ewelinka307
Fanka BB :)
U mnie też 7 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anecznik potrafisz mnie rozbawić, jak nie uchatka to antylopa
U mnie jest niestety sto razy gorzej niż przed ciążą... Obstrukcja.Dziewczyny czy Wam też się poprawiła przemiana materii?? Wiem głupie pytanie, ale zauważyłam że moja jest dużo lepsza niż przed ciążą :-) Może to dlatego że wydalam za dwa organizmy ale pewnie maluch też się do tego przyczynia wiercąc się w brzuchu pewnie tak masakruje jelita, że ich perystaltyka jest lepsza niż po jakichkolwiek cud środkach
Myślałam, że tylko u mnie tak dają ale widzę,że wszędzie u nas najgorsze jest to, że np bedę się chciała umówić do gin po następne zwolnienie to juz nie mam miejsc i co znów brak ciągłości w zwolnieniu....to jest masakra!!
A zgłaszałaś, że chcesz na konto??Bo ja do tej pory za luty nie dostałam;(
Witam
ja juz po wizycie z malutka wszystko ok fikała w najlepsze jest nadal tydzien starsza wiec termin przesuwa sie na koniec maja a 2-3 czerwca, malutka waży 1660 gram i jest słodka
gorzej ze mną bo okazalo sie ze szyjka sie skróciła do 1,5 cm i niestety zaczela sie rozwierac dostałam leki i mam lezec w łózku leżakowac i oszczedzac sie bo mała juz głowka w dól jest i pcha sie na swiat
lekarz zaproponowal mi szpital ale narazie poleze w lozku, jesli bedzie cos sie dzialo to mam dzwonic do niego i na izbe przyjec jechac, wiec malutka moze urodzic sie szybciej musze wsyztsko zrobic zeby pozostała w brzuszku jak najdłużej bo to dopiero 31 tydzien
tak wiec postaram sie Was podczytywac z łózka
mam nadzieje ze u innych dziewczyn po wizycie bedzie wszystko ok
sle buziaczki:-)
pewnie ze bede mykac jak cos na IP malutka najwazniejsza
pewnie synus wazy mniej wiecej tyle co nasza ksieznicza moze nawet troche wiecej
ja lezakuje laptop obok hi hi
dobreBo czuję się (i wyglądam przynajmniej w moimi mniemaniu :-)) jak uchatka :-) rodzić będę jak antylopa a od paru tygodni chodzę jak kaczka :-) tryb życia obecny to czasem prawię jak u leniwca :-) :-) :-)
Co do mojej wagi to boję się sprawdzić, ale i tak się dowiem bo jutro mam wizytę. Znów będzie trzeba wgramolić się na ten "samolot" :-)
czesc mamuśki!
my trzymamy sie w dwupaku nadal i chyba mamy szanse dociagnac. dzis byl u mnie ordynator i powiedzial ze robie dobra robote dla swojego dzicka- leki i lezenie plackiem pomoglo bo pecherz sie schowal i ujsce sie zamkneo troszke wiec sytuacja tegiczna opanowana poki co - no i najlepszy news dla nie moge wstwac do toalety ! hura! bo to mnie wpedzal w depresje. nie wiem jak oni to licza ale dla nich zaczal sie 30 tydz, jak pytam to mowili ze nie wazna ostatnia mesiaczka tylo jak rozwiniete jest dzieck na tym etapie i to est rzeczywisty wiek cizowy. to akt ze mala zawsze yla wieksza na usg.
ciesze sie ze rosnie i jest coraz silniejsza, dam rade!
pozdrawiam i uwazajcie na siebie, szczegolnie te z szyjkowymi problemami-chodzenie to duzy nacisk wiec lezcie ja nakweiecej dla soich dzieci.