reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam Was serdecznie brzuchatki;)
gniesha fajnie, że sie odezwałaś całkiem miło z twojej strony tylko, że.......nie fajne sa wiadomości, ale cóż zrobić Bóg daje, Bóg zabiera;(
agi78 trzymam kciuki musi byc wszystko ok;)
gosiagro mój mąż jak ostatnio wynosił klamoty z teściem to w domu nie mam rogów;)
karo szalejesz tak jak ja z tymi zakupami aż nie mam gdzie upychać;)

Agi78 - bedzie dobrze. mocno 3mam kciuki i zycze w miare udanych swiat...

ja mam lenia wciaz. Wstawialm drugie pranie,ktore i tak bedzie kisisc sie w domu bo deszcz pada,ale chce oczyscic kosz przed swietami. Wysprzatalam kuchnie i znowu zasiadlam...;/ zeby sie nie przemeczac. ..
i przypomnial mi sie dzisiejszy sen... pokazywalam komus jak Filipek sie rusza,jakie gory robia sie na brzuchu i w pewnym monecie tak sie zrobilo,najpierw jakby nozka,wyraznie widoczna,pozniej taka zlamana kosc i sterczala mi z brzucha przez skore. feee... :( Oczywiscie staram sie snami nie przejmowac,ale chyba cos w tym jest,ze ciezarne maja wybujale sny,bo to co mi sie ostatnio nieraz sni to sie w glowie nie miesci.

Ostatnia edycja:
gniesha fajnie że do nas zaglądasz pozdrawiam i życzę wesołych świąt i oby więcej tak przykrych sytuacji w waszej rodzinie nie było
pisałam wam wcześniej o mojej koleżance w ciązy z bliżniakami wkońcu wczoraj zrobili jej cesarke bo z malutkim było coś nie tak zaczęło tętno szaleć więc zdecydowali mały wg USG miał mieć 3400g a miał 2800 więc nie do końca można wieżyć tym pomiarom ale chłopczyk urodził się zdrowy chociaż w 35 tc.waga niezła tyle że króciutki bo 43cm ale oddycha samodzielnie

gniesha fajnie że do nas zaglądasz pozdrawiam i życzę wesołych świąt i oby więcej tak przykrych sytuacji w waszej rodzinie nie było
pisałam wam wcześniej o mojej koleżance w ciązy z bliżniakami wkońcu wczoraj zrobili jej cesarke bo z malutkim było coś nie tak zaczęło tętno szaleć więc zdecydowali mały wg USG miał mieć 3400g a miał 2800 więc nie do końca można wieżyć tym pomiarom ale chłopczyk urodził się zdrowy chociaż w 35 tc.waga niezła tyle że króciutki bo 43cm ale oddycha samodzielnie
Dobrze, że chcociaz jedno uratowali!!!Ale pewnie tyle co przezyła to brak słów....

Ja juz powoli się z Wami zegnam jedziemy do rodziców, tam net jest ale czasu na pewno będzie mniej. Sofa nowa juz wniesiona, biedne chlopaki, natargali się chłopcy:szok:, trzeba jeszcze rozwinac z folii, poprzykrecac bocxki, ale to już po świętach.

gniesha - kochana tak mi przykro, że teraz takie nieszczęścia spadają na twoj rodzine:no:, ale pamiętaj zła passa musi sie odwrócic i na pewno bedzie to niedługo!!!
Ania. - zdrówka:tak:
agi 78- wiem, że jestes zmęczona, ale to dobrze ze bedziesz teraz pod jeszcze lepsza opieką, :tak:, trzymam kciuki:tak:
karo85- nieźle zaszalałas:-D
lena - to ja swoim rogom tez muszę się teraz przyjrzec:-D, super, że pieniązki w końcu dotarły:tak:

tym bardziej że to tyle czasu trwało a najlepsze że przedwczoraj ja wypuścili ze szpitala bo b yło wszystko dobrze całe szczęście że poszła wczoraj do swojej gin a ta ją natychmiast wysłała do nas do szpitala a oni jak ją zbadali tak natychmiast skierowanie na kliniczna czyli spowrotem tam gdzie była z natychmiastowym wskazaniem do cc był ktoś sensowny na dyżurze bo jak zobaczył skierowanie to natychmiast badania i na stół wkońcu dziewczyna odetchnie z ulgą

Ja juz powoli się z Wami zegnam jedziemy do rodziców, tam net jest ale czasu na pewno będzie mniej. Sofa nowa juz wniesiona, biedne chlopaki, natargali się chłopcy:szok:, trzeba jeszcze rozwinac z folii, poprzykrecac bocxki, ale to już po świętach.

gniesha - kochana tak mi przykro, że teraz takie nieszczęścia spadają na twoj rodzine:no:, ale pamiętaj zła passa musi sie odwrócic i na pewno bedzie to niedługo!!!
Ania. - zdrówka:tak:
agi 78- wiem, że jestes zmęczona, ale to dobrze ze bedziesz teraz pod jeszcze lepsza opieką, :tak:, trzymam kciuki:tak:
karo85- nieźle zaszalałas:-D
lena - to ja swoim rogom tez muszę się teraz przyjrzec:-D, super, że pieniązki w końcu dotarły:tak:
Z tymi facetami tak juz jest;)

reklama
tym bardziej że to tyle czasu trwało a najlepsze że przedwczoraj ja wypuścili ze szpitala bo b yło wszystko dobrze całe szczęście że poszła wczoraj do swojej gin a ta ją natychmiast wysłała do nas do szpitala a oni jak ją zbadali tak natychmiast skierowanie na kliniczna czyli spowrotem tam gdzie była z natychmiastowym wskazaniem do cc był ktoś sensowny na dyżurze bo jak zobaczył skierowanie to natychmiast badania i na stół wkońcu dziewczyna odetchnie z ulgą
kurde czasami sie zastanawiam od czego to zalezy, że jeden lekarz zauwży wszystko co złe w pore a drugi nic.....mojej szwagierki siostra poroniła jakis miesiąc temu, wieczorem bolał ja brzuch pojchała na ostry dyżur lekarz do domu kazał jechać bo nie widziałżadnych przeciwskazań, a nastepnego dnia rano już poroniła.....więc nie wiem co juz myśleć o tych lekarzach;(

Do góry