Dziewczyny te z 28-30tydzien ciazy - co macie juz zakupione dla maluszka?Bo niewiem czy to,ze chce juz wyposazyc sie we wszystko jest normalne.Kazdy mi mowi,ze za szybko,a mi łzy do oczu naplywaja (to chyba ten kryzys ) ...
Ewela - nie słuchaj ludzi, którzy mówią, że za wcześnie mi tez tak mówią. Ja nie kupowałam jeszcze nic, bo mam ubranka po siostrzenicy i chrześniaku - mam je juz w domu - muszę je przeprać, przeprasować itp. Po siostrzenicy mam w domu fotelik samochodowy i leżaczek-bujaczek, wózek u mojej mamy (u nas na razie by zawadzał) a łóżeczko jeszcze u siostry. Ja natomiast po świętach wybieram się właśnie na zakupy tzw. "dupereli" - kosmetyków, butelek, smoczków. laktator, aspirator do noska itp. Nie sądzę, by to było za wcześnie. No i zamierzam zacząć kompletować torbę dla siebie - koszule już mam, ale muszę kupić te wszystkie podkłady, wkładki, podpaski, majtki...
pytałam juz wcześniej, ale musiałaś nie zauważyć - Ty masz jakieś leki na tę zakrzepicę teraz? Pytam bo ja mam zespół antyfosfolipidowy i zakrzepica mi w przyszłości grozi (teraz codziennie robię sobie zastrzyk z heparyny).