reklama
AniaCh83
Fanka BB :)
anik 79 - 3mam kcuki,ze wszystko bedzie ok!
Ja tez troche puchne,ale raczej po prawej stronie,jak wszystko u mnie. Prawa reka i prawa noga,stopa szczegolnie. Ostatnio wlasnie zauwazylam,ze malo pije...;/ musze to zmienic,ale wtedy ciagle tylko siku i siku,a i tak czesto biegam do wc.
No troche szkoda,ze wysyp Filipow w tym roku bedzie. Wczoraj mnie natchnelo i wymyslilama kilka innych imion,ale juz od dlugiego czasu mowimy do brzuszka Fifi i jakos mi bedzie dziwnie to imie zmienic...;/ Jakby zmienila sie osoba...;/
a moj brzuchol dzis o dziwo jakby 1cm mniejszy... 105cm.
Ja tez troche puchne,ale raczej po prawej stronie,jak wszystko u mnie. Prawa reka i prawa noga,stopa szczegolnie. Ostatnio wlasnie zauwazylam,ze malo pije...;/ musze to zmienic,ale wtedy ciagle tylko siku i siku,a i tak czesto biegam do wc.
No troche szkoda,ze wysyp Filipow w tym roku bedzie. Wczoraj mnie natchnelo i wymyslilama kilka innych imion,ale juz od dlugiego czasu mowimy do brzuszka Fifi i jakos mi bedzie dziwnie to imie zmienic...;/ Jakby zmienila sie osoba...;/
a moj brzuchol dzis o dziwo jakby 1cm mniejszy... 105cm.
Witajcie Kochane w ten słoneczny czwartek.....dzisia nauki przedmałżeńskie...brrr
Dzisiaj u nas ma być 19 stopni....ale ciepełko....może wypiorę chodnikidobrze, że jutro idę do pracy
choroba prawie przeszła.....czyli BIOPAROX podziałałTeraz molestuje tym mojego męża
to super że zadziałał powiedz mi jaką dawkę stosowałaś???
powodzenia na naukach:-) napewno dasz radę
Ostatnia edycja:
Kasiula1982
Witam wszystkie mamy ja też mam mieć rozwiązanie w czerwcu to moje pierwsze dziecko i zaczynam się już denerwować nie wiem który szpital wybrać co mam ze sobą wziąć do szpitala może wy wiecie . Pozdrawiam gorąco
ja nie mam wyboru, w Toruniu jest tylko jedna porodówka
nadika
myślę że każda z nas się denerwuje tym co nas czeka a jednocześnie chciałaby mieć to już za soba i nie może doczekać się czerwca :-)Witam wszystkie mamy ja też mam mieć rozwiązanie w czerwcu to moje pierwsze dziecko i zaczynam się już denerwować nie wiem który szpital wybrać co mam ze sobą wziąć do szpitala może wy wiecie . Pozdrawiam gorąco
jeśli chodzi o rzeczy do szpitala to każdy szpital może mieć inne wymogi, ja np do dziecka muszę tylko wziąść ze sobą pieluchy i chusteczki
paulka82 no to super że koleżanka już urodziła i to dużego chłopca (fajna imię wybrała)
Anik życzę powodzenia na wizycie i mam nadzieję że to nic poważnego i na strachu się skończy. Czekamy na wieści po wizycie.Witam się prawie w samo południe:-) ale sie miło zapowiadał dzień:-) słońce za oknem, cieplutko. Byłam już na spacerku i odebrała przy okazji ostatnią paczkę z alegro z pościelą i ochraniaczem do łóżeczka:-) Dzisiaj miałam jeszcze jechać z mała na basen i resztę dnia miałam leniuchować a tu mi wypadła niespodziewanie wizyta u ginegologa. Znowu pojawiły się zielonkawe upławy, ból w krzyżu i bodbrzuszu jak na okres. dzwoniłam do lekarza i mam przyjść bo na tym etapie ciaży to dobrze nie świadczy także musze pozmieniać plany i na 17:30 stawić sie u lekarza. mam nadzieje że to nic poważnego. Denerwuje się bo mały coś spokojny od wczoraj, ale może to zasługa śiwżego powietrza? Odezwę sie po wizycie a póki co ide polezeć.
Witam wszystkie mamy ja też mam mieć rozwiązanie w czerwcu to moje pierwsze dziecko i zaczynam się już denerwować nie wiem który szpital wybrać co mam ze sobą wziąć do szpitala może wy wiecie . Pozdrawiam gorąco
witaj:-) pisz często;-)
ostatnio kreatorka pisała mi co ma spakowane w swojej torbie do szpitala, wklejam jej post:
Ita85 - więc ja mam spakowane nstp. rzeczy:
2 koszulki, pidżama, szlafrok,
4 pary skarpetek, kapcie, klapki pod prysznic
duży i mały ręcznik (ciemne kolory)
Szczoteczka do zębów, kubeczek, szare mydlo, płyn do higieny intymnej z kory dębu, pomadka ochronna do ust, pasta do zębów, paczka chusteczek zwykłych i nawilżonych, gumki do włosów i wsuwki, wkładki laktacyjne saszetka szamponu, szczotka do włosów, papier toaletowy, ręczniki papierowe, 2 paczki podpasek (bella mama i Absorgyn) paczka majtek jednorazowych (5 szt.)
Sztućce, kubek i talerzyk ( u nas w szpitalu trzeba mieć swoje)
I to są rzeczy, które już grzecznie siedzą i czekają na odpowiednią porę :-) ponadto zamierzam zabrać: stanik do karmienia (nawet jeszcze nie mam, bo nie wiem jaki kupić rozmiar skoro ciągle mi biust sie poiększa ) książkę, drobniaki, wodę niegazowaną, sok jabłkowy, mp3, poduszka, jakaś maść na podrażnione brodawki sie przyda i hmm no coś na pewno jeszcze w sumie wolę mieć za dużo niż za mało, a jak coś zapomne to mi dowioza oczywiście jeszcze niezbędne dokumenty i torba dla dziecka, ale dokumenty to w ostatniej chwili, a torby dla Niny jeszcze spakowanej nie mam, tyle co dla siebie.
zdec oglądałam przed chwilą te mebelki które dla Natalci kupujecie, poprostu cudne a na fryzjera i ja się zdecydowałam ale idę w sobotę, od razu mi ładnie ułoży a my wybieramy się na urodziny do znajomych więc będę miała z głowy fryzurę. a Ty się pochwal swoją po powrocie:-)
paulka82 to gratulacje dla koleżanki a Twój zakup też super, niewiele jak za kołyskę:-)
Anik79 powodzenia na wizycie mam nadzieję że nic się nie dzieje i z uśmiechniętą buzią wrócisz do domku;-)
nadika
dziewczyny a czy był już może gdzieś na forum poruszany temat laktatora??
jest ich tyle na rynku że nie wiadomo jaki wybrać. Macie już kupione i jakie preferujecie?
jest ich tyle na rynku że nie wiadomo jaki wybrać. Macie już kupione i jakie preferujecie?
Witam serdecznie wszystkie czerwcowe Mamy. Zapisuję się do tego wątku. Termin mamy na 23 czerwca ale Jasiek urodzi się 9 czerwca , tak mamy zaplanowane CC.
witamy:-)
rozgość się na forum
reklama
dziewczyny a czy był już może gdzieś na forum poruszany temat laktatora??
ja dostałam baby ono elektryczny to nie będę wydziwiać ale nie mam żadnego doświadczenia w tym więc nic więcej nie mogę pomóc