reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Odnośnie naklejek to mi sie podobają te :) BeautifulHome.pl - Drogi kliencie
Niepamiętam kto polecał tę stronkę Produkty Przyklej - Odklej ale z tego co pamiętam naklejki są bardzo dobrej jakości i można je przyklejać i odklejać.
Zdec - fryzurka rewelacyjna i odważnie z długości ścięłaś :) Gdzie byłaś u fryzjera jak można zapytać?

A u nas remoncik się zaczął pełną parą :) pokoik dla Julki mam nadzieję będzie gotowy przed świętami a po świętach już będzie wszystko stało na miejscu :D

Mykam robić obiadek.
Miłego popołudnia dziewczyny.

reklama
Ale mnie zmogło chyba z 2 godziny spałam:szok:
paulka - gratulacje dla koleżanki, ale czemu tak długo z cesraką czekali?
anik - powodzenia na wizycie, czekamy na wiesci:tak:
dziumdzia - te paski do badania czy nie ma białka w moczu to w aptece kupiłas?
zdec- śliczna fryzurka:-D, a te naklejki bardzo fajne, wcześniej miałam pomysł, że siostra mi cos namaluje, ale jak by co alternatywa zawsze jest:-D ja też miałam w ulubionych ta stronkę co Hefi podała;-)

U fryzjera byłam pod domem:) Taki mój osiedlowy fryzjer;) Ale lubię te kobietki, bo można z nimi pogadać:)
Zaraz mój K. wróci zobaczymy czy mnie pozna, bo nawet nie wie że byłam u fryzjera:p

Ostatnia edycja:
Ale mnie zmogło chyba z 2 godziny spałam:szok:
paulka - gratulacje dla koleżanki, ale czemu tak długo z cesraką czekali?
anik - powodzenia na wizycie, czekamy na wiesci:tak:
dziumdzia - te paski do badania czy nie ma białka w moczu to w aptece kupiłas?
zdec- śliczna fryzurka:-D, a te naklejki bardzo fajne, wcześniej miałam pomysł, że siostra mi cos namaluje, ale jak by co alternatywa zawsze jest:-D ja też miałam w ulubionych ta stronkę co Hefi podała;-)

ja dostałam w szpitalu recepte i odebrałam w aptece ale w Uk może w pl tez są - ja ma simens

zdec super fryzurka
a ta strona przyklejka wylądowała w moich ulubionych, rewelacyjne te naklejki, chyba coś z nich wybiorę

zdec i ja powtórze po dziewczynach - super fryzurka:-) co na nia mąż?

ja wychodzę do lekarza...starch i lek mnie dopadł:-)ale damy radę

Hej
Ja tylko sie witam i zmykam zaraz bo synek siedzi mi na kolanach i marudzi... ostatnio po 4-5 h siedzimy na dworze :szok: wieczorem padam jak mucha razem z dzieciakami...
Mały w brzuchu tez sie kreci i wierci... :-)

Witam nowe czerwcóweczki ;-);-);-)

Miłego wieczorka zyczę;-)

a ja sie z Wami zegnam, przynajmniej do polowy kwietnia bo tyle bede czekala na podlaczenie internetu
przez swieta wszyscy wolniej pracuja
jutro przeprowadzka, dzisiaj odbieralam klucze i najchetniej juz bym tam zostala, choc smierdzi farba
w takim razie zycze Wam spokojnych, radosnych, kolorowych i slonecznych Swiat Wielkanocnych i mokrego Dyngusa (byle tylko nie z nieba):-);-)

reklama
a ja sie z Wami zegnam, przynajmniej do polowy kwietnia bo tyle bede czekala na podlaczenie internetu
przez swieta wszyscy wolniej pracuja
jutro przeprowadzka, dzisiaj odbieralam klucze i najchetniej juz bym tam zostala, choc smierdzi farba
w takim razie zycze Wam spokojnych, radosnych, kolorowych i slonecznych Swiat Wielkanocnych i mokrego Dyngusa (byle tylko nie z nieba):-);-)

w takim bądź razie do kwietnia. tylko oszczędzaj się przy tej przeprowadzce!!!
i Tobie również Wesołych Świąt życzę:-)

Do góry