowac jeszcze ze 2-3 par skarpetek. musze pogonic wreszcie mojego meza zeby przywiozl mi ciuszki od tesciow, bo tam je zdeponowalismy i teraz czekam i czekam.
naturalnie pakowanie torby w niemczech to troche inna historia niz w waszych szpitalach rzeczywiscie nawet jak sie trafi bez torby, to dasz sobie rade (ale kilka osobistych rzeczy dal siebie i dziecka kazdy chce miec najchetniej swoich).
ale jestem do kitu.
co do wozkow, to jakosc jest o wiele lepsza przy pompowanych oponach. niestety przy pierwszym krawezniku mozna wyczuc roznice. bez powietrza to troche tak jak bez resorow, twardo. to sa przynajmniej moje doswiadczenia.
Ostatnia edycja: