reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczęta korzystam z tego,że wszyscy poszli na spacer tzn wygoniłam ich, bo narobili niezłego zamieszania od rana i chciałam odpocząć i zaglądam do Was. Posiedziałam sobie dziś na balkonie na słoneczku, jakie to cudowne uczucie.

Kochane życzę Wam spokojnych, relaksujących i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy, spędzonych w gronie rodzinnym i aby każda z Was dotrwała szczęśliwie do czerwca!!!

Wesołego Alleluja!

reklama
Witam dziewczyny:)
ja również jestem czerwcóweczką,ale jakos do tej pory nie pisalam...
Mam problem (przynajmniej mi sie tak wydaje) odebralam wyniki na krzywa cukrowa i glukozy we krwi po obciazeniu 75g po 60min mam 122 (6,8) a po 120min 152 (8,5) czy to nie za dużo?? czy to oznacza ze mam cukrzyce ciazowa??? prosze powiedzcie mi bo sie bardzo denerwuje!

Witam dziewczyny:)
ja również jestem czerwcóweczką,ale jakos do tej pory nie pisalam...
Mam problem (przynajmniej mi sie tak wydaje) odebralam wyniki na krzywa cukrowa i glukozy we krwi po obciazeniu 75g po 60min mam 122 (6,8) a po 120min 152 (8,5) czy to nie za dużo?? czy to oznacza ze mam cukrzyce ciazowa??? prosze powiedzcie mi bo sie bardzo denerwuje!
Witaj niby tak, ale warto powtórzyć wyniki;)Fajnie, że dołączyłaś do nas;)

Same dobre zyczenia dzis na forum...:-)
Ja rowniez chcialam zlozyc Wam najserdeczniejsze zyczenia. Zdrowych, wesolych i pogodnych Swiat Wielkiej Nocy. Smacznego jajka i mokrego dyngusa :-) Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej delektujac sie pysznosciami ze swiatecznego stolu oraz swoim blogoslawionym stanem :tak:

Ja zrobilam czesc zakupków, przyprawilam miesko, czekam na malza i jeszcze musimy podjechac do jednego sklepu. Pozniej przygotuje reszte jedzenia,wezme kapiel i poleze. Slonko czasem wyglada i na szczescie Filipek troszke bardziej sie rusza,wiec humor mam dobry. Tylko do rodzinki teskno... :( Milego dzionka Ciezarowki.

Witam czerwcóweczki:-)

Ja tylko na momencik bo jestem u Rodziców i nie mam czasu zagladać.

Chciałam złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt, smacznego jajka i mokrego poniedziałki:-)

kochane ja też pochłonięta zakupami, sprzątaniem, i ogólnie przygotowywaniem także czasu malutko
więc tak tylko na chwileczkę do Was zaglądam by złożyć Wam kochane czerwcóweczki, Waszym bliskim najserdeczniejsze życzonka spokojnych, rodzinnych świąt, samych pyszności na wielkanocnym stole i abyśmy wszystkie szczęśliwie i w zdrowiu doczekały do czerwca 2010 w dwu- i trzy-pakach:-)
Umyj jajka, upiecz babkę,
złap królika, kup sikawkę,
bo Wielkanoc już nadchodzi,
więc się bawić nie zaszkodzi,
lecz uważaj też na kaca,
bo we wtorek czeka praca!!
icon_wink.gif

Kasia z mężem i córeczką oraz juniorkiem w brzuszku;-)

wesolych swiat drogie czerwcowki. smacznego jajka i mokrego dyngusa!

ja tez juz powoli zajadam wszystko moja poszyta buzia, wiec dolacze do grona obzaruchow :-)

Zdrowia, radości, uśmiechu, cierpliwych i wytrwałych maluszków w brzuszkach i spokojnych hormonów- niech nie uprzykrzają nam i naszym bliskim życia ;-)
Wesołego Alleluja!

Dwa dni spędziłam w kuchni, jutro się okaże, czy się opłaciło ;-)

reklama
Witajcie,

Ja niestety nie zdążyłam wam złożyć życzeń w czwartek, a mąż wpadł po pracy i mnie gonił że szybko szybko jedziemy do rodziców.:-( Tak więc trochę spóźnione, ale z serca płynące życzenia dla was:
Aby wszystko było dobrze, wesołych świąt i mokrego dyngusa:-):-)
Przeczytałam trochę pobieżnie to co napisałyście, ale dopiero dzisiaj miałam dostęp do internetu, cieszę się że ze wszystkimi maluszkami jest dobrze:-)
liliti teraz to masz z nas najlepiej, bo przynajmniej wiesz że za 4 tygodnie rodzisz:-) Mała już na pewno będzie duża i wszystko będzie dobrze, więc kochana jeszcze trochę cierpliwości:-)
Gniesha bardzo mi przykro że w tym roku dosięga Cię tyle nieszczęść:-:)-( Światełko dla twojego kuzyna(*) Ale pamiętaj że po gorszym roku, zawsze musi przyjść lepszy:-)

Dziewczyny jeszcze raz wszystkim życzę: WESOŁYCH ŚWIĄT:-)

Do góry