reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

katarzynajanicka-mi też już się dłuży już nie pamiętam co robiłam jak nie byłam w ciąży :-Dniby szybko zleciało a jednak się dłuży a jak pomyśle że jeszcze trzy miesiące to ojej:baffled:ale mam nadzieje że zanim się obejże i będzie czerwiec:sorry2:

reklama
katarzynajanicka-mi też już się dłuży już nie pamiętam co robiłam jak nie byłam w ciąży :-Dniby szybko zleciało a jednak się dłuży a jak pomyśle że jeszcze trzy miesiące to ojej:baffled:ale mam nadzieje że zanim się obejże i będzie czerwiec:sorry2:

heheh

ja też już nie pamiętam, jak to jest nie być w ciąży i się już mojego Filipa doczekać nie mogę... na szczęście jeszcze 2,5 miesiąca, czyli bliżej niż dalej :p

teraz zmykam na moja szkołę rodzenia, troche gimnastyki na dobre mi wyjdzie:)

Witam ponownie, tak sie zasiedzielismy w ogrodzie ze maz sie do pracy spoznil a ja chyba dostalam poparzenia slonecznego bo wygladam jak poziomka :szok::szok:

Cobra, no to przynajmniej tego babsztyla z pracy nie bedziesz musiala juz znosic :sorry2:I nie narazisz juz maluszka na problemy. Jak teraz bedziesz sobie radzila finansowo??, moze nalezy ci sie jakas pomoc dla matek z urzedu, ja sie na tym nie znam ale warto poszperac lub popytac, nigdy nie wiadomo :tak: Co do rodzinki... najgorsze pewnie jest to ze musicie z nimi siedziec pod jednym dachem, a mezus jak widac pod mamusi spodnice sie nadal chowa, a z tym trudno wygrac :baffled: Jedyne co sie moze zmienic to chyba to ze nabiora szacunku do ciebie, bo do cholery harujesz jak dziki wol bedac w ciazy i o nic ich nie prosisz:wściekła/y: Dobrze ze babce wygarnelas, nie wolno sie takim ludziom dac ustawiac bo nigdy nie ustapia. Oby sie jakos to ulozylo jak najlepiej dla ciebie i maluszka

Lencja jestem w szoku, ale mozna przypuszczac ze z Chin prawie juz wszystko teraz jest, az strach sie bac :szok:

ewelinka pochwal sie czy cos upolowalas w H&M, super taki dzien w przedszkolu pewnie sie niezle bawilas :-D

Kajdusia to powodzenia z zielnikiem, my jak nalogowcy sadzimy ziolka :-) Juz sie wybila bazylia i pietrucha, nie ma to jak kanapeczka z maselkiem i swieza zieleninka mmmm:tak:
A co pani laryngolog stwierdzila?

zdec superrrrrr gratuluje wozka, swietny zakup!

katarzynajanicka witaj, kolejna Torunianka a pamietam ze jeszcze w swieta to tylko Kajdusia z Bydgoszczy najblizej byla by kawke z nia wypic :-D Napisz cos o sobie bedzie nam milo :tak:

My dzis jemy na miescie a potem kino, oj trzeba sie nacieszyc wolnymi wieczorami :-D
Milego wieczoru babeczki!

Hej
Przeczytałam wszystko ale nie pamiętam co która pisała.... :-D skleroza... :-D
No moj Syneczek nie jest duży tak mi sie wydaje... jeśli chodzi o norme to jest troszke ponizej średniej w 30 tyg. Ale ogólnie z wyników USG w poniedziałek wyszło ze byłam w 30t5d... Zobaczymy jak to bedzie...;-)

Cobra fajnie że sie odezwałas;-)
Współczuję sytuacji z męża rodzinką...

My dziś byliśmy 5 godzin na dworze!!! :szok: normalnie padam...
Muszę isć napalić w piecu ale mi sie nie chce i czekam moze mąż z pracy nadjedzie ale jakos go nie widać... :-)

Życzę miłego wieczorka ciężaróweczki ;-)

reklama
Do góry