reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

to super że zadziałał:tak::tak::tak: powiedz mi jaką dawkę stosowałaś???
powodzenia na naukach:-) napewno dasz radę:-p
ja wczoraj wzięłam 4x4 wdechy i 4 do nosa:)Także jestem w szoku, dzisiaj rano też wzięłam ab jeszcze do końca się naprawić;)Nauki....ahhh...idę sama dzisiaj mój mąż ma....pewnie znów będą patrzeć jak na ufo.....;(

reklama
dziewczyny a czy był już może gdzieś na forum poruszany temat laktatora??
jest ich tyle na rynku że nie wiadomo jaki wybrać. Macie już kupione i jakie preferujecie?
Ja szukam na allegro w promocyjnej cenie;)Tylko i wyłącznie Firmy Baby ONO bądź Medela.....tak mi radza położne....no i oczywiście elektryczny żeby się nie namachać zbytnio;)Ostrzegają mnie przed AVENTą;)

witajcie,takze kupilam baby ono,ale zwykly, nie elektryczny,bo mam cicha nadzieje w ogole nie karmic piersia.jak juz mowilam mam uraz z dziecinstwa mojego brata, i dla mnie to obrzydliwe.bez obrazy,dla mam ktore chca karmic.jade zaraz z mamka kupic sobie jakis ciuch,bo choc wszystkie moje przedciazowe ubrania sa mi dobre,caly czas te same spodnie,ktore nie uciskaja, i bluzki tez prawie ok,tylko sie za krotkie zrobily:)) mam plan cos sobie kupic,o ile cos w moim slonikowym rozmiarze znajde,bo od paru lat mam 48 ;/

ja wczoraj wzięłam 4x4 wdechy i 4 do nosa:)Także jestem w szoku, dzisiaj rano też wzięłam ab jeszcze do końca się naprawić;)Nauki....ahhh...idę sama dzisiaj mój mąż ma....pewnie znów będą patrzeć jak na ufo.....;(

niech się patrzą, ojej ich. ja miałam takie samo dawkowanie 4razy dziennie po 4 psiknięcia:-p ale tak szybko jak Tobie mi nie pomogł

dziewczyny a czy był już może gdzieś na forum poruszany temat laktatora??
jest ich tyle na rynku że nie wiadomo jaki wybrać. Macie już kupione i jakie preferujecie?

Ja dostałam Medela Mini Elektric elektryczny od koleżanki tylko sobie dokupię lejek. Koleżanka urodziła w 32 tygodniu i mała nie umiała pić z początku z piersi i ściągała sobie pokarm i karmiła ja butelką a jak podrosła to piersią. Bardzo sobie zachwalała ten laktator

czesc ,Perfecta pisz czesto.

Ja kupie laktator jak bedzie potrzebny, bo moze nie bedzie przeciez. slyszalam jednak,ze reczne sa lepsze,lepiej sie wyczuwa,a elektryczne moga bolec i ogolnie nie pasowac;/

witam was czerwcóweczki po dłuższej przerwie :)
już się za Wami stęskniła a od tygodnia jestem już u siebie, ale 4 dni dochodziłam po locie nogi mi tak spuchły że w samolocie nie mogłam założyć butów na szczęście już troszkę przeszło jak tylko więcej postoje czy pochodzę od razu balony – straszny widok, a tak to tylko lekko, lekarz powiedział, że jak jeszcze mieszczę się w stare buty to nie jest źle tylko kolana mam cały czas spuchnięte – podczas mycia pi.. nie mogę ukucnąć bo mnie bolą – no ale jakoś daję rade, kupiłam sobie ciśnieniomierz i mam paski do badania czy nie ma białka w moczu mam nadzieje ze zatrucie mnie ominie
dzidzia już się tak rusza – uwielbiam patrzeć wtedy na brzuch mój tata śmiał się ze mnie że przeziębię Patrucje :)
czytałam że zaczynacie pakować torbę do szpitala – ja dla dzidzi prawie wszystko mam – zaszalałam ostatnio :) tylko dla siebie nic :(

Liliti - trzymam kciuki, by Córcia jeszcze została w brzuszku

elizka gratuluję synka :)

karo85 Lepiej nie czytać tego co piszą w internecie, bo często są tam totalne bzdury

ewus2009 - wiele przeszłaś jak nie czytałam forum, mam nadzieje ze ojciec się jeszcze „obudzi”, a tatę masz super!!! mój też tak o mnie dbał jak byłam w domu tylko powiedziałam że mam na coś ochotę a już to miałam

zdec – gratuluje zakupu – świetna cena żałuje że tych wózków nie ma w uk bo widziałam na żywo w Polsce i są super – za rozsądną cene

cobra18 – dobrze ze nazwałaś „rzeczy po imieniu”

Agi – dobrze że z płytkami lepiej, mam nadzieje, że wszystko się unormuje

lenaDTR – współczuje tych nauk, my nazczęście obeszliśmy się bez ksiądz jak usłyszał ze jesteśmy 7 lat razem to nam odpuścił a nam to było na ręke :)

paulka82 super że koleżanka w końcu urodziła i to dużego chłopca , takie imię napewno się często nie powtórzy

pozdrawiam serdecznie :)

reklama
Dokaldnie :) moze sie nie przydac,ale Wy piszcie,piszcie, pozniej jak cos to tylko wskocze na forum i bede wiedziala ktory najlepszy i po taki wybiore sie do sklepu :)
ale mam lenia. mam troche zalosci w szkole,a za nic nie mam ochoty sie zabrac. a juz tak pozno;/pomyslu na obiad tez nie mam;/ tylko siedze i grzebie w neci i ogoladam tv. len kompletny

Do góry