reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzięki dziewuszki za wsparcie i porady! Ja narazie jestem tak przerażona ta szyjką, że nic nie robię - żadne tam obiady, tylko leżę i TV oglądam i .... już umieram z nudów, a tu jeszcze 3 miesiące:szok::baffled::no:
Trochę nie wiem co z tą no-spą zrobić skoro powoduje rozwarcie:confused: No ale skoro nie wolno jej brać przy skurczach to może dlatego ja ją dostałam, bo póki co, mnie skurcze (odpukać) nie dotyczą, ani razu mi brzuch nie stwardniał w ciąży. No chyba że ja nie potrafię tego zauważyć...:baffled:
Może faktycznie trzeba zaufać lekarzom...problem w tym że mam z tym ogromny problem, tym bardziej właśnie że czuję się jakby ta moją szyjkę po prostu sobie olali - żadnych leków, żadnego pessara:-( No nic, pocieszam się tym że są laski co to z rozwarciem nawet donosiły ciążę do terminu, a u mnie krótko ale pozamykane na cztery spusty więc może i mi się uda :-)
No nic idę leżakować, postaram się odzywać częściej :-)

reklama
zdec - podpytaj czy tak jest rzeczywiście z tym polecaniem banku krwii - może będziemy szukać kogoś kto już tam jest ;)
choć osobiście wydaje mi się nieprawdopodobne żeby takie zasady były ale ....

anecznik - zawsze znajdą sie za i przeciw, i będą zwolennicy i przeciwnicy ...
ja też uważam, że lepiej byłoby gdyby krew była pobierana do "wspólnego worka" i każdy mógłby z tego korzystać ... ale to chyba nie w tym kraju, a już na pewno nie teraz ... a moze za 10-15 lat tyle wystaczy dla dorosłego? a może będzie to nic nie warty pojemnik płynu???

Ostatnia edycja:
Co do prawa jazdy, to zazdroszczę wam holernie. Ja zdałam prawko jak miałam 19 lat, czyli w sumie 3 lata temu. Od momentu egzaminu za kierownicą siedziałam DWA razy!! I jakoś mam obawę, nie chcę jeździć, wolę żeby mnie wożono:-) A po mieście to i tak wszędzie szybciej komunikacją miejską:-)
hehe a ja nie wyobrazam sobie zeby mnie wozono:p Lepiej i pewniej sie czuję jak sama prowadzę;)) Do porodu tez sie sama zawiozę a cio;)))))

lena pomocy!! przeszukałam w te i nazad przepisy i nie znalazłam przepisu na rogaliki:wściekła/y:ślina mi juz do pięt wisi:szok::-DMoze pamiętasz stronę bo ja juz mam bielmo na oczach ;-)

reklama
Do góry