reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
zaniepokojona- witaj!

Witajcie dziewczynki :-):-)
jak długo starałyście sie o dzieciaczki??

ja oprócz kwasu foliowego nie łykam na razie nic w poniedziałek idę do gina a w piątek robie powtórną bete i bardzo jestem ciekawa jak przyrasta

a wy dziewczynki byłyście juz na wizytach u gina?? w tak wczesnej ciaży to widac dopiero pęcherzyk tylko??

Witajcie dziewczynki :-):-)
jak długo starałyście sie o dzieciaczki??

a wy dziewczynki byłyście juz na wizytach u gina?? w tak wczesnej ciaży to widac dopiero pęcherzyk tylko??

my staralismy się 10 cykli, zaszłam w ciązę ale w 6 tygodniu poronilam:( bylo to na przelomie lipca/sierpnia tego roku, niespodziewalismy się ze tak szybko się tym razem uda bo była ta pierwsza próba po poronieniu:-D no i włąsnie z tego powodu byłam u lekarza w 4 tydodniu 2 dniu widzialam tylko pęcherzyk malutki:-D:-D robiłam bete 2 razy, pierwsza miałam okolo 700, następną 4 dni póżniej była juz 5500 :-D:-D dzisiaj wieczorem mam kolejna wizytę, mam nadzieję, że zobacze coś więcej:)

my staralismy się 10 cykli, zaszłam w ciązę ale w 6 tygodniu poronilam:( bylo to na przelomie lipca/sierpnia tego roku, niespodziewalismy się ze tak szybko się tym razem uda bo była ta pierwsza próba po poronieniu:-D no i włąsnie z tego powodu byłam u lekarza w 4 tydodniu 2 dniu widzialam tylko pęcherzyk malutki:-D:-D robiłam bete 2 razy, pierwsza miałam okolo 700, następną 4 dni póżniej była juz 5500 :-D:-D dzisiaj wieczorem mam kolejna wizytę, mam nadzieję, że zobacze coś więcej:)
oj to ja miałam bete tylko 219 to nie za mało??:eek:

na pewno wszystko jest dobrze i tym razem się uda do końca donosić ciaze :tak:

oj to ja miałam bete tylko 219 to nie za mało??:eek:

na pewno wszystko jest dobrze i tym razem się uda do końca donosić ciaze :tak:

zaniepokojona nie sugeruj się tym, bo jak wiesz wysokośc bety zależy od dnia cyklu w którymją wykonałas, no i pewnie jest indywidualna sprawa:-D a poza tym te przedziały to sa zresztą jakieś masakrycznie rozległe..
Nie martw się trzymam kciuki za ciebie i fasolinkę:)

zaniepokojona nie sugeruj się tym, bo jak wiesz wysokośc bety zależy od dnia cyklu w którymją wykonałas, no i pewnie jest indywidualna sprawa:-D a poza tym te przedziały to sa zresztą jakieś masakrycznie rozległe..
Nie martw się trzymam kciuki za ciebie i fasolinkę:)
pewno masz racje
dziękuje ja też 3mam kciuki za Was i za dzisiejsza wizyte

Początkowo zapisałam się do " Lutówek 2010", a teraz na 7 czerwiec 2010...musi być dobrze tym razem...Witajcie :-)Wizytę mam wyznaczoną na 13.10, o godzinie ok.10...

Ps. Nie wiem dlaczego mojego suwaczka nie widać...teoretycznie jest w profilu... ;-)

dzięki za słowa otuchy, tak to z emocji @ miałam 22 .08.09. Ja też proponuję prenatal , który brałam przy poprzedniej ciąży szczególnie dlatego że zawiera żelazo. Teraz mój gin powiedział że poleca feminatal , jest on dość drogi dlatego gdy skończe opakowanie powrócę do prenatalu. Jak wszystko dobrze pójdzie to zostanę mamą po raz drugi 1.06.2010r.

ja staralam sie o dziecko 12 lat !!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: i jest syn Mikolaj
teraz za pierwszym razem sie juz udalo az nie wierze bo bylo to ok 4 dni po @ ????

moj termin tez pewnie bedzie na 01.06 ale dowiem sie na wizycie za 3 tygodnie

aaaa Witaj ZANIEPOKOJONA

reklama
hej a u mnie nadal cisza ..........
brzusio boli ....
szyjka sie podniosla ,twarda
wilgotno w srodku ,duzo sluzu

a gdzie tam sobota :sorry:

Do góry