reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

katarzynajanicka - mi tak samo,niby szybko zlecialo,bo juz 7miesiac,ale wydaje sie,ze trwa to juz bardzo dlugo. Czuje sie jak slon, ciezko mi juz jak nie wiem co. widze,ze kolejny filipek na forum... :) :-) Bedzie ich prawdziwy wysyp w 2010:-)

reklama
katarzynajanicka - mi tak samo,niby szybko zlecialo,bo juz 7miesiac,ale wydaje sie,ze trwa to juz bardzo dlugo. Czuje sie jak slon, ciezko mi juz jak nie wiem co. widze,ze kolejny filipek na forum... :) :-) Bedzie ich prawdziwy wysyp w 2010:-)

hehehe to dobrze że u nas Juleczka będzie bo chłopak miał być też Filipem :D

hehehe oby z mojej Gai się Filipek nie zrobił:)Bo rzeczywiście będzie wysyp;)

Coś w tym jest! Moja Nelcia póki do 22 tc. była chłopcem też miała być Filipem :)

Ostatnia edycja:
Wróciliśmy z całej wielkiej wyprawy na miasto.
Niestety Piotrek ma znów zapalenie oskrzeli i znów jest na antybiotykach..... :-( Ale cieszę się, że byliśmy u tej laryngolog, a nie u naszej rodzinnej (choć też mamy super), bo jednak patrzy na to z szerszej perspektywy i jej diagnoza i leczenie wydają się dokładniejsze, wnikliwsze...
A mnie teraz boli brzuch- chyba pierwszy raz w ciąży... mam nadzieję, że zaraz przejdzie, bo jeszcze kupę roboty mam na dzisiaj....
Korytka i ziemia też już zakupione, już się nie mogę doczekać jak moje ziółka zaczną się wykluwać :-)

Na razie
A dzisiaj nikt nie wizytował???

o rany dziewczyny... u nas też Filip ;p

kurcze, w sumie teraz to się zaczynam łamać, bo nie lubię jak taki wysyp jest imienny jak w moim roczniku np. 70% to chyba łukasze ;)
no ale a z drugiej strony zawsze marzył mi się Filip jeszcze jak małą dziewczynką byłam ;p poza tym teraz to już trudno mi sobie wyobrazić zmianę imienia...
skąd taka moda na Filipki ;p? to jak pare lat temu na Kacpry był też taki szał ;)

a mnie od rana krocze boli kości strasznie przy wstawaniu i chodzeniu
to chyba normalne, co ?

Wróciliśmy z całej wielkiej wyprawy na miasto.
Niestety Piotrek ma znów zapalenie oskrzeli i znów jest na antybiotykach..... :-( Ale cieszę się, że byliśmy u tej laryngolog, a nie u naszej rodzinnej (choć też mamy super), bo jednak patrzy na to z szerszej perspektywy i jej diagnoza i leczenie wydają się dokładniejsze, wnikliwsze...
A mnie teraz boli brzuch- chyba pierwszy raz w ciąży... mam nadzieję, że zaraz przejdzie, bo jeszcze kupę roboty mam na dzisiaj....
Korytka i ziemia też już zakupione, już się nie mogę doczekać jak moje ziółka zaczną się wykluwać :-)

Na razie
A dzisiaj nikt nie wizytował???
Emalia miała być ale cos się nie chwali:)

Oki uciekam spać bo wzięłam lek i popijam gorącą herbatką z miodem i cytryną....a mała szaleje, tak sie wypycha, że aż mnie boli brzuch;):tak:Jak pomyślę o jutrzejszych naukach przedmałżeńskich......brrrr aż mnie nerwy biorą!!Tym barziej, że będę sama z brzuszkiem bo mąż musi zostać w pracy...i znów będą patrzec jak na ufo....ahhhhh

Załączniki

• images..jpg
    images..jpg
    3,7 KB · Wyświetleń: 82
Piękny Aniu dzisiaj u siebie widziałam dwa takie;)Koleżanki mają i są zadowolone;)

Od razu po niego pojechaliśmy z mężem:)
Już stoi w pokoju i oczywiście musiałam wszystko przetestować:) Najbardziej męczyłam się z przełożeniem budki z gondoli do spacerówki, ale już jakoś znalazłam ten bolec do tego potrzebny:)
Ogólnie wózek wygląda 100razy lepiej niż na zdjęciach w necie.
W ogóle wygląda jakby był nieużywany, żadnej ryski nawet nie ma. Jest jeszcze na gwarancji 1,5roku.:):)
A zaoszczędziliśmy strasznie, bo był paragon na 1350zł:):)
Dzięki temu nie będę musiała na mebelkach oszczędzać i na pewno kupimy Meblika;):):)
Normalnie nie wiem jak dzisiaj usnę, jestem taka zafascynowana:)

reklama
Do góry