gniesha poczytaj w necie, ale z tego co ja wiem beta hcg obniza sie bardzo powoli, do 8 tyg po porodzie, szczególnie przedwczesnym.......mysle ze nie masz sie co denerwowac, organizm sam reguluje czas do regeneracji przed ewentualna kolejna ciąza....
powodzenia
liliti- też czytałam że beta moze się długo utrzymać, ale też czytałam, że warunkiem wystąpienie miesiączki i owu jest właśnie powrót bety do normy... Poza tym, ja bym się wogóle nie zastanawiała czy to ciąża, gdyby nie to, że tak jak w poprzedniej- czuję się dziwnie, boli mnie podbrzusze i ta biała wydzielina w porażających ilościach..To mi przypomina początek poprzedniej ciąży...
Co do czasu po porodzie, to już w szpitalu- choć nie chciałam o tym słyszec, mówiono nam, że nie ma potrzeby czekać dłużej niż 2 cykle...No i nie minęły dwa...niestety... trzymacie kciuki- iech się dzieje wola nieba...Po tych wszyskich wydarzeniach jakie obserwuję..chyba Ktoś to tam u góry planuje...Ja nie mogę narazie zrobić nic...tylko czekać...jeśli się to wszystko jednak potwierdzi, to mój Staś, który pewnie rozrabia teraz w niebie dostanie matczyny ochrzan...Miał nam przysłać rodzeństwo...ale nie tak szybko