reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie dziewczyny ja tylko na chwileczkę z życzeniami! :-D:-D

Niech Wam Mili będzie wiosennie, słonecznie, świątecznie! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. l Niech się w śmigus-dyngus woda na Was leje, a wielkanocny zając przyniesie radość i nadzieję.

Szczególnie dużo radości i nadziei życzę Krakowiance i gnieshce, które już tyle wycierpiały. Trzymajcie się! jesteście wyjątkowe, mam nadzieję, że niedługo małe fasolki zawitają u Was :tak:
Ewuś - Tobie życzę wyciszenia i spokoju! Jesteś wspaniałą osobą, nie daj temu dawcy nasienia satysfakcji ze swoich łez i cierpienia! Pokaż całemu światu, a szczególnie swoim chłopcom, że masz wiele siły i miłości, która pokona wszelkie trudności. :tak:
Oczywiście Nam wszystkim życzę zdrowych dzieciaczków, donoszonych ciąż i samych pozytywnych emocji! :-)
:-DAlleluja! :-D

Załączniki

• kartka_49..jpg
    kartka_49..jpg
    24 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Ewus ja nie do konca jestem w temacie ale Ty musisz to przerabiac wszytsko jeszcze teraz w czasie ciazy ? Zycze duzo sily i wytrwalosci !!

Wszytkim Wesolych Swiat spokoju samacznego jajka i mokrego dyngusa !!

Immunoglobina podawana jest tylko na wszelki wypadek ja tez jest maialam robione juz 2 razy przeciw ciala, wiem ze moj lekarz mial w lutym przypadek z dziewczyna po malym wypadku samochodowym gdzie pojawily sie przeciwciala wiec widac woli dmuchac na zimne. Powiedzial mi ze w Warszawie proponuje sie juz wszystkim z rh - na Slasku roznie bywa. Maz robil rozpoznanie w pracy niektorzy lekarze nie slyszeli o podaaniu w ciazy

Widzę, że przygotowania świąteczne trwają:tak:
Agi - dobrze, że będziesz pod fachową opieką - trzymam kciuki i mocno wierzę, ze wszystko bedzie dobrze
AniaCh - okropny sen:szok: - naprawdę wybujałe te sny - ja na szczęście nie mam
Izia_tcz - w sumie to chyba dobrze, że koleżanka juz po - przecież martwy płód w brzuchu to niebezpieczeństwo i dla drugiego dziecka i dla matki:szok:
Ewuś - przytulam mocno...

Dziewczynki - ja pewnie jutro zajrzę, ale gdyby coś, to życzę Wam wesołych świąt, pełnych radosci, nadziei i obżarstwa;-)

Witajcie!
Wpadam tu tylko na chwilkę aby złożyć Wam życzenia Świąteczne

Niech te Święta Wielkanocne będą pełne nadziei i wiary,
Niech Chrystus Zmartwychwstały przyniesie
wiosenne kwiaty radości, miłości, spokoju i szczęścia.
Ciepłych, pełnych radosnej nadziei Świąt Zmartwychwstania Pańskiego,
rodzinnego ciepła, radosnych spotkań przy wielkanocnym stole
oraz smacznego święconego jajka

Dziś miałam wizytę lekarską wszystkie wyniki dobre. Niestety bez usg i na dodatek nie dała mi skierowania bo wg. niej jeszcze czas i niema co dziecka promieniować. Chyba sama pójdę prywatnie sprawdzić jak się maleństwo rozwija. Dostałam antybiotyk na pego mojego paciorkowca. W 35tyg. mam mieć drugi wymaz czy został pokonany.
Jutro przed południem teść po nas przyjeżdza i zabiera nas do Radomia. Caly tydzień będziemy trochę u jednych trochę u drugich rodziców. Wobec tego niewiem czy będę miała możliwość do Was tu zajrzeć.
Pozdrawiam Was wszystkie! Trzymajcie się!!!

Pomaleńku przez podwórze Idą dzieci kurze. W kropki, w ciapki, malowanki, bo to miały być pisanki... Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych.

zycze JA i M. i dzidzia:)

Ewus-trzyma kicuki za ciebie-chodz tez nie jestem w tematcie ale sie cofne i poczytam

Kochane czerwcóweczki na te święta

Mnóstwo radości, jaj obfitości, koszyka marzeń i mocnych wrażeń.
W dyngusa dużo lania i radości z leniuchowania
:-D:-D:-D

Dziewczyny mam dziś mnóstwo pracy jeszcze więc tylko na chwilę by złożyć Wam życzenia, pogody ducha, zdrowia i radości oraz wszelkiego dobra z okazji Świąt Wielkanocnych.

Wszystkim czerwcowym brzuchatkom
Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób
szczerze życzy
Badaicka z rodzinką

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, życzę Wam aby nastrój tych Świąt
przybranych wiosenną radością
i beztroską utrwalił się w Waszych sercach na długi, długi czas
i pozostał z Wami także w poświątecznej codzienności.
Wiary w życie, które się budzi, nadziei i wiele błogosławieństw
od Zmartwychwstałego Chrystusa oraz wiele radości!
Spędźcie ten czas najlepiej jak to możliwe i pomyślcie,
że na kolejną Wielką Noc nasze Zajączki już będą z nami !:-)

Do góry