witam . ostatnią @ miałam 22.09.09 test wyszedł negatywnie, gdy nienadchodziła @ poszłam do gin . Kazał zrobić betę i powtórzyć za siedem dni pierwszy wynik to 132,6 a drugi to 882,8 boję się , żę beta powoli rośnie. Bardzo chciałabym zostać mamą po raz drugi , bo staramy się z mężem od pewnego czasu.
reklama
No i niestety muszę się z wami pożegnać Wlaśnie dostalam @.
Wszystkiego najlepszego, rośnijcie zdrowo
mama mikolaja
Fanka BB :)
witamy
MAMO DAWIDKA powodzenia napewno niedlugo sie uda !! glowa do gory !
pozostale mamusie mam pytanie : czy bierzecie kwas foliowy czy witaminy teraz ?? bo ja juz zglupilam i niewiem co najpierw brac moze witaminy ktore maja kwas foliowy wystarcza???
w pierwszej ciazy przez ok 4 msc bralam kwas foliowy a potem tylko witaminy wiec tak chyba bedzie dobrze?
moze moge brac jedno i drugie razem??
MAMO DAWIDKA powodzenia napewno niedlugo sie uda !! glowa do gory !
pozostale mamusie mam pytanie : czy bierzecie kwas foliowy czy witaminy teraz ?? bo ja juz zglupilam i niewiem co najpierw brac moze witaminy ktore maja kwas foliowy wystarcza???
w pierwszej ciazy przez ok 4 msc bralam kwas foliowy a potem tylko witaminy wiec tak chyba bedzie dobrze?
Byłam dziś u lekarza i jutro rano idę do szpitala, bo odebrałam dziś powtórne badanie bety i mi spadła... Lekarka się zdziwiła, bo ani nie miałam krwawienia, zbadała mnie i też wszystko ok... Będę jutro miała usg i badania krwi, nie wiem jak długo mnie tam będą trzymać.
Powiem wam że o mało zawału nie dostałam jak zobaczyłam ten wynik. Już raz w tym roku poroniłam i drugi raz tego chyba nie zniosę. Choć lekarka powiedziała że jak faktycznie już ciąży nie ma to będę miała zabieg. Normalnie nic tylko palnąć sobie w czaszkę...
Livixin u mnie spadek bety niestety nie skończył się pozytywnie bądź dzielna!!
witam . ostatnią @ miałam 22.09.09 test wyszedł negatywnie, gdy nienadchodziła @ poszłam do gin . Kazał zrobić betę i powtórzyć za siedem dni pierwszy wynik to 132,6 a drugi to 882,8 boję się , żę beta powoli rośnie. Bardzo chciałabym zostać mamą po raz drugi , bo staramy się z mężem od pewnego czasu.
Mika75 trzymam kciuki!!
Ja na szczęście nie lubię kawy parzonej. A rozpuszczalkę piję sporadycznie.
Ja jakoś nigdy nie lubiłam kawy i nie piję jej więc mam problem z głowy
No i niestety muszę się z wami pożegnać Wlaśnie dostalam @.
MamoDawidka głowa do góry, następnym razem sie na pewno uda!!
Ja biore tylko kwas foliowy, myślicie że to za mało? No i duphaston ale to inna bajka..
agast22
Fanka BB :)
Dobrze Ci ta beta przyrasta. Oto normy:witam . ostatnią @ miałam 22.09.09 test wyszedł negatywnie, gdy nienadchodziła @ poszłam do gin . Kazał zrobić betę i powtórzyć za siedem dni pierwszy wynik to 132,6 a drugi to 882,8 boję się , żę beta powoli rośnie. Bardzo chciałabym zostać mamą po raz drugi , bo staramy się z mężem od pewnego czasu.
3-4 tc 9-130
5-6 tc 75- 2600
6-7 tc 4000 100 200
Ale termin ostatniej małpy to chyba 22.08?
Gratuluję!
Gosiagro- współczuje wymiotów. U mnie cały czas bezobjawowo
Mamo mikołaja- ja biore folik do konca 1 trymestru a potem odstawiam folik i bede brała witaminy dla kobiet w ciązy. W poprzedniej brałam Prenatal, w którego składzie tez jest kwas foliowy.
MamoDawidka- przykro mi...
Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczynki ja też jestem czerwcową mamusia!! :-):-)
i bardzo sie boje zby @ jednak już sie nie pojawiła
Witaj;-);-)