P
paula24211
Gość
hahahaTwój mąż tak do Ciebie mówi:-)?? rozbawiłaś mnie
![]()
mnie tez rozbawiła kolezanka hi hi
\mój mowi co grubasku zmeczyłaś się???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahaTwój mąż tak do Ciebie mówi:-)?? rozbawiłaś mnie
![]()
paula24211 ostatnio robiłam kotleciki z Twojego przepisu, ale pychaa mojemu mężulkowi jak smakowały. dziękuję:-)
bardzo sie cieszę na zdrowie![]()
a dziękuję, dziękuję:-)
Mój brzuchol ma 98Kochana a jak tam twoj wypoczynek?? Miałas pokazać zdjeciachyba że coś przeoczyłam;-)
YOshe!!!!Nauki przedmałżeńskie u nas to dramat!!!Poszłam na salę z mężem gdzie było ponad 40 osób, duszno brak krzeseł, w ogóle zero organizacji,,,,wszyscy patrzyli na mnie jak na UFO bo z brzuchembiorę leki na nadciśnienie i to 4 tabletki na dobę... czasem okresowo się podwyższa,a potem wraca do normy. kiedy jednak dłużej utrzymuje się na niebezepicznym poziomie 150/100 zgarniają mnie do szpitala
Andzia a skoro piszesz, że nieznacznie Ci się ten poziom obniżył, to może lepiej poczekać na lekarza i samemu nic nie kombinować.
z soli już dawno musiałam zrezygnować przy moich problemach z nadciśnieniem. jedyne co, to czasem stosuję sól niskosodową (bo to sód z soli jest niezdrowy). a z tą wodą trzeba uważać, bo jak zacznie się zatrzymywać w organiźmie przy wysokim ciśnieniu to już na 100% ląduję w szpitalu ;-)
3 razy dziennie biorę witaminę C (na zakwaszanie moczu, żeby bakterie się nie utrzymywały) i jakoś żelazo nie chce się lepiej wchłaniać :-(
a tak, zespół białego fartucha to się nazywa podobnoniestety ja mam podwyższone przez dłuższy okres czasu, do tego dochodzą jeszcze tzw. piki ciśnienia, czyli to o czym piszesz-nagłe skoki.
zdrówka życzę!!
dzięki dziewczyny za rady. miło mieć takie wsparcie w koleżankach z forum :-)
lenaDTR opowiedz coś więcej o tych naukach! :-)
Ja tak mam od kilku dni, że budze sie o 5 i muszę usiąść albo biore poduszkę zwijam w rulon i kładę sie na nia tak na wysokości krzyżaDziewczyny czy Wy tez macie czasem takie bóle w dole brzucha i do tego ból pleców?
mam nadzieje ze tak bo chyba zeświruje w tym łózku zaraz
wogóle moja mala jeste strasznie ruchliwa dzisiaj nawet nie ma 5 min przerwy to dobrze? rusza sie tak od 11 juz a jest pierwsza