reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

kreatorka- przechodziłam przez to na początku lutego i nie zazdroszczę wtedy było ciężko a co dopiero teraz by było oj :-) jednak z pewnością dasz radę. Będziecie w centrum zainteresowania i wszyscy będą mówić że ślicznie wyglądacie, nawet gdybyś poszła w dresie i adidasach.

ewus- gratuluje i teraz z pewnością przejdą Ci wszystkie bóle które były pewnie na tle nerwowym, ale teraz to luzik myśl tylko o maluchach :-)

kasiulka - mój brzdąc też się nie odwrócił, ale lekarz mówił że może to zrobić na parę dni przed rozwiązaniem dopiero :-)

Gratuluje udanych wizyt :-) zazdroszczę ja czekam na swoją z niecierpliwością :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluję udanych wizyt:-)

Kasiulka moje maleństwo ciągle było głową w dół, a teraz zrobiło mamie psikusa i leży sobie na poprzek:szok::eek:ciągle mam nadzieję że jednak się odwróci:tak:Moja ginka mówi że w miarę jak rośnie sa na to coraz mniejsze szanse, ale nawet podczas porodu dzieci się odwracają:tak:jestem tego najlepszym przykładem:zawstydzona/y:moja mama mówiła że też leżalam poprzecznie, dopiero podczas skurczy porodowych raczyłam się odwrócić:-D Ja się trochę martwię, bo dzidzia położyła się poprzecznie dopiero teraz, więc może to sugerować że obrała taką pozycję do porodu:szok: Ale musimy wierzyć że jeszcze wszystko się zmieni:tak:

kreatorko - ja mam rozstepy od dolu do gory na calym brzuchu (kiedys szybko tylam i chudlam i skora nie nadazala) powiem tobie ze te twoje to jest pikus:)) i ze na szczescie rozstepy jasnieja same z siebie ;p

ja na slub mialam plaskie polbuty z czubkiem,bo niestety ni fiu fiu na obcasie ;/

ewus - kochana gratuluje!! bedzie teraz tylko lepiej!tak sie denerwowalas,a widzisz,niepotrzebnie.

spadam spac,wszyscy mnie dzisiaj draznia.

Witam się raniutko:-)
ale się pogoda popsuła:-(a myślałam ze dzisiaj wstawie nastepne pranie i mi ładnie na balkonie wyschnie ..a tu lipa:-(
za godzinke ide na badania przed jutrzejsza wizytą:-) już się nie moge doczekać bo bedzie usg:-) a najgorsze jest to ze rano zaspana zapomniałam ze mam mocz do zrobienie i po fakcie zobaczyłam pojemniczek i teraz chodze ze szklana wody i pije na siłe:no:

Witam.
U nas deszczowo i jakoś tak ponuro:eek:

Ktoś tu pisał o rozpakowanych bliźniakach:tak:wczoraj kuzynka bratowej miala cesarkę (planowaną), też bliźniaki, ale waga imponująca : 3400g i 3200g:szok:

No to zmykam życząc miłego dnia:-)

Czesc Moje Kochane Mamusie:)

u nas szaro buro i ponuro:-:)-:)-( mgla na maxa tylko 3 stopnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niby wiosna a tylko jedyne co ja orzeka to śliczny spiew ptaków rano po 5 zawsze mnie budza:-D:-D:-D

Kochane gratuluje udanych wizyt zdrowych maluszków:tak::tak::tak: coraz wieksze te nasze bąble
Kasiulka- może bobasek sie jeszcze odwróci
Kreatorka- trzymam kciuki zeby udało sie dopiąć wszystko na ostatni guziczek, napewno dasz rade :-)

Dziewczyny dziekuje za rady w sprawie zgubionego portfela i wiecie co wczoraj bylismy na policji dowiedziec sie to powiedzieli nam tak ze trzeba isc do urzedu gminy powiedziec ze został zgubiony dokument i oni wystawiaja takie zaświadczenie z któym sie jeżdzi az do momentu gdy nie wyrobi sie nowego dowodu i prawka a potem z tym zaswiadczeniem obojetnie do jakiego banku zeby spisali sobie:tak::tak::tak:
i juz rano dzisiaj mąż miał jechac do gminy zgłosic to ale....... nie pojechał
wiecie co sie stało wczoraj jeszcze szukalismy ale nie znaleźliśmy niestety wieczorem przed spaniem gdy odmawiałam modlitwe poprosilam Boga o jakis znak dla mnie albo M zeby portfel sie odnalazł i co rano mąż wstał naszykowal się do pracy i cos go tchnelo zeby pojsc zobaczyc do pokoju na doł bo wyszedl z psem przy okazji ii....... portfel leżał na podłodze na czymś tam, po prostu musial mu wypasc ale sie ucieszył
drugi raz Bóg dal mi świadectwo tego ze naprawde istnieje:tak::tak::tak::-):-):-) ale zmaieszałam hi hi:-D

a co do siary to mi sie tez nic nie pojawilo jeszcze ale nie martwie sie jakos tym specjalnie

zdec- nie słuchaj Kochana tej swojej teściowej ja tez zamierzam karmić tyle ile dam rade albo tyle ile maluszek tego bedzie potrzebował napewno nie miesiac;-);-);-) znacznie dłuzej choc o wszystkim decyduje natura i tak

wczoraj bylismy na zakupach i kupiliśmy malutkiej reczniczek z kapturkiem i kupilam jej trzy pary skarpeteczek hello kitty bo były tak slodkie ze nie moglam sie oprzec:-D:-D:-D

kolejna majówka:szok::szok::szok::szok:

Witajcie porannie,
U nas też pogoda pod psem, a wczoraj już było tak ładnie. Zaraz jadę odebrać podgrzewacz i jeszcze do Dziecka zobaczyć co tam ciekawego mają:)
W ogóle dzisiaj jakoś dziwnie, mam dość spore upławy i kurcze tak zaczynam panikować, czy to nie wody płodowe się sączą. Ale poczekam jeszcze i jak nic się nie zmieni, to będę musiała udać się do lekarza...:(

Pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego dnia.

czesc dziewczynki!
humorek dzisiaj lepszy choc moje dziecie dzisiaj mlodsze dalo popis!ale juz nie ja wstawalam bo sie Ksiezus zlitowal po wczorajszym krwotoku z nosa!i ja nie wstawalam.wyspac sie nie wyspalam ale chociaz wstawac nie musialam!
pogoda za oknem normalnie bajka!a ja popuchlam jak balon!palce mnie nawet od klikania w klawiature bola ale to u mnie norma na tym etapie ciazy!
ok zjawie sie jeszcze bo CAroline pampers wzywa!
milego dzionka i takiej pogody jak moja za oknem

reklama
Do góry