Witajcie brzuchatki, jak tam obwody w pasie? ;-) Ja melduje 99cm czyli +1 od zeszlego tygodnia
Trudno was nadrobic ale sprobuje
kpi ciesze sie ze Natalka buszuje, jeszcze chwila a bedzie taka duza ze sie nie bedzie mogla obrocic
Cierpliwosci, niedlugo tez sie przeniesiecie na nowe, a to chyba najwspanialszy prezent ciazowy
Jak zdrowko?
Sochi nosek do gory, te ciazowe hormony czesto "wyolbzymiaja" problemy.. Moze porozmawiaj z mezem ze ciezko ci teraz tolerowac jego glupawki i docinki, ze sprawia ci przykorsc... I zagladaj do nas czesciej, jak sie tu pozalisz to od razu ulzy
Kajkapol witaj, i gratuluje pokaznej gromadki :-) Gdzie mieszkasz w Hiszpanii? Jak jest z tamtejsza sluzba zdrowia? Mamy juz kilka zagranicznych mam i co kraj to obyczaj
anecznik, no to prawdziwy chlop! Z taka waga to juz by pewnie z toba do domku mogl wrocic gdyby nie daj boze przedwczesnie na swiat mu sie zachcialo pchac :-)Super wiadomosci
Kajdusiu tobie tez gratuluje, jak ty to robisz ze tak malo tyjesz
Ja juz mam chyba z 12 na plusie
Hemoglobine tez mialam ostatnio leciutko obnizona i juz pcham w siebie zelazo, mam nadzieje ze pomoze
No i dzieki za przepis na pizze, raz na jakis czas trzeba oproznic lodowke
A co do oddychania przeponowego, to baardzo profesjonalne rady od muzykow, ten opis z puszczaniem bakow najbardziej do mnie przemawia
Co do golenia: lusterko kochana, lusterko
madziaja a te leukocyty bardzo mialas obnizone? Bo ja rowniez troche, ale lekarz powiedzial ze w ciazy zawsze jest troche ich mniej
Usmialam sie z tych waszych widelcow w szafkach
liliti swietne wiesci, ale cie mezus rozpieszcza kwiatkami, trzymaj sie cieplutko!
gosiagro, nie znalazlam lodowki ktorej szukalam wiec jeszcze nie kupilismy :-) Gratuluje wozka, moze pokaz jak sie prezentuje w waszym salonie
!!
hefi, krakowianka, karo85, annajak -
spokojnych swiat i smacznych jaj!
dostałam pismo z sądu....
nie mam siły....myślałam że jestem psychicznie gotowa ale sie myliłam....myslałam że to człowiek...ale sie myliłam...miałam nadziejże że jednak uzna dzieci...ale się myliłam....wyparł sie własnych dzieci....część jego uzasadnienia"Nie neguje że obcowałem z wnioskodawczynią.Nie mam jednak pewności co do tego że jestem ojcem poczętych dzieci wnioskodawczyni."
Nie mam siły zyć....życie zawaliło mi sie poraz kolejny...zrobił ze mnie szmatę....napisał że dzieci moga pochodzic od innego mężczyzny....gdzie ja z nikim nawet się nie spotykałam...Nie potrafię dojść do siebie...Boże co ja w życiu takiego zrobiłam że mnie tak każesz.....!!!nie mam siły już żyć....już za dużo przeszłam jak na 20 lat...najchetniej wzięła bym garść tabletek i sie nie obudziła bo ile można...ile??!!!!***** mać ile?!!!
ewus robaczku, alez ty sie nacierpisz .. :-( Pamietaj ze ty jestes tu wygrana, on traci wszystko! Nie latwo walczyc kiedy lzy drapia w gardlo i smutek zalewa dusze, ale badz dzielna, to wszystko dla waszego dobra! Moze masz racje z tym psychologiem, czasami latwiej sie kogos poradzic a ty masz dopiero 20 lat i tak wiele na swoich barkach. Moze ci ktos moze dobrego psychologa polecic? wazne zebys sie dobrze na takiej wizycie czula, bo inaczej nie zadziala
Trzymaj sie cieplutko