reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
zaniepokojona- witaj!

Witajcie dziewczynki :-):-)
jak długo starałyście sie o dzieciaczki??

ja oprócz kwasu foliowego nie łykam na razie nic w poniedziałek idę do gina a w piątek robie powtórną bete i bardzo jestem ciekawa jak przyrasta

a wy dziewczynki byłyście juz na wizytach u gina?? w tak wczesnej ciaży to widac dopiero pęcherzyk tylko??

Witajcie dziewczynki :-):-)
jak długo starałyście sie o dzieciaczki??

a wy dziewczynki byłyście juz na wizytach u gina?? w tak wczesnej ciaży to widac dopiero pęcherzyk tylko??

my staralismy się 10 cykli, zaszłam w ciązę ale w 6 tygodniu poronilam:( bylo to na przelomie lipca/sierpnia tego roku, niespodziewalismy się ze tak szybko się tym razem uda bo była ta pierwsza próba po poronieniu:-D no i włąsnie z tego powodu byłam u lekarza w 4 tydodniu 2 dniu widzialam tylko pęcherzyk malutki:-D:-D robiłam bete 2 razy, pierwsza miałam okolo 700, następną 4 dni póżniej była juz 5500 :-D:-D dzisiaj wieczorem mam kolejna wizytę, mam nadzieję, że zobacze coś więcej:)

my staralismy się 10 cykli, zaszłam w ciązę ale w 6 tygodniu poronilam:( bylo to na przelomie lipca/sierpnia tego roku, niespodziewalismy się ze tak szybko się tym razem uda bo była ta pierwsza próba po poronieniu:-D no i włąsnie z tego powodu byłam u lekarza w 4 tydodniu 2 dniu widzialam tylko pęcherzyk malutki:-D:-D robiłam bete 2 razy, pierwsza miałam okolo 700, następną 4 dni póżniej była juz 5500 :-D:-D dzisiaj wieczorem mam kolejna wizytę, mam nadzieję, że zobacze coś więcej:)
oj to ja miałam bete tylko 219 to nie za mało??:eek:

na pewno wszystko jest dobrze i tym razem się uda do końca donosić ciaze :tak:

oj to ja miałam bete tylko 219 to nie za mało??:eek:

na pewno wszystko jest dobrze i tym razem się uda do końca donosić ciaze :tak:

zaniepokojona nie sugeruj się tym, bo jak wiesz wysokośc bety zależy od dnia cyklu w którymją wykonałas, no i pewnie jest indywidualna sprawa:-D a poza tym te przedziały to sa zresztą jakieś masakrycznie rozległe..
Nie martw się trzymam kciuki za ciebie i fasolinkę:)

zaniepokojona nie sugeruj się tym, bo jak wiesz wysokośc bety zależy od dnia cyklu w którymją wykonałas, no i pewnie jest indywidualna sprawa:-D a poza tym te przedziały to sa zresztą jakieś masakrycznie rozległe..
Nie martw się trzymam kciuki za ciebie i fasolinkę:)
pewno masz racje
dziękuje ja też 3mam kciuki za Was i za dzisiejsza wizyte

Początkowo zapisałam się do " Lutówek 2010", a teraz na 7 czerwiec 2010...musi być dobrze tym razem...Witajcie :-)Wizytę mam wyznaczoną na 13.10, o godzinie ok.10...

Ps. Nie wiem dlaczego mojego suwaczka nie widać...teoretycznie jest w profilu... ;-)

dzięki za słowa otuchy, tak to z emocji @ miałam 22 .08.09. Ja też proponuję prenatal , który brałam przy poprzedniej ciąży szczególnie dlatego że zawiera żelazo. Teraz mój gin powiedział że poleca feminatal , jest on dość drogi dlatego gdy skończe opakowanie powrócę do prenatalu. Jak wszystko dobrze pójdzie to zostanę mamą po raz drugi 1.06.2010r.

ja staralam sie o dziecko 12 lat !!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: i jest syn Mikolaj
teraz za pierwszym razem sie juz udalo az nie wierze bo bylo to ok 4 dni po @ ????

moj termin tez pewnie bedzie na 01.06 ale dowiem sie na wizycie za 3 tygodnie

aaaa Witaj ZANIEPOKOJONA

reklama
hej a u mnie nadal cisza ..........
brzusio boli ....
szyjka sie podniosla ,twarda
wilgotno w srodku ,duzo sluzu

a gdzie tam sobota :sorry:

Do góry