reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witajcie wszystkie brzuchatki
jak ja się za Wami stęskniłam:-)
ostatni raz zaglądałam w piątek, w weekend nas nie było w domku, hahahha dodatkowo mały odwyk od neta:-D wczoraj coś próbowałam doczytać ale ogólnie nie dałam rady wszystkiego ogarnąć bo też troszkę zalatana byłam, poczytałam pozostałe wątki ale jak zobaczyłam ile mam do nadrobienia na głównym ponad 30 stron to zwątpiłam:-)
zasiadam więc z kaweczką i pysznym pączusiem i biorę się za lekturę:-)

reklama
Witajcie,

ja zaraz zbieram się do lab zrobic mocz i krew no i przeciwciała na jutrzejrza wizyte, mam nadzieje, że będa oki:tak:

ja dzisiejszy wieczor spedzilam w szpitalu jutro rano wracam zeby sie upewnic ze wszystko ok z moja córcią !! odezwie sie po powrocie teraz zmykam

co się stało????? czekam z nieciepliwościa na wieści!!!

czesc brzuchatki

byłam wczoraj u gina , mały ma 23cm i wazy 920g :-) siusiak potwierdzony,takze nie mam co liczyc na pomyłke lekarza,ze to dziurawiec :-p

gratuluje:-D:-D

Witam :-) czytam sobie i czytam, aż się zdziwiłam, że już nie ma następnej strony do podczytania :-D u mnie już jest lepiej. Wymioty minęły całkowicie, gorączka też spadła chociaż jestem strasznie senna to jest zdecydowanie lepiej. Byłam wczoraj u lekarza... ale, że na NFZ to ciężko to w ogóle wizytą nazwać :baffled: tętna Niny sobie chociaż posłuchałam... i dowiedziałam się ile przytyłam i jakie mam ciśnienie. I to by było na tyle z wizyty :confused: żadnego badania od dołu, nic kompletnie, a na taką ilość erytrocytów w moczu stwierdził, lekarz stwierdził, że "widocznie byłaś przeziębona" kiedy kurde chyba wiem lepiej, że nie byłam... brak słów po prostu.

Cobra - cieszę sie, że już jest dobrze :-) leż i odpoczywaj, bozdecydowanie sie to należy Tobie i Kubusiowi! A i zmotywowałaś mnie do kompletowanie wyprawki do szpitala, bo ja też nic na chwile obecną nie mam :-p
Ewuś - aż cieżko uwierzyć, że w cywilizowanym świecie takie pomyłki sie zdażają :baffled: pocieszam się, że ja jestem nieugięta co do cesarki i mam nadzieję, że mnie to ominie i urodzę Ninę naturalnie :tak:

trzymam kciuki oczywiscie za wizyty, bo chyba są dzis takowe :-):happy2:

czesc brzuchatki

byłam wczoraj u gina , mały ma 23cm i wazy 920g :-) siusiak potwierdzony,takze nie mam co liczyc na pomyłke lekarza,ze to dziurawiec :-p

Ewela gratuluje siusiaka. Już kawał chłopa z niego:tak::-)

A ja sie witam o poranku _ kiedy ta cholerna zima sie skończy?
Chciałabym już posiedzieć w ogródku, jakieś kwiatuszki posiać, a tu tylko śnieg
i śnieg. Maskara jakaś w tym roku.
Więc chyba wstawię pranie dla małego, bo co tu robić:baffled::dry:?

Ja wczoraj na wizycie mialam cisnienie niskie i lekarz stwierdzil,ze jeszcze sie podniesie co ja sobie pomyslalam w glowie,ze pewnie,ze sie podniesie jak mnie moj D zdenerwuje hihih

Cześć brzuchatki:)
Witam się z wami porannie:) Dzisiaj mam w planach cały dzień obijania, w zamian za wczorajszy cały dzień pracy:)
Jak poszłam na 9 to skończyłam dopiero o 17:30, więc dzisiaj stwierdziłam że muszę sobie trochę odpuścić;)
Spędzę cały dzień z książką w łóżku, pożyczyłam sobie od teściowej "Zaginiony symbol" i jestem ciekawa czy nie jest przereklamowana:)

Poza tym chyba czegoś po drodze nie zrozumiałam, dlaczego mama mikołaja pojechała do szpitala??????? Aż się boję....

Cześć
A ja wstałam, wyszykowałam się do pracy, ale coś mnie podkusiło, żeby zadzwonić, czy aby na pewno muszę rano iść- tak mi się nie chciało, no i nie muszę :-D Wbiłam się z powrotem w piżamkę i fruuu do łóżeczka- no i tak sobie leżę :-D A do pracy dopiero muszę na 16...

ewela- gratuluję małego - już niemałego Skarbka :-)
emalia- ja też czekam z utęsknieniem, kiedy zacznę lekkie przyjemne prace w gródku... Mąż mi mówił,że za 4 dni ma się zacząć na dobre wiosna, nie wiem gdzie to usłyszał, ale oby miał racje!
ewuś- dobrze, że dostaniesz tą kaskę...
kreatorka- dobrze, że już się czujesz lepiej :-) Faktycznie ten lekarz z NFZtu jakiś mało wnikliwy :baffled:
mama mikołaja- ale mnie zaniepokoiłaś, co się stało????

Zdaje mi się, że Lencja wczoraj sie nie zameldowała po wizycie, martwię się, Kochana odezwij się!

Miłego dnia babeczki, ja chyba sobie jeszcze oczka zamknę i pośpię :-D

kajdusia,
jezeli ci wiosna zrobi psikusa, to przyjedz do mnie na taras i zajmiesz sie kwiatkami, bo ja nie jstem w formie ;-)
u nas ma byc w czwartek do 17°C!

reklama
Witam z rana :-)
znów w nocy przymroziło ale jest pogodnie. Synoptycy zapowiadają że już wiosna idzie i na weekend ma być nawet 10 stopni :szok: ciekawe czy się sprawdzi
A ja mam dzisiaj lenia, nic mi się nie chce a trzeba by było trochę posprzątać.

Ja wczoraj byłam robić glukozę 75g i jestem ciekawa jaki wynik wyjdzie bo kobieta w lab zamiast po 2godz pobrała mi krew 15min wcześnie twierdząc że nie wpłynie to na wynik. Jutro wyniki więc czekam.

Witam wieczorkiem
ja zmykam do łóżka juz bo zmeczona strasznie jestem jeszcze dostałam telefon ze u mojego ojca jest cos nie tak i jutro musze jechac do niego i go opieprzyc bo zaczał pić i nie jezdzi do pracy musze go do porzadku przywołać chyba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Spijcie dobrze DOBRANOC!!!!!

paula widzę że masz z ojcem te same problemy co ja czasem miewam, nic przyjemnego, mój czasem jak zacznie pić to tydzień do dwóch potrafi to ciągnąć, już raz wywalili go przez to z pracy, szkoda tylko naszych mam i ich zdrowia bo przez ojców cierpią.
Na szczęście już dawno mu się to nie przytrafiło (odpukać w niemalowane)
wiem co to znaczy więc życzę powodzenia w przywoływaniu do porządku

ja dzisiejszy wieczor spedzilam w szpitalu jutro rano wracam zeby sie upewnic ze wszystko ok z moja córcią !! odezwie sie po powrocie teraz zmykam
a co się stało?? trzymam kciuki by wszystko było dobrze

dzwoniłam...:-) i dostane pieniądzę:-) już poszły wieć dzis powinnam dostac:tak: Całe szczęście...Nie wypłacą tylko za te dwa dni co sie pokryły a reszta tak:tak: kamień z serca bo chcialam kupiuc juz kocyki:-D uf już lżej:-)
no to dobrze że sprawa się wyjaśniła i pieniążki będą

Do góry