Kochana ja kupiłam plastikowe i szczerze mówiąc to nie mam pojecia czy Avent w ogóle robi szklane butelki.
Tak ogólnie to mam dzisiaj ciężki dzień. Boli mnie z lewej strony pod żebrami, nawet nie mogę stanika założyć. masakra jakaś i ogólnie kiepsko się czuje. Próbowałam sie czymś zając ale nic to nie dało. Chyba usze poleżeć.
z tymi butelkami to AVENT chyba nie robi szklanych, ale pewna nie jestem.ja mam jedną mała 125ml (też z paczki od lekarza) i chciałam dokupić 330ml też Avent.
a jak u Ciebie dziś z tym bólem:-(? przeszło? mam nadzieję że lepiej!!!
no ja już dziś pisałam że nie mam spakowanej:-( ale mam zamiar zrobić to jak najszybciej.Dziewczyny czy tylko ja jestem nadgorliwa i już spakowałam torbę do szpitala? bo sie ze mnie wszyscy śmieją, a ja tak zawsze mam, że dużo wcześniej muszę mieć wszystko ogarniete
a może napiszesz Kochana co do niej wrzuciłaś:-)?będzie mi prościej pakować się:-)
aga_sto nie martw się Słońce, na kolejnym USG może okazać się że brzuszek jest mniejszy to jeszcze o niczym nie świadczy
lenaDTR życzę wytrwałości na naukach przedmałżeńskich:-) my mieliśmy w mniejszych grupach i chyba mniej tych zajęć, z księdzem było nudno ale nawet jak powiedzieliśmy że mieszkamy już dłuższy czas razem to nie moralizował a babeczką z poradni to uczyliśmy się obserwacji cyklu, ogólnie momentami było śmiesznie, zajęcia było po 2-3 pary