Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja dałam 12% i była kwaśnalena kuce a jaka smietana? słodka kwasna??;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dałam 12% i była kwaśnalena kuce a jaka smietana? słodka kwasna??;-)
Jestem w UK i tutaj dostaje sie taka jednorazowa kase po25tc na 'wlasne potrzeby'to jest 190£,pozniej mam nadzieje,ze uda mi sie zdobyc tez jednorazwe,jakby becikowe,ale to juz wiecej warte bo 500£. Mam tez specjalna karte na darmowe wszystkie lekarstwa,ale tutaj nic nie przepisuja,czoywscie wacle nie chcialbym z tego korzystac Wiec jesli chodzi o kase tutaj to nie jest tak zle, tylko trzeba sie troche nazalatwiac.Hej Kochane ja dzisiaj troszkę popracowałamKochana powiedz coś więcej o zapomodze dla ciężarnych
Pytałam się Was o ten poród rodzinny i widzę że większość jest za i chce rodzić z bliską osobą. Ja się wciąż waham mój mąż bardzo chce, a nawet nie wyobraża sobie żeby go tam nie było. Nie wiem tylko czy on sobie do końca zdaje sprawę z tego jak to może wyglądać a może to ja wyolbrzymiam. Pułki co umówiliśmy się że może ze mną być ale pod żadnym pozorem nie będzie zaglądał tam gdzie położne :-) żeby mu się coś z psychiką nie stało Umówiliśmy się też że kiedy się zacznie to nikogo nie będziemy o tym informować, zadzwonimy dopiero jak maluch się urodzi. Inaczej jak znam życie to zleciała by się rodzinka lub byłyby ciągłe telefonu czy już
Dzisiaj słyszałam kolejną historię o chłopcu który urodził się dziewczynką, a był diagnozowany na bardzo dobrym sprzęcie i to nie przez jednego lekarza
Mi przeczucie wciąż mówi, że jednak będzie dziewczynka (a może się po prostu tak nastawiłam po pierwszej "diagnozie" lekarskiej :-) ) mój mąż też mówi że się w 100% na syna nie nastawia 30 marca mam wizytę i zobaczymy czy ptaszek dalej będzie, chodź jak widać może się "urwać" podczas porodu
Fest babaCiekawe ile moja ważyNa wizycie ok, mała waży 1150 :-)
Szyjka się nie skraca i jest zamknięta. W wolnej chwili wkleje foto ;-)
No,ja oczywiscie mezowi tez zakazalam patrzenia TAM,ale on chyba i tak by sie nie odwazyl Tez bym chciala zrobic wszystkim taka niespodzianke,ale chyba sie nie uda,bo w pl bede mieszkala z rodzicami i siostrami...
a jak slysze te historie o naglej zmianie plci przy porodzie to sie wkurzam kurde. juz tak sie nastawilam na chlopaka,wszystkie rzeczy tez oczywiscie 'meskie'. Mysle,ze bylby to dla mnie niezly wstrzas,choc oczywiscie zdrowie najwazniejsze,ale chyba rozumiecie....
Na wizycie ok, mała waży 1150 :-)
kasiulka gratuluję wizytyNa wizycie ok, mała waży 1150 :-)