reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

katarzynajanicka-mi też już się dłuży już nie pamiętam co robiłam jak nie byłam w ciąży :-Dniby szybko zleciało a jednak się dłuży a jak pomyśle że jeszcze trzy miesiące to ojej:baffled:ale mam nadzieje że zanim się obejże i będzie czerwiec:sorry2:

reklama
katarzynajanicka-mi też już się dłuży już nie pamiętam co robiłam jak nie byłam w ciąży :-Dniby szybko zleciało a jednak się dłuży a jak pomyśle że jeszcze trzy miesiące to ojej:baffled:ale mam nadzieje że zanim się obejże i będzie czerwiec:sorry2:

heheh

ja też już nie pamiętam, jak to jest nie być w ciąży i się już mojego Filipa doczekać nie mogę... na szczęście jeszcze 2,5 miesiąca, czyli bliżej niż dalej :p

teraz zmykam na moja szkołę rodzenia, troche gimnastyki na dobre mi wyjdzie:)

Witam ponownie, tak sie zasiedzielismy w ogrodzie ze maz sie do pracy spoznil a ja chyba dostalam poparzenia slonecznego bo wygladam jak poziomka :szok::szok:

Cobra, no to przynajmniej tego babsztyla z pracy nie bedziesz musiala juz znosic :sorry2:I nie narazisz juz maluszka na problemy. Jak teraz bedziesz sobie radzila finansowo??, moze nalezy ci sie jakas pomoc dla matek z urzedu, ja sie na tym nie znam ale warto poszperac lub popytac, nigdy nie wiadomo :tak: Co do rodzinki... najgorsze pewnie jest to ze musicie z nimi siedziec pod jednym dachem, a mezus jak widac pod mamusi spodnice sie nadal chowa, a z tym trudno wygrac :baffled: Jedyne co sie moze zmienic to chyba to ze nabiora szacunku do ciebie, bo do cholery harujesz jak dziki wol bedac w ciazy i o nic ich nie prosisz:wściekła/y: Dobrze ze babce wygarnelas, nie wolno sie takim ludziom dac ustawiac bo nigdy nie ustapia. Oby sie jakos to ulozylo jak najlepiej dla ciebie i maluszka

Lencja jestem w szoku, ale mozna przypuszczac ze z Chin prawie juz wszystko teraz jest, az strach sie bac :szok:

ewelinka pochwal sie czy cos upolowalas w H&M, super taki dzien w przedszkolu pewnie sie niezle bawilas :-D

Kajdusia to powodzenia z zielnikiem, my jak nalogowcy sadzimy ziolka :-) Juz sie wybila bazylia i pietrucha, nie ma to jak kanapeczka z maselkiem i swieza zieleninka mmmm:tak:
A co pani laryngolog stwierdzila?

zdec superrrrrr gratuluje wozka, swietny zakup!

katarzynajanicka witaj, kolejna Torunianka a pamietam ze jeszcze w swieta to tylko Kajdusia z Bydgoszczy najblizej byla by kawke z nia wypic :-D Napisz cos o sobie bedzie nam milo :tak:

My dzis jemy na miescie a potem kino, oj trzeba sie nacieszyc wolnymi wieczorami :-D
Milego wieczoru babeczki!

Hej
Przeczytałam wszystko ale nie pamiętam co która pisała.... :-D skleroza... :-D
No moj Syneczek nie jest duży tak mi sie wydaje... jeśli chodzi o norme to jest troszke ponizej średniej w 30 tyg. Ale ogólnie z wyników USG w poniedziałek wyszło ze byłam w 30t5d... Zobaczymy jak to bedzie...;-)

Cobra fajnie że sie odezwałas;-)
Współczuję sytuacji z męża rodzinką...

My dziś byliśmy 5 godzin na dworze!!! :szok: normalnie padam...
Muszę isć napalić w piecu ale mi sie nie chce i czekam moze mąż z pracy nadjedzie ale jakos go nie widać... :-)

Życzę miłego wieczorka ciężaróweczki ;-)

reklama
Do góry