koriander
Fanka BB :)
A mi sie Filip z kolei nie podoba, kojarzy mi sie z wrednym chlopakiem ktory torturowal koty na naszym podworku Fakt ze imie zawsze musi miec dobre konotacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj każda z nas stresuje się w jakimś stopniu Po mału i wszystko będziesz wiedziałaWitam wszystkie mamy ja też mam mieć rozwiązanie w czerwcu to moje pierwsze dziecko i zaczynam się już denerwować nie wiem który szpital wybrać co mam ze sobą wziąć do szpitala może wy wiecie . Pozdrawiam gorąco
jak się czujecie? ja nadal chodzę do pracy, mam w planie do końca maja pracować, a co niektórzy patrzą na mnie ze zdzwieniem "w ciąży pracujesz?"...............
jak to u was jest?
Mebelki zamawiamy po świętach
gosiagro zdrówka, wypocznij po wczorajszych zakupowych wojażach