reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam!
Ja już po badaniach w laboratorium. Wczoraj wziełam w końcu od koleżanki ciuszki, więc zaraz zabieram sie za ogladanie i sortowanie - ale będę mieć frajdę:-)

Annajak - dobrze, ze wszystko wyjaśniłaś Cobrze - mam nadzieję, że skorzysta na tym więcej osób. Szkoda, ze trzeba się sądzić, no chyba, że PIP pomoże
Paula24211 - porażka z teściami całkowita - ja mam teśció daleko - teść w Gnieznie a teściowa we Włoszech, więc też tylko z doskoku są, ale i tak teściowa lubi wtracić swoje - ja się jednak nie przejmuję i jak coś mi się nie podoba, to mówię. Denerwuje mnie tylko mój M, który mało się wtrąca w to co mówi Jego mama - potem tylko mówi, ze Jej należy przytaknąć a potem zrobić swoje - ja natomiast, ze w ten sposób to Ona nigdy sie nie zmieni - i tak w kółko
Anik79 - nie wiem co oznaczają te wyniki - przykro mi, ale nie pomogę - dasz radę wytrzymać do środy?
Cytrusik - witaj - na kiedy masz termin porodu??
Klementinka - oj mnie to fryzjer też juz gania - a pomysłu żadnego - nie chcę obcinać, bo wygodniej mi chyba będzie złapać gumką przy dziecku - więc zapuszczam, ale kolor to by się przydał, bo siwki juz widać
Ja też chcę juz wiosnę - u mnie znowu dopadało i ślisko rano było strasznie - ale 30/h dojechałam do laboratorium:tak:
Ewuś - doczytałam, ze Ci wypłacą - no bo też mi to sie dziwne wydawało - rozumiem, ze nie wypłacą zdublowanej kasy za te dni, co sie pokrywają, ale pozostałe tak:tak:
a program - szok - nie oglądałam - aż dziwne, ze nadal takie rzeczy sie zdarzają:szok: szkoda tego małżeństwa - chyba raczej nie da sie go juz uratować, chociaż wina nie ich i żadnej zdrady nie było:no:
Gosiagro - moze i lepiej, że Mąż będzie zdrowy - pewnie i efekt podawania chemii bedzie większy:tak: dopłacić US musimy 172 złote:szok; niby nie dużo, a jednak moim zdaniem za dużo:tak:
Aga_sto - strasznie zagmatwałaś z tym opisem, co Ci będą robić, ale juz współczuję - nie brzmi zachęcajaco:no:
Mama Mikołaja - co sie stało???
Ewela28 - więc gratuluję pewnego synka:-)
Kreatorka - dobrze, ze juz się lepiej czujesz:tak:

to ja zaraz zmykam do ubranek - spokojnego dnia

reklama
Kajdusia, z tego co wczoraj pokazywali w telewizorni to wiosna się zbliża. W sobote ma byc nawet 15 stopni:-):-D:szok:, tak więc w sobotę nie ma mnie w domu tylko koło domu:cool::cool2:

Witajcie:-) u mnie za oknem piękne słoneczko tylko na termometrze O stopni, ale faktycznie jakby tak wierzyc co mówia w telewizorni to wiosna tuz tuż:-)

czesc brzuchatki

byłam wczoraj u gina , mały ma 23cm i wazy 920g :-) siusiak potwierdzony,takze nie mam co liczyc na pomyłke lekarza,ze to dziurawiec :-p

gratuluje syneczka

Witam!
Ja już po badaniach w laboratorium. Wczoraj wziełam w końcu od koleżanki ciuszki, więc zaraz zabieram sie za ogladanie i sortowanie - ale będę mieć frajdę:-)

Anik79 - nie wiem co oznaczają te wyniki - przykro mi, ale nie pomogę - dasz radę wytrzymać do środy?

hihihi nie mam wyjścia muszę:-)zostało mi jescze tylko 23 godziny do wizyty wiec jakoś zleci:-D

ja czekam na przesyłki z allegro ma ich przyjść 4:-) i wtedy wielkie prankoi układanko:-)

życze miłego dnia

Widzę że słoneczko wyszło i od razu lepsze humory na forum :-D

Czytam swój suwaczek o tym że nie mogę się doczekać porodu i już sama nie wiem z jednej strony chciałabym ale boje się :zawstydzona/y: i to z każdym tygodniem coraz bardziej oczywiście jednocześnie nie mogąc się doczekać. Zakręcone to trochę.
Mój facet mnie dzisiaj rozbroił tekstem : "Czym Ty się skarbie tak denerwujesz, pójdziemy urodzimy i wrócimy z maluchem" My urodzimy :-D a ja myślałam że on będzie tylko stał patrzył i ewentualnie trzymał za rękę :-D

Planujecie poród rodzinny??

Czytam swój suwaczek o tym że nie mogę się doczekać porodu i już sama nie wiem z jednej strony chciałabym ale boje się :zawstydzona/y: i to z każdym tygodniem coraz bardziej oczywiście jednocześnie nie mogąc się doczekać. Zakręcone to trochę.
Mój facet mnie dzisiaj rozbroił tekstem : "Czym Ty się skarbie tak denerwujesz, pójdziemy urodzimy i wrócimy z maluchem" My urodzimy :-D a ja myślałam że on będzie tylko stał patrzył i ewentualnie trzymał za rękę :-D

nie wyobrażam sobie zeby Roberta nie było przy porodzie:-) przy córce też był i bardzo duzo mi pomógł, więc teraz nie ma wyjścia - zresztą nie ma nic przeciwko:-) a jak patrze na zdjecie jak przecinał pępowine to do tej pory łzy mam w oczach:-)

zreszta zobaczcie sami:-)

Załączniki

• MVC-894Frob..jpg
    MVC-894Frob..jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:

Ja bym chciala,lae u nas warunkiem jest,ze masz odbyta szkole rodzenia,a ja nie mam jak na nia chodzic, wiec nici z porodu rodzinnego :/

Witajcie,
u nas cieplutko więc tą wiosnę do Polski ja chyba przywiozę w niedzielę:-D
mama_mikołaja co się stało, że w szpitalu byłaś, daj znać co tam dzisiaj
agi78 gdzie tam na tym urlopie zaginęłaś w akcji?
ewela28 gratuluje wizyty i pewnego synka
cytrusik witaj w naszym gronie;-)
ewus to dobrze, że dotaniesz te pieniążki
ja wczoraj ogród posprzątałam, okna na dole umyte, a dzisiaj porządków ciąg dalszy i w końcu jakieś kwiatuszki mogę kupić do ogrodu:tak:
życzę miłego dnia

reklama
Ja sie rowniez witam :tak:
Ciesze sie ze do was wiosna rowniez idzie, tu slonko w pelni, az sie chce na spacerek wyjsc :-D

Kajdusia to masz fuksa, wspaniale tak poleniuchowac sobie z rana :-D
anecznik ja na pewno rodzinnie bede rodzic, nawet sobie nie wyobrazam innej opcji :tak:
andzia_s to przyjemnego sortowania, moze sie pochwalisz jakas ladna zdobycza :-p
ewela gratuluje synusia!:blink:

ewus no i nie warto sie na zapas denerwowac, a jakie kocyki wybralas dla lobuziakow?:-)

Anik79 sliczne zdjecie...na prawde wzruszajace, juz niedlugo takie male bobaski nam beda klasc na brzuchu..
Ja zaraz uciekam na wizyte, tylko jakies sniadanko trzeba wyprodukowac :sorry2:

Do góry