reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witajcie ciężarówki
jestem, żyję, czytam i ...... na tym koniec.
chyba jakiegoś strasznego doła złapałam, albo dopadła mnie depresja przed porodowa, już sama nie wiem, nic mnie nie cieszy, a wręcz wszystko i wszyscy wkurzają, już mam dość. na nic nie mam siły, wszystko mnie boli, spać nie mogę, do tego ta ogromna zgaga. w poniedziałek wybrałam się na zakupy dla juniora, myślałam że może to mi poprawi humor ale na niewiele się to zdało, owszem kupiłam małemu troszkę ciuszków i parę drobiazgów ale i tak nie kupiłam wszystkiego co zaplanowałam bo albo nie takie jak trzeba albo nie było wcale.
zaczęła mnie tez przerażać wizja porodu, tzn może nie samego w sobie bo z tym to akurat mam dobre wspomnienia, wiem czego sie spodziewać i sie nie boję ale straszna jest dla mnie wizja pobytu w szpitalu, niby to tylko kilka dnia ale ja juz nie wyobrażam sobie mojego pobytu tam bez córci, wiem że na ten czas będzie miała dobra opiekę, zostanie wkońcu z tatą i dziadkami ale to nie to samo. nie wyobrażam sobie nie widzieć jej przez kilka dni, juz teraz się tym zamartwiam:-(
do tego ta paskudna pogoda już kolejny dzień, zimno, pada :-(

ech przepraszam że tak tylko o sobie i Wam tu marudzę ale nie mam już siły, mam nadzieję że to szybko minie i się ogarnę

reklama
Hej z rana!
Jak zwykle po wizycie niemoge spać budze się w nocy i myśle o wszystkim co mówi gin i dopatruje się czegoś złego a już ostatnio od miesiąca byłam taka wyluzowana i się nie martwiłam a teraz znów mnie jajieś głupie myśli ogarniają ech już żeby szybciej był ten koniec 37 tyg ale póżniej znowu będe się martwić porodem:cool:oj my mamusie mamy te problemy:crazy:
zdec-ja od dwóch dni też mam jakieś takie większe upławy i też już się martwiłam czy to nie przed porodem ale wczoraj gin nic na to nie mówił powiedział że skoro bakterie zlikwidowane to widocznie taki urok i pewnie też więcej tych upławów po globólkach które brałam na bakterie
ewus-śliczna kobitka z ciebie !

Ostatnia edycja:
Ewuś to samo miałam napisać :) piękna kobietka z ciebie :) oj urodzą się przystojniaki :) chyba jednego zarezerwuje dla mojej Zuzi :-):-):-)

kobiety co na skurcze łydek????

Ewus-piekna z Was para :) Jeszcze wszystko sie poukłada, wierze w to po tym co wczoraj napisalas :)

zdec- kochana, na pewno wszystko jest w porzadku, ale zawsze mozesz podejsc na izbe przyjec niech zbadają..

ewelinka, eagle- głowy do gory!

Hej Grubaski u mnie też pada deszcz ja właśnie mykam pod prysznic i jadę do Wrocławia na zakupy z kuzynką;)
ZDEC ja tez mam większe i moja lekarka powiedziała, że jest ok, że taki urok w ciąży, gdyby brzydko pachniały albo miały dziwny kolor to wtedy można mieć stracha;)

oglądałam nasze zdjęcia z czasów kiedy byslimy tak szczęśliwi i tak zakochani...
Byliśmy fajną parą....Ciągle gdzies nas gnało....A to my...(obecnie ja i tatuś moich dzieci...)

Przystojniacha z niego :-) szkoda tylko,ze taki głupi,ale moze sie to jeszcze zmieni. Tylko wtedy nie ufaj mu tak od razu .

Ja dzis oddałam siurki do badanka ,no zobaczymy co tam wyjdzie z nich . Juz sie wizyty nie moge doczekac.

paula, czy ty byłas w Pepco w Billi ???

Witajcie w ten pochmurny dzień,

ja dzisiaj po południu będę miała wizytę z usg:-D, ale bez dokładnych pomiarów, już nie mogę się doczekać, aż zobaczę moja malutką:tak::tak:
paula - super, że portfel się znalazł:tak:
mi_mi - o ile mi wiadomo na skurcze łydek magnez
zdec - nie słuchaj teściowej a własnej intuicji, ja zamierzam karmić najdłużej jak się da, zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie

Ewuś to samo miałam napisać :) piękna kobietka z ciebie :) oj urodzą się przystojniaki :) chyba jednego zarezerwuje dla mojej Zuzi :-):-):-)

kobiety co na skurcze łydek????

Mi na kurcze łydek pomaga Magnez. Pije go nawet dwa razy dziennie, bo nie zrezygnowałam ze słabej kawki z mlekiem a, jak wiadomo kawa wypłukuje magnez.

A ja witam z rana. Dzisiaj wizytka!!! Jade tez porozglądać sie za kreacją na ślub.
Zdecku kochanie, polecasz jakiś sklep dla ciężarnych. Ja wybieram się do Magnoli ale chce po drodzę jeszcze coś przychaczyc.

Ewuś, jesteś piękną dziewczyną i z Tego co widzę, ty ciągle o nim piszesz, myślisz...ty naprawde go kochasz, bo pomimo tych krzywd które Ci zrobił, pomimo ,że sama przeżywasz ciąże to i tak jesteś skłonna mu wybaczyc. Wierze mocno ,że ułożysz sobie życie, a każda decyzja którą podejmiesz będzie dobra.:tak::-)

reklama
Do góry