Witam ponownie, tak sie zasiedzielismy w ogrodzie ze maz sie do pracy spoznil a ja chyba dostalam poparzenia slonecznego bo wygladam jak poziomka
Cobra, no to przynajmniej tego babsztyla z pracy nie bedziesz musiala juz znosic
I nie narazisz juz maluszka na problemy. Jak teraz bedziesz sobie radzila finansowo??, moze nalezy ci sie jakas pomoc dla matek z urzedu, ja sie na tym nie znam ale warto poszperac lub popytac, nigdy nie wiadomo
Co do rodzinki... najgorsze pewnie jest to ze musicie z nimi siedziec pod jednym dachem, a mezus jak widac pod mamusi spodnice sie nadal chowa, a z tym trudno wygrac
Jedyne co sie moze zmienic to chyba to ze nabiora szacunku do ciebie, bo do cholery harujesz jak dziki wol bedac w ciazy i o nic ich nie prosisz
Dobrze ze babce wygarnelas, nie wolno sie takim ludziom dac ustawiac bo nigdy nie ustapia. Oby sie jakos to ulozylo jak najlepiej dla ciebie i maluszka
Lencja jestem w szoku, ale mozna przypuszczac ze z Chin prawie juz wszystko teraz jest, az strach sie bac
ewelinka pochwal sie czy cos upolowalas w H&M, super taki dzien w przedszkolu pewnie sie niezle bawilas
Kajdusia to powodzenia z zielnikiem, my jak nalogowcy sadzimy ziolka :-) Juz sie wybila bazylia i pietrucha, nie ma to jak kanapeczka z maselkiem i swieza zieleninka mmmm
A co pani laryngolog stwierdzila?
zdec superrrrrr gratuluje wozka, swietny zakup!
katarzynajanicka witaj, kolejna Torunianka a pamietam ze jeszcze w swieta to tylko Kajdusia z Bydgoszczy najblizej byla by kawke z nia wypic
Napisz cos o sobie bedzie nam milo
My dzis jemy na miescie a potem kino, oj trzeba sie nacieszyc wolnymi wieczorami
Milego wieczoru babeczki!