reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kochane a jak tam Wasze ozdoby świąteczne??Robicie coś??

Ja czekam aż mój szanowny małżonek wyniesie z doniczki zeschnięty bluszcz, żebym mogła wstawić tam gałązki wierzby z jajeczkami. Ale coś nie może się za to zabrać..... Pewnie dojdzie do tego że się wkurzę i sama to zrobię...

Ja czekam aż mój szanowny małżonek wyniesie z doniczki zeschnięty bluszcz, żebym mogła wstawić tam gałązki wierzby z jajeczkami. Ale coś nie może się za to zabrać..... Pewnie dojdzie do tego że się wkurzę i sama to zrobię...
hehe wsyp mu do śmieci;)Gorzej jak on nie wynosi tylko Ty;)

Witam się poniedziałkowo :-)
Weekend znów tak szybko przeleciał że nie wiem czy był ;-) Wczoraj udało nam się wyjść na spacer - po 15 minutach byłam ledwo żywa, oto co leżenie robi z człowiekiem eh
Dzisiaj znowu pada, ale na pocieszenie listonosz przyniósł mi legginsy jeansowe z allegro SUPER LEGGINSY jak JEANSY JEDYNE NA ALLEGRO 2kol L (952590150) - Aukcje internetowe Allegro - są bardzo fajne, polecam :-) kupiłam bo w spodnie ciążowe które noszę od początku już ledwo wchodzę a na nowe szkoda mi kasy na te 2 miesiące ciąży, te legginsy nie są typowo ciążowe, ale górę mają mocno ciągliwą i można ją łatwo ułożyć pod brzuszkiem, a potem po ciąży myślę że też się przydadzą.

My na święta jedziemy najpierw do jednych a potem do drugich rodziców, więc ja w domu nic nie robię, ani wystroju ani wyżerki ;-) Zastanawiam się tylko jak tu namówić mojego Małża na mycie okien, i jaki to ma sens skoro ciągle pada :confused:

Ja melduję po wizycie...
Normalnie szlak by ich trafił....:wściekła/y: zapisali mnie do innej gin i nawet o tym nie wiedziałam....ta do mnie to w końcu kto jest moim prowadzącym i wogóle...mówię że w sumie chodzi głównie o zwolnienie i dlatego doktor zapisała mnie do niej bo ona na urlopie a ta siedzi piz*** jedna i pół godz sie zastanawia co ona ma zrobic....:wściekła/y: po prostu żal!!W końcu zadzwoniła do mojej gin zapytac co ona ma robic....a ta też nic nie wie,komedia po prostu komedia...Jak by jakimś wielkim problemem było wipisać zw i po krzyku...W rezultacie wysłuchali mi tylko tętna dzieci...nic poza tym....po prsostu śmieszni są...I jeszcze ona do mnie czym ja jestem>ja mówię ze samochodem a to czy ja sama jezdżę?ja mówie że tak a ta jakieś wątki...:/ żal i nic więcej a i jeszcze nie badając mnie ani nic dowiedziawszy sie że to bliźnięta chciała kłaść do szpitala:wściekła/y: a ja mówię że dopiero co z niego wyszłam....aj szkoda słów....

Z pocieszających wiadomości to to że zaszalałam w drogeriach:szok: :-) i za 1zł!!!!!!kupiłam na szmatach takie coś(nie wiem jak to sie nazywa) co dookoła łóżeczka się zaczepia rzeby dziecko sie nie stuknęło jak nowe!!!:-) i jeszcze po 2 zł za ręczniczki dla niemowląt:-)(też jak nowe) normalnie na tych lumpach to można takie fajne rzeczy za grosze kupić:szok:

A dziś chyba do mnie przyszedł zajączek wielkanocny:-D wracam z maista wchodze do kuchni a tak taki duży karton pomarańczy:-D nie wiem jeszcze skąd sie wzięły bo nikogo nie ma w domu ale takie prezenty moge dostawać:-D:-D
Kochana nie tylko u Ciebie takie szopki a na ile dostałaś???

Witam się poniedziałkowo :-)
Weekend znów tak szybko przeleciał że nie wiem czy był ;-) Wczoraj udało nam się wyjść na spacer - po 15 minutach byłam ledwo żywa, oto co leżenie robi z człowiekiem eh
Dzisiaj znowu pada, ale na pocieszenie listonosz przyniósł mi legginsy jeansowe z allegro SUPER LEGGINSY jak JEANSY JEDYNE NA ALLEGRO 2kol L (952590150) - Aukcje internetowe Allegro - są bardzo fajne, polecam :-) kupiłam bo w spodnie ciążowe które noszę od początku już ledwo wchodzę a na nowe szkoda mi kasy na te 2 miesiące ciąży, te legginsy nie są typowo ciążowe, ale górę mają mocno ciągliwą i można ją łatwo ułożyć pod brzuszkiem, a potem po ciąży myślę że też się przydadzą.

My na święta jedziemy najpierw do jednych a potem do drugich rodziców, więc ja w domu nic nie robię, ani wystroju ani wyżerki ;-) Zastanawiam się tylko jak tu namówić mojego Małża na mycie okien, i jaki to ma sens skoro ciągle pada :confused:
Mam takie same u nas na targu 35 dałam;)

Witajcie,
ale mi dzisiaj dzień zleciał, pranka sie nazbieralo, potem zajecia w szkole rodzenia i tak jakos zleciało:szok: i jeszcze mialam dzisiaj dzien dzwonienia za moim wózkiem, okazalo się ze trzeba czekać najwczesniej beda w maju:szok:, ale w koncu znalazlam gdzie jest dostępny nie maja tylko tam fotelików Maxi Cosi, ale to zakupię sobie gdzie indziej:tak:
Zdec- przekaz Ani ze tutaj mocno trzmamy kciuki za te jej nieszczęsne płytki
Kajdusia, ewela - zdrówka!
paula, cobra, ewus - czekamy na dobre wieści z wizyt:tak:
kajdusia, Andzie S, sealet - dzieki kochane:-D
lena - piękne zakupki:)

annajak-mam czarne dzinsowe i jasne tyle że kupiłam w zarze po 99zł i mam jeszcze dużo innych leginsów chodze teraz tylko wnich cały czas do dłuższej bluzeczki czy tuniki to chyba najlepszy ubiór ciążowy:tak:

Właśnie odebrałam badania na jutrzejszą wizyte i są wszystkie ok glukoza tez ok 75 po obciązeniu po godzinie 85 uff

reklama
Z wielka łaską wypisałam i na 15 dni(do nastepnej wizyty)
Myślałam, że tylko u mnie tak dają ale widzę,że wszędzie u nas najgorsze jest to, że np bedę się chciała umówić do gin po następne zwolnienie to juz nie mam miejsc i co znów brak ciągłości w zwolnieniu....to jest masakra!!

Do góry