reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kochane życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i pełnych radości Świąt Wielkanocnych. Niech maluszki kopią, brykają
i dawają nam wiele powodów do radości :)

Ewuś Tobie życzę dużo siły i zapomnij choć na chwilę w te Świeta o tym draniu i ciesz się świętami razem z rodzinką i maleństwami.

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"

✿............(..(..(
✿.............\..)..)._..-.._
✿............__)/.,','.......`.
✿..........,".....`......,--...`.
✿........,"...@.........'....`...\
✿.......(Y.............(...........;''.
✿........`--.____,.....\..........,..;
✿........((_.,----'.,---'......_,'_,'
✿............(((_,-.(((______,-
….......o00o……………….. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
vVVv..00✿00…_…..… o00o...
(___).`0000´._.(_)_..00✿00..
.~Y~……..|….(_)✿(_).0000.\|
….\|… …..\|/…/.(_)….\|.\|/.|/.\|
\\|//.\\|//.\\|//.\\|//.\\|//.\\|//
♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._♥

Kochane, dawno do was nie zaglądałam ale myśle o Was i trzymam za wszystkie mamusie kciuki. Melduje że u mnie wszystko w porzadku. 1 kwietnia byłam na wizycie, synek waży 1 kg ginka powiedziała ze troche mało jak na 28 tydzien (2 tygodnie do tyłu). Ja przytyłam tylko 5 kg od początku i troche marnie wyglądam ale się trzymam:tak:

Jestem wciąż zabiegana, mamy juz klucze do mieszkania:-) i teraz na głowie remonty, zakupy, załatwiania:szok:. Mieszkanie do generalnego remontu i wogóle nie urządzone, a mój mąż wszystko robi sam. Mam nadzieje że wyrobimy się przed porodem.

Teraz jestem już na zwolnieniu więc częściej zaglądne.

A tymczasem pozdrawiam Was i lecę święcić jajka;-)

Buziole

hej dziewczyny!

nie dziwie sie ze zyjecie swietam i radosna atmosfera ja mimo iz w szpitalu stara sie myslec pozytywnie,
dzis dostalamcudowne wiesci od lekarzy ,ze u mnie wszysto ok, mala sie rozmyslila hehe. bede pod kroplówka jeszcze 4 tyg i odstawiaja wszystkie leki- jk dostane skurczy to zaczne rodzic i ok bo mala bedzie juz miec ponad 2kg i jest gowa dól a jak nie to puszcza mnie do domu i tam bede czekac na spontaniczny poród ! ale jestem szczesiwa bo chce ur mała sn w asyscie meza!

pozdrawia i udanych swiat!

WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY DLA WSZYSTKICH BRZUCHACZY I ICH RODZINEK!!!

Liliti-no to super że mała nie wychodzi jeszcze 4 tygodnie szybciutko zlecą więc życzę obyś wytrwała!
magdalena-fajnie że wszystko w porządku

Witajcie, wpadłam na chwilke po tygodniowej nieobecności i tak w skrócie: gratuluje udanych wizyt i sporych juz bobasków

liliti - trzymam kciuki za ciebie i małą:) dobrez że córcia wkońcu zrozumiała ze gdzie jej teraz będzie lepiej jak nie u mamy w brzucholku:-)

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje.
Mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)

Wielu wrażeń, mokrej głowy,
w poniedziałek dyngusowy.
”” ”” ”” ”” ”” ”””” ”” ”” ”” ”” ”” ”” ””
>>>>>> ŻYCZĘ <<<<< <<
Pięknych Świąt Wielkanocnych

Zdrowych, radosnych i wesołych Świąt WielkiejNocy!!!
Niech nam nasze szkraby zdrowo rosną w brzuszkach i cierpliwie czekają terminu:tak:!!!

Witajcie wielkanocne ciezarowki :-D
My siedzimy nad morzem w domku tesciow ktorzy wyjechali na wakacje, piekna pogoda, duzo spacerow i leniuchowania :-) Poczytam was pewnie dopiero po poniedzialku..Ale wierze ze same dobre nowiny na forum zagoszcza!

Mam nadzieje ze Swieta Wielkanocy mina wam we wspanialej atmosferze, bez trosk i zmartwien, oby dzidziusie w brzuszkach zdrowo rosly i spokojnie czekaly na swoj termin narodzin :tak:
Wesolego Allelujah Kochane Czerwcoweczki!!!!

śliczne zyczenia tez sie dokładam i życzę wesołych ,a przede wszystkim spokojnych świat :)

A ja mam jakies dziwne dni, płacze o byle co i non stoper mam nerwa na wszystko :/

reklama
Zadumy u grobu pustego,
radości ze spotkania Zmartwychwstałego,
pokoju, nadziei, jajka smacznego
i udanego oblewanego!
Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek
Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek.

Witajcie.
Nie odzywam się zbyt często, bo ciągle brakuje mi czasu:-(Czytam Was na bieżąco, i trzymam za Was mocno kciuki. Ja czuję się nie najlepiej, na wizycie kontrolnej szyjka była bez zmian, ale niebezpieczeństwo cały czas takie samo:-( Kolejna wizyta po świętach, bardzo się boję tym bardziej że w międzyczasie dopadł mnie wirus żołądkowy- prawdziwa masakra:baffled::no: Dzidzia rośnie, z dnia na dzień jest mi ciężej ale także lżej, bo wiem że jest coraz silniejsza:-) Pozdrawiam Was cieplutko.

Do góry