Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja wczoraj wzięłam 4x4 wdechy i 4 do nosato super że zadziałałpowiedz mi jaką dawkę stosowałaś???
powodzenia na naukach:-) napewno dasz radę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wczoraj wzięłam 4x4 wdechy i 4 do nosato super że zadziałałpowiedz mi jaką dawkę stosowałaś???
powodzenia na naukach:-) napewno dasz radę![]()
Ja szukam na allegro w promocyjnej ceniedziewczyny a czy był już może gdzieś na forum poruszany temat laktatora??
jest ich tyle na rynku że nie wiadomo jaki wybrać. Macie już kupione i jakie preferujecie?
ja wczoraj wzięłam 4x4 wdechy i 4 do nosaTakże jestem w szoku, dzisiaj rano też wzięłam ab jeszcze do końca się naprawić
Nauki....ahhh...idę sama dzisiaj mój mąż ma....pewnie znów będą patrzeć jak na ufo.....;(
dziewczyny a czy był już może gdzieś na forum poruszany temat laktatora??
jest ich tyle na rynku że nie wiadomo jaki wybrać. Macie już kupione i jakie preferujecie?